I was flying, now I'm crashing

UPPDAT: Detta ska tydligen lösas genom att PRATA. Så ikväll blir det terapeuter och familjen samlad osv osv. Eller ja, jag och Ally ska visst gå på bio medans. Jag tycker att karln ska ut, och stanna där. Men icket.. Fast det är ju inte upp till mig, det är Ruths val. Ni behöver dock inte oroa er, efter nattens rabalder så kommer nog inget mer att hända. Och jag åker ju på torsdag morgon i vilket fall, så det är inget att stressa upp sig för.. Jag är bara ledsen å barnens vägnar. Håller er uppdaterade om vad som händer!



Nej, jag kommer tyvärr inte ge er någon vettig uppdatering nu heller. Mest för att jag är trött, lyckades sova 20 minuter inatt, i en obekväm hotellsäng. Yep, vi hamnade på hotell inatt. Karln i huset började bli våldsam mot både Ruth och Sean, så vi flydde till ett hotell downtown, checkade in under falska namn och fick sällskap av några polisarbetskollegor till Ruth i rummet bredvid, för säkerhets skull. Hade så bråttom när vi skulle dra iväg, det var runt midnatt och jag hade just krupit under täcket när Ruth smög in och bad mig packa ihop vad jag behövde för en natt. Jag tömde min vanliga väska uppochner i en lite större väska, slängde ner ett par trosor, ett linne, tandborste och deo och sedan drog vi bakvägen. Fick inte ens några skor med mig, inte Sean heller, så vi måste ha varit en syn när vi stapplade in på hotellet.

Vi kom hem för cirka en timme sen, klockan är 9 på morgonen, AY är på jobb så allting är okej nu men för säkerhets skull har grannarna uppsikt över oss. Som ni kanske minns att jag sagt förut så bor det en hel hög med vuxna karlar i Kellys hus, så de ska turas om att hålla sig utomhus idag och hålla koll på vårt hus. Jag ska stanna hemma med barnen hela dagen, skulle egentligen varit och gjort massa kul, men pga detta vill jag inte lämna barnen ensamma plus att jag dragit på mig någon jävla ögoninflammation så jag knappt ser något på vänster öga ändå. Om några timmar kommer en låssmed och byter lås på alla dörrar, så nu ska jag försöka få lite sömn innan. Varit en händelserik natt igen, man kan fan inte få tråkigt när man har att göra med Ruth! Ni kanske tycker att jag verkar lite för lugn, men jag vet att grannarna finns utanför, Ruth skulle tala om för AY att han inte är välkommen här innan hon kommer hem, och då bara för att hämta sina grejer. Och jo, vi har några polisbilar som patrullerar området hela dagen, så de finns i närheten IFALL något skulle hända. I värsta fall har jag Ruths bilnycklar och drar iväg med barnen om det skulle behövas. Är fan drillad sen förra gången jag är här, jag vet precis vart jag ska köra där ingen hittar oss, vilka vägar jag ska ta och var jag kan stanna och ringa Ruth. Och om det inte går att ta sig ur huset är det hennes sovrum som gäller, låsa dörren, in i badrummet, låsa dörren och slutligen in i garderoben och låsa dörren. Där inne finns alltid en extra telefon så man kan ringa henne eller polisen.. Detta låter helt sjukt, men efter förra gången med hennes exman så känns det inte så farligt. Vi har allt skydd vi kan tänkas behöva, och bara låsen blir bytta behöver vi inte oroa oss det minsta. Ruth ska för övrigt skicka iväg barnen till sin ena moster i Oklahoma nu kommande dagar, jag tror det blir bäst så.

Sean sa i bilen inatt påväg till hotellet: 'Mom, it doesn't feel good to have two crazy dads chasing us' Gulleungar. Ni som inte vet något om förra gången jag var här förstår inte, men jag förklarar om ni vill veta. Jag blir bara så arg, jag önskade så att Ruth skulle hitta en bra och vettig karl som kunde ta hand om henne och barnen, de har varit med om tillräckligt. Så händer detta.. Suck. Nåja, allt är okej med mig, med oss, så oroa er inte. Uppdaterar när jag får orken tillbaka och eventuellt har sovit lite. Räknar ner tiden nu!

