I thought I lost you somewhere..

..but you were never really ever there at all.

Ni vet hur man ibland kan känna sig totalt trött och slut, lixom uttömd på energi? Sådär att precis hela kroppen gör ont, huvudet bultar och koncentrationen sviker. Så har jag känt mig nu, i två dagar. Imorse fick jag använda all kraft jag hade kvar till att tvinga mig ur sängen, så jag inte skulle komma för sent till jobbet. Vilket ingen skulle bry sig om ändå, eftersom söndagarna är slöast och inga chefer är på plats.. Anyway. Det har varit två otroligt tunga dagar. Inte för någon särskild anledning, jag är bara helt slut. Jag har sovit dåligt, tänkt för mycket och sedan sovit ännu sämre. Det blir en ond cirkel. Till på det har jag som sagt haft mycket värk, i både leder och muskler. Jag börjar bli lite less på att ha ont, det är tamigfan alltid någonstans det värker!! För det mesta vänjer jag mig, är det tex handleden eller knäet så ignorerar jag det mer eller mindre, finns inte så mycket att göra åt det ändå. Men nu när jag börjar få lite migränsymptom igen, och visdomständerna gör minsta lilla leende till en enda stor ansträngning att inte gråta, börjar det bli lite tröttsamt. Julia och hennes pojkvän tyckte det lät hemskt när vi pratade om såna saker, men så är det ju. Jag kan inte ljuga och säga att jag INTE har ont, de dagar det gör ont, men samtidigt går jag inte runt och gnäller om det eftersom det inte hjälper ändå. Nu måste jag bara gnälla av mig lite, för att det helt enkelt börjar bli tröttsamt att hålla det inne. Men var lugna, om några dagar kommer det nog att vara bättre, och jag blir glad igen.

Jag har funderat om och om igen, hur det kommer sig att jag är så trött hela tiden. Har varit helt död sedan jag kom hit i princip, och då gör jag ju ärligt talat inte särskilt mycket ansträngande, vare sig på jobbet eller hemma. Det enda jag kommer fram till är att jag helt enkelt inte hinner vila ut tillräckligt, jag jobbar 5-6 dagar i veckan och är aldrig ledig mer än en dag åt gången. Jag tror att det är problemet. För hur trött och slut jag än var hemma i Övik, så hade jag alltid en hel helg att sova, när jag inte kände för att festa dvs. Där hade jag möjligheten att låsa in mig två dygn och bara vila upp mig helt. Här hinner jag inte det, mina lediga dagar går åt att göra allt sånt jag inte hinner med när jag jobbar. MEN, snart blir det Hawaii, och då ska jag bara lata mig i solen en hel vecka!! Sedan har jag ju ytterligare en vecka kvar här efter det, Melody erbjöd mig jobb för dom dagarna också, men jag tror jag ska satsa på att vara med barnen då istället. Och självklart spendera så mycket tid som möjligt ute i solen.

När jag kom hem från jobbet idag, slocknade jag som en gris. Sov till halv 9, måsta tvinga mig ur sängen för att släpa mig till duschen, min middag bestod av två rostmackor. Och lite kex. Och lite glass. Börjar äntligen få håret torrt, så jag ska gegga in mig (min snygga solbränna har redan halvt 'lossnat' pga torr hud) och sedan sova. Igen. Jobb imorgon, men denna gång blir det 'bara' kontorstjänst, vilket innebär att jag får stänga in mig i det stora Boardrummet och fixa med displayerna. Måste säga att jag är lite bitter på BOEING eftersom de skjuter upp Dreamlinerns First Flight, hade sååå sett fram emot att få närvara vid den historiska händelsen då det flyger för första gången!! Men men. Får hoppas det tas i bruk inom detta år bara, så jag åtminstone kan flyga med det nästa gång jag ska någonstans, för det är sjukt häftiga plan.. Lite annat är de vanliga airbus 320/330 och boeing 747/737/777. Inte för att jag tror ni är intresserade.. Men iallafall :)

Jag har fortfarande en hel veckas uppdateringar att ta igen, men nu vet ni iallafall varför det kommer dröja lite till. Har bara schema t.o.m imorgon, så jag har ingen aning om när jag är ledig nästa gång och hur mina dagar kommer att se ut. Julia och Thomas kommer tillbaka nu någon dag, så jag ska försöka hinna hänga lite mer med dom innan de drar på lördag. Men jag SKA uppdatera, jag lovar!!

Jag saknar saknar saknar er!!

You said move on, where do I go?

Tänkte att jag skulle sova, för klockan har passerat midnatt, sedan insåg jag att jag återigen inte har uppdaterat på en vecka så det kanske är dags..

