Now I pray on my knees and I look at the stars

Hahaha Andrea: Teoretiskt sett är det inte riktigt så illa än, eftersom det hittills bara är A jag varit ut med, men nu finns det två andra som praktiskt taget BER om att få träffa mig när jag har en ledig stund.. Eftersom du har sagt själv förut (och jag vet att det stämmer) att du gillar mina draman då du själv är lugn och sansad och i stabilt förhållande, ska jag maila dig med all info. Jag behöver nämligen hjälp... ;)

Idag har jag varit i Dublin över dagen. Drog tidigt imorse (10, hujj) och efter några timmars bussresa var jag framme. Väl där mötte jag upp fina Jessica och Kira, och sedan blev det shopping! Oj gud vad jag har saknat Forever 21, det är ju helt otroligt. De hade inte riktigt lika fina klänningar som i Northgate Mall, men tillräckligt med fint för att jag skulle få med mig två klänningar, en långskjorta och en tunika hem ;) Trots att det är inte är särskilt ansträngande att shoppa, blev det en lååång dag. Åtminstone kändes det så. Emellan shoppandet fikade vi lite och sedan var det dags att säga hej då igen då min buss var bokad kl 19. Som tur var råkade jag hamna på en buss som låg före tidtabell och dessutom var nonstop (hade bokat billiga biljetter på vanliga bussen) så jag var tillbaka i Galway en hel timme innan det var meningen! Hur skönt som helst! Gick in via Snoozles och snackade skit med Orla och visade mina fynd, och efter ett enhälligt beslut (från henne) så blir det nog att jag kommer använda den ena klänningen på lördag :) Därefter lyckades jag masa mig hela vägen hem (de lååånga 5 minutrarna) och där hittade jag de två nya killarna i soffan.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om de här nya. Jag presenterade mig och vi pratade lite om att det var kallt ute och jag sa att jag vet, kom just från bussen för jag har varit i Dublin över dagen. Jaha, har du jobbat idag? Nej, jag var i Dublin. Ah okej, har du varit där några dagar eller? NEJ - JAG VAR BARA ÖVER DAGEN. Alltså hörde de verkligen inte ett ord jag sa.. Hmm. De verkade lite allmänt småignoranta sådär, tror vi kan få problem med dem nu när vi måste börja köpa ny olja till tanken så vi kan behålla den lilla värme vi har i huset.. Eftersom de är vänner sen innan, så kan detta gå tokigt. Plötsligt känns det inte så kul längre :/ Men samtidigt har jag bara drygt en och en halv månad kvar, så det ska väl fungera i vilket fall!

Så, det börjar väl bli dags att sova. Är något slut efter dagen och allt bussåkande, och imorgon är det jobb igen. Ett underbart 9dagarspass väntar, wiho! Allt för att få en långhelg sedan. Jobbar åtminstone enbart kvällspass (=noll liv, men sovmorgon alla dagar) förutom lördag, då jag jobbar morgon. Därför har jag kinda lovat att följa med ut på lördag kväll, eftersom jag ändå inte börjar jobba förrän kl 15 på söndagen.. Tur att jag iallafall har något snyggt att dra på mig :) Var ytterligare någon som ville mötas upp 'för en drink' igår, men jag insåg i sista minuten att jag aldrig skulle tagit mig upp till bussen imorse om jag träffat honom. Och ärligt talat - det är nog för det bästa. Även om jag fick lova en raincheck, men vad fan.. Det kan jag fortsätta tills jag flyttar härifrån ;)

Jaja, det var inte det här jag skulle dra upp nu!! Livet är FÖR bra just nu och jag har hamnat i ett triangeldrama (fast jag egentligen står utanför) och vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja. För att inte tala om en viss sydafrikan som pratar om att skaffa visum redan (!) för att kunna komma till Åland och hälsa på i vår.. Hallåååå! Snart får jag nog helt enkelt skärma av mig från det lilla sociala liv jag har, haha, för det här börjar bli invecklat och alldeles för komplicerat för att orkas med.. Oh well. Det löser sig, det gör det alltid!

Nu blir det nassa, efter sista minuterna av HIMYM. Yes. Blir som sagt jävla massa jobb nu fram till nästa helg, så förmodligen lär jag inte uppdatera så mycket. MEN - jag ska försöka få upp något efter helgen iallafall.

Natti puss <3

There's gotta be somebody

Detta blir bara värre och värre. När jag trodde att jag kanske skulle fixa det, så pep telefonen igen. Hmm.