I was wrong from the start, from the bottom of my heart, I apologize

Alright, jag lever fortfarande. Men knappt. Det har varit en otroligt tung dag med mycket tårar, men även massa kramar, skratt och lite presenter. T.o.m löften om jobb har uppenbarat sig, och en förfrågan om en date. Ja, på riktigt, en DATE.

Men det tar vi imorgon. Eller övermorgon. Eller om en vecka. För nu ska jag packa klart min lilla väska och sedan försöka få lite sömn. Imorgon drar jag till HAWAII!!

See ya when I see ya. Uppdaterar när har ork, lust och regnigt ;)

Puss!

I'm still waiting for your call

Alltså, detta har varit den galnaste och sjukaste helgen på jävligt länge. Jag vet inte riktigt vilka som läser (tillkännage er!!), så jag vet inte hur ingående jag vågar vara. Men hysteriskt kul har det varit! Nåja, får väl börja från början.

Fredagen var lång, men som vanligt hade vi otroligt kul på jobbet så det gjorde inget. Köpte ett 6-pack Smirnoff Ice (raspberry) på vägen hem och tänkte att jag skulle ha dem till lördagen. Var helt slut när jag kom hem, så jag tänkte krypa under täcket. Där fick jag vara en halvtimme, sedan blev jag väckt till middag. AY studsade runt med massa annat, så Ruth ville att jag skulle sitta ute i solen och äta med henne, slutade med att vi satt och snackade skit i närmare två timmar. Jag hade glömt hur skönt det är att bara sitta och prata med henne! Utan barn i närheten alltså.
När det började bli lite kyligare ute tyckte hon att det var dags för lite alkohol, så hon gav mig min ena Smirnoff och blandade en vodkagrogg åt sig själv, så gick vi ut till framsidan och snackade med grannen. Hon som bor här bredvid har inte bott här särskilt länge, och de ska snart flytta igen. Vet ärligt talat inte hur många som bor i det huset, hon, Kelly, har sin man och son där iallafall, och sina tre brorssöner, Greg, Peter och DaBoy (ja, han heter verkligen så, haha). Jag vet inte vad klockan var när jag trillade i säng, Ruth hade lurat i mig 4 av mina flaskor så jag var lite virrig. Tusan vad lättpåverkad man är på gamla dar.. :p Var otroligt trevligt hela kvällen, i vilket fall.

Lördagen började segt, men jag tvingade mig själv att öppna ögonen vid 12 och slöade en timme innan jag tog kudden under armen och gick ut till baksidan. Ruth hade varit där ute sedan kl 11, så jag joinade henne. Lyckades hålla mig där ute i tre timmar! Med undantag för lite andningspauser då jag gick in för att njuta av ACn och fylla på vattenflaskan. Jag fick i mig åtminstone 3 LITER vatten, och blev otroligt brun :D För att vara jag alltså :p Men ansiktet vägrar få särskilt mycket färg, blir bara en massa fräknar överallt. Jag vill ha färg i ansiktet ju! Vad är det för idé att ha brun mage och rygg lixom, ingen ser ju det ändå..

Jag hoppade in i duschen för en totalfixning medan Ruth och AY började släpa grillen och allt annat till framsidan av huset. När jag var klar hade de redan börjat grilla, så det var bara att fixa till håret lite snabbt och kleta på mascara innan jag gick ut för att joina gänget. Fick en kall flaska i handen så fort jag steg utanför dörren, och därifrån gick det snabbt neråt, haha. Gav min sista flaska till Jane eftersom hon går på mediciner och inte kan dricka starksprit, och inte gillar öl, så jag fick övergå till att grogga med Ruth. Efter en flaska och en grogg försvann blygheten ur kroppen på mig, så jag följde med Ruth över till Justins hus, där det var fullt ös. Jag har inte träffat honom sen jag var här förra gången, han är bara runt 30 men är 'chef' över kvarteret. 'Block-president' kallar dom det iallafall. De var typ 15 pers där, vissa har jag träffat förut, andra inte, och alla välkomnade mig lite halvt osäkert. Justin lurade AY att köra beer-bong, alltså tratten, men AY fattade inte grejen och lyckades få det mesta av ölen över sig själv, resten ut på gatan. Sedan körde några tjejer emellan, tills de ville att JAG skulle göra det. Hallå, jag som inte ens gillar öl?? Och tratten har ärligt talat aldrig varit min grej, jag må vara stor i truten men oftast spottar jag ut allt över mig själv, haha. Anyhow, efter lite påtryckningar gick jag med på att göra det, eftersom jag skulle få köra med min grogg istället för öl. Sagt och gjort, vi fyllde upp röret med min grogg (lika mycket som en öl, mängdmässigt) och det var bara att köra på. Lyckades bättre än jag trott, spillde inte en droppe! Efter det var jag allas lilla favorit, inte ens karlarna ville ge sig på att försöka det med vodka istället för öl ;) Därefter gick vi (jag blev medsläpad av Ruth och några andra) runt husknuten och jämförde tatueringar. Hahaha.. Sedan kom karlarna och störde, så vi gick tillbaka och joinade dem. Måsta ju även fixa en ny drink, eftersom jag halsat i mig min senaste..