Det har förstås inte hänt så mycket spännande och nämnvärt. Hade en najsig reunion med Anna och fick träffa hennes George, och så fick jag ÄNTLIGEN min efterlängtade New York Steak :D Vi pratade och åt tills vi var totalt fullproppade och knappt orkade röra oss. Eller ja, åtminstone jag och Anna åt en hel del, George åt bara lite räkor :p

Sedan var det mest jobb resten av veckan, vilket även det var kul. Börjar verkligen bli en i gänget nu, vilket gör jobbet hundra gånger roligare, och då har det aldrig varit tråkigt till att börja med :)

Lördagen var jag äntligen ledig, så jag brummade ut till Tulalip och spenderade pengar. Sedan tog jag en sväng via 'stora' Walmart bredvid, och spenderade lite mer pengar. Köpte två lådor med Kettle corn och två med pop-tarts, så nästa gång jag är ledig (en veckodag) ska jag skicka iväg första lådan med godsaker ner till ön :) Plus lite kläder jag inhandlat, måste börja sända hem grejer så jag kan köpa mer, haha.

I måndags var jag ledig igen, dagen spenderades åt sovande. Självklart :p Hade ju rejsat på hela lördagen så det var dags för en mysdag för mig själv. AY klagar fortfarande på att jag måste ha så tråkigt hela tiden, som bara är ensam. Jag har försökt påpeka hundra gånger att detta är SEMESTER för mig, jag älskar att ha all tid för mig själv, strosa runt i mallen eller på Walmart alldeles ensam, och bara vara. Så fort jag kommer ner till ön blir det att springa på i 120 igen, och jag vill njuta av att vara ensam så mycket jag vill tills dess. Missförstå mig rätt, jag älskar när det händer saker, men just nu BEHÖVER jag inte massa action i mitt liv, jag är glad över att bara få lalla :) För övrigt har jag ju folk omkring mig hela dagarna på jobbet, och i huset är familjen, så det är najs att bara vara jag. Alldeles själv.

Resten av veckan har det varit jobb igen, haft riktigt kul senaste dagarna! I tisdags var jag kontorsråtta igen, som jag avskyr, men denna gång fick jag roligare arbete. Vi håller nämligen på att förbereda inför Dreamlinerns First Flight, alltså BOEINGS nya flyg ska testas för första gången :) Till det ska det fixas massa dekorationer, så det fick jag pyssla med hela dagen :D Hur roligt som helst, älskar ju att klippa och klistra ;) Jobbade t.o.m en timme övertid, haha. Fick även min första lön nu när jag har mitt Social Security Card, och jag kan säga att jag blev bra mycket rikare än jag tänkt ;) Öppnade även bankkonto efter att ha försäkrat mig om att jag inte skulle måsta betala någon månadsavgift ifall jag inte kommer använda det på länge, så nu väntar jag på mitt nya bankkort så jag kan börja beställa grejer från mina favvosidor på internet igen :D Allt är supernajs med andra ord :p Och nej, mamma, jag ska inte köpa upp allt. Tänker faktiskt försöka spara lite pengar också.. Men det här betyder att jag inte behöver ta ut mer pengar från åländska kontot, så jag kommer att ha någon hundring på det när jag kommer hem, plus att jag har till augustis hyra+lite till på svenska kontot.

I onsdags var det jag och Julia som hade biljettdisken för oss själva, skrattade oss igenom hela dagen. Blev riktigt intensivt där ett tag, tror jag lyckades fixa biljetter åt 10 pers (4 olika sällskap) på 5 minuter! Allt för att göra Sid nöjd, he's the man, som har hand om själva bussturerna och behövde mer folk för att fylla upp den extra minibussen. Så, jag och Julia jobbade så fingrarna glödde, sedan fick vi otroligt med beröm av Sid efteråt :) Det är så underbart att få jättepositiv feedback när man verkligen kämpat för att fixa något :) Och Sid är en jättehärlig snubbe, en av de personer jag verkligen kommer att sakna när jag slutar!! Kommer förstås sakna alla (förutom Ryan), men tex Sid och Donna är lite speciella och hör till de som roffat åt sig en lite större del av mitt hjärta :)

Ryan ja, vet att det blir mycket pladder om honom, haha. Jag vet bara inte hur jag ska göra med honom! Ena stunden vill jag strypa honom, bara för att i nästa inse hur blyg han verkligen är och då kommer Storasystern i mig fram och man skulle bara vilja säga 'aaaaw' och krama honom, haha. Förra veckan jobbade jag en dag med honom, och en man kom fram och frågade något, jag hörde inte vad han sa för han tog det så snabbt, så jag bad honom upprepa det. Då ställer sig Ryan upp bredvid mig, sätter handen på min axel och säger 'hun, I'll take care of this'. Jag blev helt mållös! Kokade inombords kan jag lova, ARGH! Tur att vi hade kunden där, annars hade jag kunnat göra/säga något dumt. Lyckades återfå fattningen ganska snabbt, puttade undan Ryan med höften och en mördarblick och hjälpte sedan mannen med det han ville. När han gick iväg var jag så arg att jag stängde ner min kassa och åkte hem, haha. Vilket jag nog förmodligen ändå hade gjort eftersom det bara var en kvart kvar av min arbetstid och det var en otroligt slö dag, men iallafall. Ni kanske inte tycker det låter som om det var så hemskt, men fy tusan vad förödmjukad man känner sig när han göra såna grejer INFÖR KUNDER! Gah. Som tur är har jag inte jobbat med Ryan ensam sedan dess..