Hade en diskussion med Kevin idag, ett litet utdrag;

Jag: Would it be socially acceptable to date three people at the same time?
Kevin: Why, is it acceptable in Finland?
Jag: Dunno..
Kevin: Well, as long as they don't know about eachother I guess it's alright!

Det hjälpte inte det minsta.
Aaaaaaaaaah.

Natti

Remember all the things we wanted

Okej, jag vet inte riktigt vad jag ska säga idag. Jag hade lovat, LOVAT mig själv att inte krångla till saker något mer, att bara go with the flow osv.. Men inte lyckades jag.

Min födelsedag var grym. Alldeles underbart fantastisk och jag är så jäkla nöjd över att jag tvingade mig själv att gå ut med John och alla hans vänner (vi var ca 15 pers som mest) fast jag var så nervös innan att jag ville spy. Jag menar, hur går man ut och festar med ett gäng där man inte känner en endaste kotte?! Men FAN vad kul det var!! Alla var fantastiskt trevliga och roliga och alla bjöd mig på födelsedagsdrinkar ;) Efter smakråd från Orla&chefen på torsdagen om vad jag skulle ha på mig (haha) så föll det på ett svart fodral med spetsärmar och rygg. Egentligen var det en av mina nya 'smalklänningar', men de tyckte att jag kunde ha den nu haha. Till på det hade jag min nya, underbara boots och Orla fixade som sagt mitt hår på Snoozles innan jag gick för att möta John :) Kände mig assnygg, det var min födelsedag och allting var AWESOME.

Vi började på Kellys, när det stängde drog vi vidare till Roisin Dubh, fast jag aldrig egentligen gillat stället. Vid det laget hade jag redan gått förbi mitt beteende på min födelsedag förra året (jag vet, jag vet..) och vi blev t.o.m tillsagda av barpersonalen, haha! Därefter blev det taxi ut till någons hus, var det låg vet jag inte för det var mörkt ute och jag halvsov i någons armar hela vägen, haha. Väl i huset blev det mera drinkande, fast inte för mig, tills ca 5 på morgonen, då det blev taxi hem. Detta är enda gången jag åkt taxi här, förutom då mamma och syster var i Galway. Så vi måste ju ha varit en bit utanför centrum..

Anyway, idag har jag mått som jag förtjänat. Blev väckt 11 efter alldeles för få timmars sömn, av att två städare kom hit och började röja runt i huset. När de äntligen var klara och jag nästan somnat om - då kom någon låssmed och började borra och ha sig. Gav alltså upp sovandet ganska snabbt! Tog en liten nap ikväll och sedan gick jag ner till Snoozles där jag joinade Orla en stund för pizzaparty. Hade massa grejer där sedan igår kväll så jag måsta ju hämta allt, hade även fått världens finaste kort av söta AnnaWK, och lite hemlagat godis (fudge, choklad och sånt) av en stammis :) Återigen, jag kan inte fatta hur många som uppvaktade mig på min födelsedag, det är ju helt vansinnigt.

Nu har jag slösurfat ett tag, men börjar bli hungrig igen, så jag tror jag ska gå ner och steka mig en liten biff ;) Ronan är ute så jag vet att han kommer hem jättesent, Kevin drog just och de nya killarna har inte flyttat in än. Så det är bara jag i huset, såå skönt så ni anar inte! Och då är det okej att steka biffar runt midnatt :)

Jaja. Ville bara få ur mig lite tjafs, höll på att göra Orla galen med mitt analyserande, och jag vet, JAG VET - SLUTA TÄNKA SÅ MYCKET!!! Men åååh vad svårt det är. Jobbar kväll imorgon vilket är underbart, det är söndag så jag kommer ha tvätt som satan = terapiarbete. Grymt. Jag måste försöka hitta en lösning, men enligt Orla finns det egentligen inget problem och därmed inget att lösa.. Bara jag kunde intala mig själv det också.

Aja. Nu ska jag ha kött!

Natti <3

Without my wings I feel so small

Gosh, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är så rörd att jag har grinat flera gånger idag, hur kan så många komma ihåg min födelsedag (okej, FB hjälper väl till men) och BRY SIG OM att säga grattis?! Once again, jag undrar hur jag kan vara så lyckligt lottad och ha så många fantastiska människor i mitt liv. Det är ju alldeles underbart!

Och tack MAMMA&SYSTER (och resten av familjen) för den jättefina kalendern jag fick i present, en helt perfekt sådan, hade nog inte kunnat hitta någon bättre själv :) För att inte tala om godiset och tidningarna osv. Helt fantastiskt.