Efter detta blev det bara värre och värre. Efter ytterligare några groggar var jag i ungefär samma tillstånd som Ruth, fick en cigg av Kellys syster Tina och Sean flippade ur. Fick lova att inte röka något mer efter den cigaretten, så kramades vi och allt var okej. Fick för mig att gå över till Kellys garage, där det var typ 20 pers, mestadels killar, men även tjejer i min ålder. Här sviker minnet lite, men jag vet att jag shottade några gånger med en av killarna, och så snackade jag med en snubbe som heter Don, han var även DJ för kvällen då de hade slängt upp ett mixerbord mitt i garaget. Ruth och AY joinade efter ett tag och sedan blev det att shaka ass. Minns att tjejerna applåderade mitt dansande (jag var enda vita tjejen/vita över huvudtaget i garaget) och fick lära mig lite moves av dem, haha. Har även för mig att jag dansade med några av killarna, men det minns jag inte så bra efter all vodka.. Så jag är osäker. Mitt i natten någon gång fick vi för oss att vi skulle dra på krog, så jag svidade snabbt om (så snabbt det går när man trillar i golv varje gång man byter klädesplagg) och så hamnade jag i en bil med 4 svarta killar. Tänk er hängbrallor, blingbling-smycken och tatueringar, så har ni gänget jag var med. Hahahaha. Helt sinnessjukt, men de visste på förhand att Ruth är DEA så de hade nog inte vågat försöka så mycket :p Vi drog till krogen, ena killen låg avdomnad kvar i bilen. Jag blev inte insläppt för att jag 'bara' hade körkortet och inget pass, vem fan släpar med passet på krogen?? Men, de skulle stänga 20 minuter senare i vilket fall, så det gjorde inte mycket. Blev lite bilåkande fram och tillbaka, avslutade i huset hos en av killarna då vi alla var så fulla att vi inte hade kunnat göra så mycket mer. Skulle se på film, drack en halv öl och så slocknade vi på soffan.
När jag vaknade var kl 4 på morgonen, så jag väckte mitt sällskap och bad om att få åka hem, haha. I bilen utanför huset kladdade jag ner mitt nr i hans handflata (haha igen) och så snubblade jag in i huset och i säng.

Igår var det söndag, och jag mådde som jag förtjänade. Fy fan. Vodkaflaskorna var tomma, jag vet att jag (och sällskap) drack halva ena, men Ruth påstår att vi drack slut på hela flaskan så jag antar att det väl var så. Minns det inte själv, så jag får tro på hennes ord :p Lallade på hela dagen, Ruth skulle köpa hem sushi till middag men jag nöjde mig med att laga lite spaghetti med ketchup. Tror inte min mage hade pallat sushi, haha.. Spenderade mestadelen av kvällen i sängen, planerade att somna tidigt men det gick inte pga konstiga tankar. Misstänker att jag fortfarande var full, och inte bara bakis..