Nu är det torsdag natt. Fick lite shopping gjort igen idag efter jobbet, sedan kom jag hem och slängde ihop en midsommartårta inför imorgon. Jag och Julia var nämligen ner till den årliga Farmer's Market, som är nere vid hamnen i Mukilteo, efter jobbet igår, så jag passade på att köpa mumsiga jordgubbar :) Så ikväll lagade jag tårtbottnar som fick svalna medans jag passade sötungen Dante en sväng för att hans föräldrar skulle någonstans och Ruth satt och käkade middag. När hon var klar fick hon ta över plutten, så jag och Ally kunde lägga ihop tårtan. Fyllningarna består av mosad banan, vispgrädde och mosade jordgubbar, GOTT! Lade folie över alltihop när det var klart, så den får stå i kylen över natten och gotta till sig. Imorgon kväll efter middagen ska vi täcka den med vispgrädde och färska jordgubbar (måste handla på hemvägen) och sedan blir det tårtkalas med familjen :) Tänkte youtuba lite klipp på midsommardanser och visa för barnen, så de får se vad Små Grodorna är för något :)

Jag vet att jag skrivit otroligt lite om barnen och Ruth, det enda jag egentligen skrivit om familjen är mitt gnäll om AY, haha. Men ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga! Som jag sagt förut så känns detta som hemma, barnen är bara lite äldre och har ändrat utseendet lite och så, och denna gång är jag inte deras nanny, men annars är allting som det var förra gången jag var här. Förutom att AY är med i bilden nudå. Dagarna går så fort, jag jobbar, kommer hem, äter middag med familjen och sedan drar jag antingen iväg någonstans eller kryper ner under täcket framför tvn. Ally kramar mig varje dag när jag kommer från jobbet, och Sean brukar berätta om hur hans dag varit, men det är ju inget som skulle intressera er. För mig är detta 'vardagsliv', det som är mer spännande för mig är praktiken och det. Har inte ens tagit några foton på barnen än! Vilket jag MÅSTE göra, jag vet. Men som sagt, detta känns så naturligt och vanligt så det är nästan töntigt att börja ta foton och grejer på familjen.. Fast jag ska skärpa mig. Jag lovar.

Imorgon blir det som sagt att spendera kvällen med familjen, det riktiga midsommarfirandet blir på lördag. Är ju ledig då, så jag ska joina Anna och George på riktigt midsommarfirande hos Annas värdpappas föräldrar, som typ är halvsvenskar? Jag tror det kommer att bli jättekul, eller jag hoppas på det iallafall :) Sedan lär jag förmodligen hamna på att jobba på söndag igen. Har jobbat varje söndag hittills så.. Bläh. Men, det går säkert bra :) Trist bara att Julia jobbar sista dagen imorgon, kommer lixom inte att vara samma sak när hon inte är kvar. Men, jag har ju Donna och resten av ligan kvar iallafall :) Har kommit fram till att det låter som om jag jobbar med ett Baywatch-gäng, haha. Mina chefer heter Sandy och Melody, sedan har vi ju Donna, Toni och Summer :p Och Lily, Carina och Ryan förstås.. Men de räknas inte lika mycket ;) Anyhow, jag älskar mitt jobb. Bättre praktikplats hade jag inte kunnat få!

För övrigt väntar jag på news angående Alaska, som det ser ut nu kanske Ruth inte 'får' fara på jobbgrejen iallafall, vilket innebär att jag inte heller kommer iväg. Vilket är okej med mig, känns ju lite synd, men mer pengar att shoppa för ;) Och Hawaii räcker bra för mig som resande, det är bättre än allt annat! Hehe. Väntar även på att filmen 'My Sister's Keeper' ska komma på bio, vilket den ska om någon vecka. De som känner mig väl vet hur mycket jag älskade den boken (som jag för övrigt läste på engelska) och med Cameron Diaz och Abigail nånting (hon från little miss sunshine) i huvudrollerna så kan det ju inte bli fel! Tror det är Alec Baldwin som spelar advokaten, och det är en roll som nog passar honom riktigt bra. Åh, jag längtar! Då ska jag störa AY lite till, och gå HELT ENSAM på bio och se den :) Tycker seriöst att det är superskönt att gå på bio ensam här, bara kura ihop mig i ett hörn med cola och popcorn, och inte bry mig om någon eller något annat. Jepp, så är det.