Inte ens det där jävla mailet förstörde min dag. För in trillade det i inkorgen i vanlig ordning. Denna gång med en uppmaning om att 'ta det lugnt med alkoholen, det leder till diabetes och fetma.' Yes. Sånt gillar vi på födelsedagen! Asshole. Men det där skrev jag inte.

Nu har jag just tagit en låång dusch efter att ha bakat två tårtor varav den ena blev uppäten på Snoozles med Orla och chefen. Han kramade mig för övrigt och önskade mig grattis, gör din chef så? Och de gillade verkligen min tårta, vilket betyder att jag still got it ;) Trots att jag varken hade någon skärbräda, plastskål eller ens en elvisp fick jag ihop det, jag är så jävla bra. Haha.

Dags att suga i mig de sista dropparna av cidern jag har bredvid mig och få på mig lite kläder. Sedan bär det av ner till Snoozles igen så Orla kan hjälpa mig med håret, det enda negativa med att bo med enbart grabbar är att de varken är till hjälp som smakråd, frisör eller gällande smink.. Fast de är bra ändå!

Ikväll blir det KALAS och OJ SÅ GLAD JAG ÄR JUST NU!!

Ps, vet att någon undrade om A, han drar till UK över helgen (och jobbar ikväll) men vill bjuda ut mig på födelsedagsmiddag nästa vecka istället :)

PUSS <3

Nothing

Jag har inget internet hemma for tillfallet, dumjalva amerikanen drog i lordags (han skulle inte flytta forran imorn) och tog internetgrejen med sig. Eftersom det inte var planerat sa far vi inte det nya installerat forran pa fredag. Det suger hart, men a andra sidan ar alla glada och nojda nu nar han ar borta och antligen kanns det som MITT hus ocksa. Vi firade i mandags kvall (jag och de resterande grabbarna) med pizza, ol/vin och ben&jerrys. Kunde varit samre!

Jag hor av mig nar jag har internet hemma igen. Skulle ju vara kul att ha det vid fodelsedagen lixom. Aven om jag ska agna dagen at att baka tarta och sedan kvallen/natten at festande med den nya killen som just flyttade ut. Han ville namligen att vi ska halla kontakten och att det skulle vara perfekt att fira min fodelsedag :) A jobbar namligen hela fredagskvallen sa dar blir det inget.

Puss hej

If you want me to stay, then say so

Idag har det stormat något vettlöst, och det håller fortfarande på.

I söndags förberedde vi oss för en enorm storm som skulle dra in, de stängde av vägar och byggde sandsäcksvallar nere vid vattnet för att försöka undvika översvämningar i staden.. Men ingenting hände. Visst, det blåste lite, sedan regnade det rätt rejält, men det blev aldrig 'stormigt', så jag gissar att det är den stormen som dragit in nu. Normalt viner det runt husknuten och så ett tag, tillsammans med ösregn, men nu har det seriöst hållit på sedan igår kväll. Helt vansinnigt! T.o.m mina housemates tyckte det känns lite oroväckande nära att taket ska komma loss.. Känns ju tryggt att veta att jag inte är den enda som oroar mig, haha. Det bästa av allt är dock att jag är ledig och har spenderat precis hela dagen i sängen, sovit, läst en riktigt bra bok (nästan klar) och lyssnat på vinden. Hur mysigt som helst.

Lyckades krypa ur sängen en liten stund imorse när alla dragit till skola och jobb, eftersom jag hade ett vagt minne av att ha vaknat av dörrklockan riktigt tidigt. Tidigt plingande = paket! Och mycket riktigt, på hallbordet låg ett paket med mitt namn på - FRÅN MORMOR! Hon hade skickat min underbara tröja, som jag bad henne sticka i somras då jag var dit, med nyckelpigsknappar och allt! Den är stor och tjock och alldeles underbar, precis vad jag önskade! Jag är så glad att hon ville sticka den åt mig, och att hon nu skickade den i tid till min födelsedag :) Är perfekt att ha nu när det börjar bli kallt ute på riktigt och den är stor nog att ha en tunn långärmad under så det inte blir stickigt :) Min Mormor är så bäst, denna tröja ska jag aldrig göra mig av med. En av anledningarna till att jag bad henne göra denna var för att jag vill ha något jag kan spara resten av livet. Som ljusstakarna Morfar lagade åt mig i trä när jag var liten, jag längtar tills jag får ta fram dem och använda dem. Tidigare har jag inte tyckt de varit något speciellt, men nu när han är borta så uppskattar jag dem verkligen och är så glad att jag har dem. Imorgon ska jag ringa Mormor och säga tack.