Idag är det måndag. Jag fick mina nya skor från Amazon, och är nu stolt ägarinna till ett par äkta Steve Madden-skor :D Hur snygga som helst, jeei! Det räckte dock inte, var en sväng via Ross och investerade i tre par jeans och ett till par pumps, sedan blev det Alderwood Mall för inhandlande av en kjol. Och lite käk på Taco Time, min första chicken burrito på två år, kom inte ihåg att det var SÅÅÅ gott! Svängde in via och bokade tid att fixa håret till onsdag efter jobbet, najs. Ikväll har jag packat ihop två lådor, ena är de två par skor som ska byta till mindre size av gojane (de har reserverat mindre skor färdigt) och den andra proppade jag med de nya jeansen och massa andra nya kläder. Och två par skor. Nu tror (hoppas) jag att resten ska få plats i resväskorna, får se hur det ser ut efter Hawaii, ifall jag behöver skicka en sista låda då.

Imorgon jobbar jag 8.15am-4pm, med RYAN. JEEI. Det är lycka må jag säga. Eller inte.. Suck. Men, ska lugna ner mig med bio efteråt, har jag tänkt iallafall. På onsdag jobbar jag samma skift, men denna gång med Karen och Ingrid (kineserna) så det kommer nog bli roligare. Sedan ska jag fixa håret. På torsdag jobbar jag 10am-3pm, det är även min sista dag på FoF. Fast det låtsas vi inte om! På kvällen är det partey hos en av cheferna, ett slags välkommen-kineser-kalas :) Ska laga Lembötekaka till det tänkte jag.. Sedan blir det Hawaii på fredag morgon. Fast det har jag inte hunnit bli exalterad över än, eftersom jag vet att det innebär slutet på FoF. Så jag har tvingat mig själv att bara tänka på en dag i taget, hur sjukt det än låter att jag inte är överlycklig just nu över Hawaii-resan. Det kommer nog på fredag morgon sen! Så ni behöver inte vara oroliga över att jag tappat känsloförmågan, jag vet bara inte hur jag ska kunna säga hej då till alla underbara på jobbet. Tusan, jag vill fortsätta jobba där! Mah.

Nåja, om man skulle försöka orka ta en snabbdusch nudå, och sedan krypa under täcket. Skulle vara gott med lite glass (Ben&Jerrys Chocolate Chip Cookie Dough), men den åt jag upp igår när jag mådde kasst :/ Ska nog hämta en av mina små smoothies istället, bättre för magen :)

Snart, snart, snart kommer jag hem! (som sagt, jag undviker att tänka på det där emellan) Sedan blir det Rockoffkalas och roadtrip till Övik och massa annat kul :D Någon som för övrigt tänker vara i körskick Rockoffredagen, 24de juli, och kan hämta från Rosa? Har bokat sista, som kommer till Mariehamn 23.00, men med lite tur hinner vi med den tidigare. Just let me know! Kommer ha en hel hög med väskor med.

<3

(Ett sista haha, jag vet fortfarande inte vad killarna jag festade med i lördags natt heter.. Eller alltså, de sa det säkert, men jag minns det inte :p Jag måste låta bli att dricka vodka i fortsättningen.)

No one ever said it would be this hard

Så, jag har lite att ta igen när det gäller uppdatering. Kommer förmodligen inte att vara alltför ingående, varit på Julias hej då-middag ikväll så jag känner mig lite dämpad. Men, här kommer ett försök iallafall:

Midsommaraftonen spenderades med familjen, jag och Ally fixade ihop tårtan jag påbörjat kvällen innan och sen mumsade vi på den halva kvällen. Hur gott som helst :)

Midsommardagen började med att jag blev upphämtad av Anna och George, sedan bar det av till Annas värdbarns farföräldrar, där hela gänget var. Firade med massa mat (sill, köttbullar, jansons, lax, jordgubbstårta, snaps, öl och vin osv) och sång + dans runt den egna midsommarstången. Lyckades få till en midsommarkrans alldeles själv, UTAN sy/ståltråd eller dylikt, och var mäkta stolt över mig själv :) Stupade i säng efter en sväng på DQ där jag mådade in lite glass i min redan fullproppade mage.