Avslutade även min nr 47a här för ett tag sedan, och blev lika förstörd även denna gång. Måste nog börja om på serien i höst, haha.. Just nu läser jag en memoar av Rachel Sontag, House Rules, och den är otroligt skrämmande, gripande och sorgsen. Samtidigt som små ljusglimtar skiner igenom emellanåt. Jag rekommenderar VERKLIGEN alla att läsa den!! Helt otroligt, hon beskriver sin uppväxt med en mer eller mindre psykotisk far, som med sina hysteriskt konstiga 'regler' gör resten av familjens liv till ett helvete. Läs den, läs den, LÄS DEN! Gråter i vartannat kapitel, ändå kan jag inte lägga den ifrån mig.. Som sagt, läs den.

Nu ska jag sova, klockan är 1, och jag har jobb imorgon. Vid den underbara Stimulatorn, haha.. Ska be Julia om sällskap en stund, är ju trots allt hennes sista dag. Och så måste jag busa lite med Sid :)

Natti natt. Och TREVLIG MIDSOMMAR!! Ta en nubbe (eller fem) för mig också. Så tar jag igen mitt sista Rockoffkvällen ;)
<3

Time will never change the things you told me

Bara för att MIN MAMMA ÄR BÄST så kommer jag förmodligen att slippa iväg till Texas i vinter!!! Nu är det bara papper och visum som ska fixas, så jag tycker att alla ska hålla tummarna för att allt går vägen :) Bara allting klaffar så kan jag boka tid till ambassaden (igen) redan i augusti och förhoppningsvis bli beviljad nytt visum så jag kan åka igen. Happy happy happy :D Jaja, lite överambitiöst att redan planera resan till San Antonio innan jag ens lämnat landet för denna gång, men iallafall :) Glädjeyra kallas det!

För övrigt har jag bara 6 veckor kvar här nu, och tårarna rinner redan.. Uäääh, det känns hårt. Men världens bästa Ann tar STUDENTEN idag, så jag ska försöka vara glad för hennes skull iallafall! :D Congrats, hun, love you long long time!

Utöver det orkar jag inte säga något mer idag, uppdaterar nog i helgen för jag är ledig på lördag.

LIFE IS SOOOOO GOOD!! <3

How am I supposed to breathe with no air?

Tusan vad jag har sovit. Sovit, sovit och sovit. Det är tydligt att min kropp sade ifrån och desperat behövde få lite sömn.

Jobbet på lördagen gick som vanligt riktigt bra. Sonja studsade runt och gjorde en massa annat så jag var mest ensam, men med tanke på att hon är som Lily och inte särskilt trevlig eller pratsam så gjorde det ingenting. Jag börjar bli bra på detta nu, klarar mig alldeles utmärkt ensam vid biljettdisken :) När jag kom hem hoppade jag i duschen lite snabbt eftersom Jayne redan var här och grejade i köket med Ruth och AY. Var totalt slut så jag orkade inte joina dem förrän maten var klar, på menyn stod grillade revbensspjäll, fy tusan vad gott!! Satt och snackade skit ett tag, sedan kom grannen bredvid Jayne över, Roy, med sin lilla ettåriga son Dante. Vilken otroligt söt liten kille!! Dante alltså :p Dock fick han igång Ally ordentligt, och pga all min sömnbrist började migränen komma smygande.. Klarade en timme tror jag, sedan fick jag bryta upp och gömma mig i mitt rum. Hade så ont i huvudet att tårarna rann, trots att jag tagit 1g panadol. Försökte somna tidigt, men lyckades inte förrän närmare 5 på morgonen.


Vaknade med ett ryck och kände mig total desorienterad. Kollade telefonen, som dött under natten!! Satan tänkte jag bara, nu har jag försovit mig!! Great, när jag skulle ändå upp till norra Everett och hämta Julia innan jobbet.. Kollade andra telefonen: 07.05. Ingen superpanik, men planen var att lämna huset 07.15, så det var bara att studsa upp, dra på kläderna och borsta tänderna lite hastigt. Ner med mascara i väskan och in  bilen. Lämnade uppfarten 07.20, något nöjd över hur snabb jag kan vara om jag verkligen måste :) Hämtade Julia, som sovit lika lite som mig, så vi ägnade bilturen till FoF med att gnälla av oss, haha. Var framme redan 8, så vi slapp inte ens in i kassaskåpet efter pengarna. Så, vi gick till biljettdisken och lallade till kvart över, då Peter kom och vi fick våra pengapåsar. Något slö söndag var det, så vi satt mest och fnittrade och snackade fram till kl 10, då Ryan kom på jobb och det var dags för Julia att gå ner till simulatorn. Resten av dagen gick ganska långsamt, Ryan och jag har börjat gnabbas ordentligt så det hjälpte inte direkt till. Meeen, han fick tillbaka så det rök om det, när jag insåg att killen var otroligt bakis (!!) blev det plötsligt mycket roligare att jävlas med honom, och irriterad blev han!! Hahaha. Hämnden är ljuv. Så, dagen bestod av att jävlas med varandra, och när Julia kom upp kvart före fyra såg han riktigt lättad ut, eftersom det var dags för oss att gå hem så han blev ensam. Haha.. Jag förstår mig fortfarande inte på honom, inte det minsta. Jag misstänker att jag är lite för energisk för honom, det spelar lixom ingen roll hur trött och grinig jag är, när jag kommer på jobb blir jag energisk och glad och skuttar runt hela dagen med ett stort leende på läpparna, och jag har kommit till den slutsatsen att man antingen älskar mig eller hatar mig för det. Personer som Ryan blir otroligt störd på det, och det kan jag acceptera. Men det betyder INTE att jag tänker göra det lättare för honom :p Moahaha. Anyhow, körde hem Julia när vi räknat våra kassor, och var hemma i huset innan klockan hunnit bli halv fem.


Ruth sa att det bara skulle bli rester till middag, men jag var ändå inte hungrig så jag lagade två rostmackor och kröp i säng med min Isfolket nr 47 som älskade Andrea skickat åt mig, tack tack tack!! Åt mina mackor och läste några kapitel, men insåg hastigt att här tog orken slut. Det är bara ett visst antal dagar jag klarar mig utan sömn och samtidigt jobbar, och den gränsen var nådd. Jag somnade strax före klockan 18, och vaknade fyra timmar senare. Tvingade mig ur sängen, gick ner och hämtade en cola och kröp tillbaka under täcket med lite salta kex. Höll mig vaken till midnatt med hjälp av slögloende på tv, sedan slocknade jag igen. Nästa gång jag vaknade var 7 imorse, därefter 10 och slutligen klockan 12. Hade igång tvn och datorn två timmar, sedan sov jag vidare. Heeelt slut.

Alltså, första gången jag verkligen klev ur sängen idag var 17.15 på eftermiddagen. Lite tung i huvudet efter att ha sovit nästan ett dygn med endast några korta avbrott.. Men skönt var det!! Ruth stannade hemma från jobbet idag så hon har också sovit hela dagen. Jag hoppade i duschen och for sen en sväng via Ivar's för att få lite lax till middag då Ruth och AY inte orkade laga något annat idag heller. Ungarna käkade fryspizza, och de flesta vet nog vad jag tycker om det :p Nu börjar klockan närma sig 22, och jag är seriöst redo att sova igen. Ska dock försöka hålla mig vaken till midnatt och sedan sova heeela natten, tills larmet ringer kvar över 9 imorn :) Har laddat båda telefonerna idag, så ingen ska kunna dö under natten!
Har för övrigt insett att min finska telefon tydligen fungerar här, då jag har full sändning och det står T-mobile.. Det gjorde det inte förra gången, då var telefonen totalt ofungerande, men det har väl att göra med att jag har annat abonemang nu. Detta betyder INTE att man kan ringa/messa mig, för jag har absolut ingen aning om vad det kostar, men det är förmodligen svindyrt. Men, ifall det är en emergency så går jag alltså att få tag i, lättare än jag trodde.

Imorgon har jag officeduty igen, gillar verkligen inte att leka kontorsråtta. Det ligger inte i min natur att sitta framför en dator i ett litet bås och glo för mig själv. Jag är gjord för att prata med folk, svara på frågor, förklara och berätta. Det är då JAG också lär mig något och får ut något av det hela! Inte av att sitta för mig själv och knappra på en dator.. Nåja. På onsdag är det som vanligt igen med biljettdisken och sedan blir det simulatorn två dagar innan ledig lördag :) Wohoo. Förhoppningsvis blir det Billy McHale's på kvällen med Anna, ser fram emot våran reunion! :D Och jag längtar så efter en ordentlig New York Steak med bakad potatis och det svingoda brödet.. Aaah, jag har längtat i två år efter det nu :p

På tal om simulatorn måste jag även prata med Melody imorgon om ifall jag kan få ha den endast en gång per vecka.. Det har nämligen visat sig att min kropp inte vill samarbeta med mig när det gäller att krypa i och ur maskinen. Jag kan inte ens avgöra om det är knät eller benet självt som vägrar fungera, men höger ben gör så fruktansvärt ont efter att ha krupit i och ur simulatorn några gånger att jag skulle ha lust att skrika rätt ut. Som sagt fortsätter jag ändå mitt jobb med ett leende på läpparna, men det blir mer och mer ansträngt allteftersom dagen går och smärtan tilltar. Har köpt en nytt knäskydd och tänkte testa det nu på torsdag och fredag och se ifall det hjälper, om det inte blir bättre måste jag be att få ha simulatorn färre dagar i veckan.. Jag avskyr att se mig besegrad när det gäller mina söndriga leder, men något lärde jag mig trots allt efter tiden på Paradise då handleden gick slut på riktigt. Så, håll tummarna för att det funkar med knäskyddet så jag slipper prata med Melody om det!