Veckan därefter bestod av jobb, jobb och jobb. Retades med Ryan, fixade på projektet och hängde med Julia. När hennes karl Thomas flög in från Tyskland, umgicks vi alla tre och spenderade en kväll på Red Robin. Yumm! Därefter bråkade jag med min ipod hur länge som helst, nu har jag 19 timmar musik på den. Inte så dåligt! Ruth fick veta att det inte skulle bli något Alaska (vilket jag var förberedd på), så istället hamnade hon på att fara till Portland. Hon tog barnen med sig så de var borta måndag-fredag. Jag och AY gick om varandra precis och jag tror inte jag utytte mer än ett par ord med honom under hela veckan.

Förra helgen jobbade jag både lördag och söndag, så det hände inte alltför mycket spännande. Denna vecka har varit som vanligt, med jobb och sånt. I lördags flög de nya kinesiska tjejerna in, så de började i måndags. Hur trevliga som helst, alla 6, och framförallt bondade jag med en tjej som heter Ingrid. Eller hon heter inte det egentligen, men de pluggar alla engelska hemma i Kina och då får de välja ett 'internationellt' namn som de kan använda då deras riktiga namn inte kan uttalas eller stavas av i princip någon. Utanför Kina dvs. Annars händer inte mycket på jobbfronten. Ryan är en stor pain som vanligt, men häromdagen frågade han när jag skulle bli blond igen och då garvade jag bara. Detta är nånting jag och Donna diskuterade för flera veckor sedan, att jag skulle slinga mitt hår blont, och trots att han låtsas att han varken hör eller bryr sig om något så hade det fastnat, haha. Pucko. Eli har varit sötare än vanligt, Brad bjuder på donuts nästan varje dag (senast idag) och Carina har börjat bli riktigt pratsam. Ed går och klagar över att jag inte 'tänker' stanna kvar efter nästa vecka och Sid bönföll mig idag att stanna kvar, vilket fick mig att börja grina. Då bestämde jag och Donna att från och med nu får INGEN på FoF nämna det faktum att jag bara har nästa vecka kvar där. Förhoppningsvis gör det saken lättare. Men hjärtat känns tungt..

Idag är det då torsdag. Hade office-duty men hann aldrig ens sätta foten på kontoret då det var så mycket folk att jag blev fast vid biljettdisken, trots att Donna och två av kineserna redan var där. När jag kom hade mitt första paket (gojane) kommit, och jag blev överlycklig! Några riktigt snygga toppar (eller ja, de kommer vara snyggare när jag gått ner de kilon jag har gått upp sedan jag slutade träna i april) och två par skor. Skorna var samma storlek jag köpte mina skor i förra gången jag var här, men de var för stora!! Ska skicka tillbaka båda paren och beställa mindre storlek, vem hade kunnat tro att jag kunde klämma i mina fötter i 6or.. Men, skorna var jättesöta, så jag ser fram emot att få dem tillbaka i mindre storlek! Blev även en palett ögonskuggor, har inte haft någon vettig på mååånga år, och denna har typ 20 olika färger och alla är lite glittriga.. Me like! Har även beställt lite annat random grejjs, som borde komma nästa vecka nånting. Ska beställa en ny laddning med kläder från gojane på måndag, är sista chansen att beställa något så det hinner komma innan jag lämnar Lynnwood.

Ikväll var jag då ut till Julias värdmammas hus, de kom nämligen tillbaka igår kväll. Jag blev bjuden på hej då-middag som Julia och Thomas fixat ihop, wienerschnitzel (av kyckling), potatissallad och diverse tillbehör. Till efterrätt blev det sockerkaka med jordgubbar och vispgrädde, som Jean (Julias värdmamma) lagat, var totalt fullproppad efter att vi ätit slut på allting. Vår chef Sandy var också med, och hennes vän James, som hade lagat världens godaste bröd. Vi snackade recept och jag fick tips om en bok med underbara brödrecept, tror jag måste införskaffa den innan jag åker. Lyckades även skämma ut mig där en sväng, när jag insåg att en spindel hängde under bordet rakt ovanför mitt ena ben, jag studsade upp så snabbt att stolen välte bakåt och började grina lite lätt, haha. De andra fick sig ett gott skratt, Thomas räddade mig från spindeln och sedan övergick konversationen till 'black snookadoodles with yellow ears', och denna gång skrattade Julia så hårt att hon nästan välte sin egen stol, hahaha.. Man måste ha varit med för att fatta, men duktigt kul hade vi! Förutom med spindeln då, de som känner mig vet vilken grym spindelfobi jag har, börjar seriöst gråta om jag hittar en spindel krypande på mig, sedan spelar det ingen roll om det är liten babyspindel som knappt syns.. En spindel är en spindel, och dom ska hålla sig borta från mig!!
Klockan var efter 9 innan vi var klara med allt ätande, pratande och skrattande, och efter att vi dukat av bordet och fört in alla grejer var det dags för mig att bege mig hemåt. Blev mera tårar, denna gång från både Julia och mig, men vi bestämde att vi inte säger hej då. Istället sa vi att 'vi ses snart igen', för nu tänker jag tusan planera in att besöka Tyskland inom en rätt snar framtid. Julia och Thomas ska flytta ihop på riktigt nu när de kommer hem till Tyskland igen (de har varit tillsammans 7 år!!) och de sa att jag alltid kommer att få slagga på deras gästsoffa om jag behöver :) Har nog fått vänner för livet i dessa underbara människor. Hade kameran med under kvällen, men det blev inte ett enda foto. Jag är så jävla dålig, men vi hade helt enkelt för trevligt för att man skulle vilja förstöra det genom att hämta kameran.