Nu ska jag lägga ner detta, blir snart en roman av allt mitt pladder, haha. Fattar inte hur någon av er orkar läsa detta :p Vädret har för övrigt blivit supernajs igen nu efter några kalla dagar, var nog runt 25 idag, men som sagt har jag sovit bort hela dagen så förhoppningsvis håller det i sig lite till :) Å andra sidan får det gärna vara kallt och ruskigt när jag jobbar, så det blir fint mina lediga dagar istället :)

Den dumma saknaden håller i sig, och nu har jag tröttnat. Jag är less på att känna såhär, inte förstå, inte veta. Av någon dum anledning går jag fortfarande runt och hoppas att det ska ordna sig till slut, kanske inte just nu, men när jag kommer tillbaka. Jag drömmer att allt blir bra bara jag kommer hem och att det ska bli okej. Att kanske, kanske han står där på Arlanda när jag kommer tillbaka och väntar på mig. Jeje, pathetic, I know. Men sån är jag antar jag.. Jag måste sluta drömma!!
Livet är bra som det är. Jag trivs ju fantastiskt bra här, praktiken är underbar och jag kommer ha lärt mig sååå mycket när jag åker härifrån. Sedan kommer resten av sommaren att bli skitbra, Andrea följer med mig till Åland när jag kommer hem (jeei!) och så blir det lite Rockoff och annat bus. Efter det brummar jag upp mot Övik igen och jag ska bara njuta några dagar av min underbara lägenhet igen och strosa runt i min saknade lilla stad. Sedan blir det Rosa 10 dagar för att terrorisera besättningen där ett tag och det, mina vänner, kommer att bli fantastiskt kul!! Slutligen har jag en vecka ledigt innan skolan börjar igen, och de dagarna lär nog spenderas med familjen, släkten och vännerna och sedan blir det nya tag då sista skolåret börjar. Så får vi se om jag lyckas få ihop det så jag kan åka till Texas i November, det finns verkligen inget jag hellre vill. Så, ifall någon undrar så önskar jag mig absolut ingenting för min födelsedag och julafton detta år, förutom pengar (i augusti) så jag får råd med flyget. Om någon släkting läser detta och vill sponsra så är det fritt fram.. :) Kommer jag inte iväg VET jag att jag kommer att bli otroligt besviken, men jag får ta det då. Får väl söka praktik i receptionen på Arken eller Savoy eller något isåfall och ruttna bort på ön under vintern.. Jeje. Jag ska inte gnälla om det nu. Händer mycket roligt innan dess, så jag tar det senare, när jag måste :)

Ska tömma tumlaren nu och se klart på Another Cinderella Story, sedan blir det att nassa, igen. På torsdag kväll visar de Eragon på abc Family, sweet! Inte sett den sedan jag såg den med barnen här för över två år sedan :p

Tänker på er, både mina söta på ön och mina underbara på svenska sidan av vattnet :) Och mina klasskamrater som är ute på äventyr i den stora vida världen! <3


Oh yes I do regret, how I could let myself let you go

Ja jisses, nu har det gått en vecka igen då. Var ska jag börja riktigt?

Förra helgen var lugn och skön. Orkade inte engagera mig särskilt mycket, tog tillvara på min ensamtid och var mycket ute i solen. Jobbade söndagen, och självklart hade jag simulatorn som pajjade, IGEN!! Det börjar bli ganska komiskt, nu för tiden är samtalen mellan mig och Vinh något kortfattade, oftast låter de såhär:

- Vinh
- Uhm, it's Emma
- Are you by the simulator?
- Yes...
- Haha, I'll be right there!

Det är inte lätt att vara jag (eller Vinh) alla gånger, haha. Ja hoho.. Men vi har ju åtminstone roligt på jobbet, och det är faktiskt huvudsaken :)

Måndagen var både jag och Julia lediga, så vi drog på roadtrip till det underbara Snoqualmie Falls. Vi spenderade dagen där, traskade runt i den cirka 30gradiga värmen. Hett som tusan, men med massa sunscreen så gick det bra :) Avslutade trippen med käk på Subway, sedan brummade vi hem igen. Var så slut efter dagens äventyr att jag slocknade redan 9.30PM den kvällen, har nog aldrig hänt förut :p

Tisdagen var också ledigt för min del, så jag låg ute på gräsmattan och sov halva dagen, hade kudden med ut och ipoden i öronen, hur najsigt som helst :) När jag tröttnat på att steka, blev det att fixa middag åt ungarna eftersom Ruth var på resa, sedan blev det sängen och tvn resten av kvällen.