Nu är klockan halv 12, börjar fundera på att försöka få lite sömn. Jobb imorgon, 10-5 med Donna, sedan har jag HELA helgen ledig!! Är 4th of July på lördag, så jag bad Melody om ledigt på söndag eftersom jag jobbat varje söndag hittills, och detta i princip är sista helgen med familjen i Lynnwood. När jag fick schemat hade hon gett mig ledigt på lördag också, och det är jag såååå tacksam för. Min första (och sista) lediga helg :) Ska se vad jag orkar med, har åtminstone planerat att laga mammas bullar någon av dagarna. Funderar på att köpa ett 6pack Smirnoff Ice imorgon på vägen hem, så jag kan joina in på kalaset på lördag :) Nu när jag har ledig söndag så behöver jag inte bekymra mig över att behöva köra bil, vilket jag har måsta tänka på varje helg hittills. Skulle vara trevligt att få festa till det lite! Nu när jag faktiskt är 21 och inte behöver känna mig ung och olydig :p

Måste för övrigt säga att jag har fått upp ögonen för Ben & Jerry's glass, har seriöst inte ens smakat på någon av deras glassar tidigare.. Mina favoriter så här långt är Banana Split (heaven!!) och Chocolate Fudge Brownie. Yumm. Nu ska jag leta fram mina svarta brallor och t-shirt till imorgon (arbetsklädsel, väldigt najs när det är 30 grader varmt...) och sedan gegga in mig innan jag kryper under täcket. Julia var imponerad över solbrännan jag lyckats få till, och jag blev överlycklig eftersom Ruth fortfarande bara skrattar åt mig och säger att jag är vit som snö, haha. Ska fortsätta jobba på saken i helgen, HELA helgen :D

Natti natt mina små sötingar. Och ni era jävlar som är i Västerås- hoppas att det regnar som satan och att ni får sån överjävlig krappis att ni sover bort hälften av festen!! Ne ja bah skojja. Jag hoppas ni har det svinbra, festa för mig också, jag säger bara en sak: NÄSTA ÅR!!!

<3

I can't take my eyes off of you

Idag var det en kvinna som kom in med hela sin familj och ville på vår BOEINGtur ut till fabriken. Plötsligt utbrister hon 'Oh my god, you have the most amazing eyes! Have they always been different colors?' HON MÄRKTE ATT JAG HAR ETT BLÅTT OCH ETT GRÖNT ÖGA!! Haha, där fick ni, alla som alltid säger att de är samma färg och inte alls två olika.. Moahahaha. För de som inte vet, så har jag blågröna ögon, men i det ena har jag mycket mer brunt så det är grönare än det andra vilket gör att jag har ett grönt och ett blått öga. Så det så. Och så ändrar de lite efter kläder, har jag blåa kläder blir de mer blåa och har jag gröna kläder så blir mina ögon mer gröna.. Men nu har jag åtminstone fått bekräftat från en helt utomstående att jag har synbart olika färg på ögonen ;)

Uppdatering kommer imorgon, onsdag, för jag är ledig!! <3

RSS 2.0