På onsdagen hade jag office-duty, vilket innebär att jag satt inne på kontoret hela dagen och gjorde i princip ingenting. Hade stigit upp redan 8 för att vara på Social Security kontoret kl 9, men 20 minuter före 10 måsta jag ge upp min köplats och dra till jobbet. Efter att jag slutat åkte jag tillbaka, och efter en och en halv timmes väntan fick jag ÄNTLIGEN mitt socialnummer beviljat! Nu är det bara att vänta på att det ramlar ner i brevfacket så jag kan börja få lön :p Fast jag skulle få lönen innan iallafall enligt Melody, för hon tyckte bara det var dumt att jag behöver vänta.. Inte för att jag har någon panik än direkt, men pengar är ju najs :) Så, efter det drog jag via Rosy Nails och fixade till mina naglar, inte en dag för sent! Var riktigt skönt att bara sitta och bli lite tillpysslad. Kan definitivt vänja mig vid det ;)
Därefter bar det hem till huset, ungarna hade just kommit hem så jag satte igång att laga mat igen. När det började bli klart dundrade AY in i köket och undrade när maten skulle bli klar. Blev lite irriterad för Ruth hade sagt att jag inte skulle bekymra mig om att laga mat till honom medans hon var borta, eftersom han skulle fixa det själv. Alltså slutade med att det blev lite för lite middag, och eftersom han äter för typ 10 personer åt jag själv bara litegrann för att åtminstone barnen skulle få äta ordentligt. Kompleterade med några mackor senare under kvällen.. Efter att jag rett upp i köket och diskat lite bad AY mig att ta itu med tvätten eftersom Ruth skulle komma dagen efter. Visst tänkte jag, för att vara snäll, eftersom jag faktiskt bor här gratis och inte ens får betala för maten.. Men när jag börjar tvätta inser jag att hälften av tvätten är HANS, och det vet jag väl inte om jag har någon lust att ta itu med. Barnen kom och hjälpte mig med sin egen tvätt, så det var snällt. Efter tre tvättade lass orkade jag helt enkelt inte mer, ryggen gjorde så ont att jag ville gråta och jag var helt slut. Gick ner till köket och hämtade en vattenflaska , och ser att AY ligger på soffan och ser på film, med datorn i famnen.
Kändes som om hierarkin i denna familj blev lite fel när Ruth åkte bort, och det stör mig. Efter detta trillade jag i säng, helt död efter den otroligt långa dagen. Hann vila 10 minuter innan AY kommer och säger att jag ska köra Ally till sin orkester-konsert följande kväll, eftersom han inte kommer hinna. Var duktigt irriterad när jag somnade.

Här vill jag bara klargöra att jag inte på något sätt försöker vara otacksam mot familjen eftersom jag är välkommen som en gäst i deras hem. Jag har absolut inget emot att vare sig laga mat, diska eller tvätta efter ungarna, men när AY själv spenderar kvällarna med film och datorn så känns det bara trist. Jag vet att det hjälpte Ruth mycket att jag fixade ordentlig middag åt barnen när hon var borta, men när han kommer hem och härjar om att han är sååå hungrig och när är maten klar? så blir jag mest bara störd. Jag har trots allt ett eget jobb att sköta, och jag är inte deras hushållerska. Förklarade lite diskret för Ruth när hon kom hem att jag helt enkelt inte hade orkat tvätta alltihop, och hon bara tittade på mig som om jag var dum och sa att jag absolut inte skulle ha behövt tvättat överhuvudtaget, och sedan tackade hon jättemycket. Jag tackade självklart tillbaka för att jag får bo här, men jag tror hon misstänkte att jag blivit tillsagd att fixa det. Nåja..

Torsdagen var det då jobb igen, vi hade typ 300 skolbarn på besök så jag fick gå ner en timme och hjälpa Julia med simuatorn, när jag skulle gå på lunch kom Vinh och bytte av mig för att hålla koll på maskinen när det var så mycket barn. De är nämligen något hårdhänta och det är alltid då den går sönder. Var meningen att jag skulle stänga ner redan kvart i 5, eftersom jag hade bråttom hem, men det gick på skit när det plötsligt kom massa folk som ville byta tour-tider till följande dag. Stressade hem, bytte kläder lite snabbt medans Ally drog på sig sina finkläder, och precis som vi var påväg ut genom dörren kommer AY hem. Han sa ingenting, han erbjöd sig inte att köra Ally istället eftersom han hunnit hem i tid eller nånting. Så, vi brummade iväg. Tog ut irritationen i bilen påvägen hem, genom att spela Linkin Parks nya New Divide på något hög volym. När jag kom innanför dörren gjorde sig AY och Sean redo för att fara och se Allys konsert, jag poppade lite Kettle corn och fyllde på min vattenflaska och gömde mig i mitt rum. Efter en timme kom Ruth hem från flyget, så vi pratade lite, jag åt två Hot Dogs och sedan sade jag god natt innan de andra hunnit hem. Gick inte utanför min rumsdörr mer den kvällen, förutom till badrummet förstås.

Idag har det då varit fredag. Och jag har varit ledig. Tro det eller ej, men jag vaknade första gången vid 7 (innan någon annan var uppe) och sedan kl 9, och därefter kl 11. Då iddes jag inte ens försöka somna om igen, så jag fixade två rostmackor och slängde igång datorn och tvn. Fattar ni att detta är samma Emma som kunnat sova till kl 4 på eftermiddagarna om ingen väckt mig?? Ungarna slutade tidigare idag så de kom hem vid 12 redan, men jag orkade inte visa mig förrän efter kl 2, då jag bara sa hej åt dem innan jag drog iväg till Alderwood Mall för att inhandla lite skor. Jag hade planerat att köpa ballerinas och sandaler, eftersom mina ballerinas jag har nu måste slängas (då jag haft dem sedan jag var här förra gången) och jag behöver desperat ett par svarta flats att ha på jobbet. Har mina svarta sneakers vanligtvis, men då har jag ju svarta långbyxor. Med detta väder behöver jag övergå till svarta capris istället, och det är inte särskilt snyggt med sneakers.. Det blev dock inte som jag tänkt, kom hem med två par flip-flops istället. Ett par vanliga svarta med metallicdetaljer och ett par lite 'finare' med högre sula. Behöver fortfarande desperat ett par svarta ballerinas!!
Beslöt att strunta i solen idag, eftersom jag varit ute så mycket varenda dag nu, och även jag inser att kroppen kanske behöver vila ifrån solandet lite.. Så när jag kom hem städade jag lite i mitt rum, var ut och kikade på Sean när han lekte med sitt luftgevär (jävlar vad ungen blivt duktig, träffar lerbitarna varje gång!) och sedan drog jag via McDonalds och inhandlade lite kyckling till middag. Var meningen att jag och Julia skulle käka ute ikväll, men hon var så slut efter att ha jobbat hela dagen så vi beslöt att skjuta upp det. Jag om någon vet ju trots allt hur det känns att vara död efter jobbet så det är helt okej med mig. Vi tar det en annan kväll helt enkelt :)

Nu ligger jag bara här under täcket och glor på tv. Behöver ta en snabbdusch innan jag bestämmer mig för att sova, men just nu orkar jag inte. Ska ligga här och glo på 'Mental' en stund till, sedan blir det dusch, lite Kettle corn och cola, efter det tuttitajm. Jobbar nämligen lördag-lördag nu, med endast måndag ledig. Kommer bli tufft. Framförallt söndag då jag börjar 8.15 och ska hämta Julia före, vilket innebär att jag måste lämna huset senast 7.15. Isch. Har jag nämnt att Ruth förra helgen bestämde att vi ska ha BBQparty här imorgon?? Jayne var nämligen hit en sväng då och snackade skit, så då kom de på den underbara idén.. Grannarna bredvid Jayne är tydligen också bjudna. Snork. Hade ju varit skönt med ledig söndag, men men.. Måndag! :) Jayne nämnde för övrigt även att Matt (ja, DEN Matt) har gift sig och ska få bebis! Och så såg hon så beklagande ut, och mumlade nånting om att det ju var lite synd.. Hahaha. Som om jag gått och väntat på Matt i nästan tre år, haha. Men det var kul att få lite updates om honom iallafall, även om hon även berättade att han ska dra tillbaka till Irak nu närmaste dagar.. Måste kännas trist när dom ska ha bebis.

Anyhow, nu orkar jag inte svamla mer. Har sovit så jävla dåligt senaste nätterna, pga drömmar, och är lika trött när jag vaknar som när jag går och lägger mig. Suck. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det, ingenting hjälper. Tänkte att dejta kanske kunde hjälpa litegrann, men samtidigt har jag ingen större lust med det. Inte just nu.. Men det ändrar nog. Jag vill bara sova drömlöst, åtminstone EN natt, så snälla lämna mig ifred!!

Thinking of you
What do I do?
If you were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

Lyssnar mycket på Katy Perry just nu. Och Linkin Park. Tusans skön musik, för alla tillfällen!

Now I'm done. <3 Saknar er allihop, massa massa massa!!

RSS 2.0