Om en vecka fyller jag år. Och nu börjar den där ångesten komma. Den där ångesten som kommer varje år, samma tid, och jag kan inte göra något för att bli kvitt den. Och nej, det är inte ångest över att bli äldre, jag tror man blir visare med åren och det kan jag behöva ;) Nej, ångesten gäller det där mailet som fortfarande kommer, varje år. Det spelar ingen roll vad som har hänt, hur sitationen ser ut osv, det där jävla mailet kommer ändå. Varje år hoppas jag att i år, denna gång kanske jag inte får något. Denna födelsedag kanske kan få gå obemärkt förbi, firas så som jag vill och utan att behöva bli upprörd, ledsen, eller ens behöva fundera. Och ändå ramlar mailet in i inkorgen och dagen blir förstörd. För hur ogärna jag än vill öppna det, så känner jag tvingad, och med orden så dras mitt humör neråt. Ibland är det bara ett 'normalt' grattis, ibland kommer det längre meningar om minnen av mig som nyfödd. Varje gång vill jag gråta. Ibland gör jag det. Varje gång hoppas jag att det inte ska upprepas nästa år. Varje år blir jag besviken, ledsen och förbannad. Snälla, låt mig få vara glad rakt igenom detta år, låt mig ha en födelsedag utan ångest!! Snälla, skicka inte det där mailet. Jag vill inte ha det.

Jag hade bett Shane om att få sluta tidigt på min födelsedag, och börja sent dagen efter, så jag skulle få uppleva öppningsdagen/kvällen av Julmarknaden. Igår när jag gick förbi Snoozles på hemvägen kom han ut och frågade om det är okej att jag har båda dagar LEDIGT istället. Hell yeah, varför skulle jag säga nej till det? Nackdelen är dock att eftersom jag nu varit ledig så jobbar jag alla dagar fram tills dess, vilket innebär ett nytt 8dagars pass.. Hmm. Men det kanske är värt det, jag får vara ledig på min födelsedag! Nu är frågan vad jag ska hitta på utöver marknaden, då det varken finns CCF, Playa del Inglés eller familj i närheten. Nå, det löser sig. Någon pratade om eventuella planer häromkvällen när vi var på bio (såg Due Date, skitkul!) fast då trodde jag ju att jag skulle jobba.

Snart är det jul.

Puss <3

Like I'm the only one that you'll ever love

Jag har insett att min blogg nog får mig att framstå som rätt schizofren. Jag har som aldrig reflekterat över det riktigt, men jag skriver ju aldrig när jag är i ett normalt 'mellanläge', utan oftast är det när jag är superglad, ledsen eller förbannad. Förmodligen är det väl lite underhållande i sig, men jag undrar vad folk tänker om mig, folk som alltså inte känner mig på riktigt, utan bara läser vad jag skriver. Själv skulle jag väl vilja påstå att jag är mer 'normal' än vad jag framstår som, men hey, alla har vi våra sidor :)

I vilket fall känner jag mig just nu rätt lugn och tillfreds med allt. Jag har spenderat mina lediga dagar åt att fundera på massa saker (så att jag kan sluta fundera nu), äta otroligt mycket onyttigt (kinesiskt, pizza, godis och glass, t.o.m McDonalds som Ronan hade med sig hem i lördags när jag var lat) och så har jag självklart kommit ikapp med mitt serietittande. Häromkvällen såg jag även Inception och RED som min ena housemate var gullig och gav åt mig :) Filmtittandet med sällskap i söndags blev det ingenting med, mest för att jag låg under täcket och grinade med världens mensvärk och kände mig som en valross hela kvällen. Vi får göra det en annan gång.

Men ja, jag är nöjd med livet just nu. Nu när jag har vilat upp mig ordentligt känner jag mig verkligen redo och peppad för att gå på jobb imorn, jag ser verkligen fram emot det igen! Vilken skön känsla alltså! Som sagt har jag även funderat mycket under dessa dagar, på bra och mindre bra saker, och en del kan jag nu lägga åt sidan. Tex har jag tänkt mycket på Morfar senaste tiden, förmodligen för att det börjar närma sig jul nu osv. Jag vet att det bara är jag själv som kan påverka hur jag mår, och jag har bestämt mig för att leva livet leende, som det ska vara, även om de tunga tankarna ibland finns där. Jag menar, fortfarande kan jag bli nästan arg när jag läser om andras morfar hit och morfar dit, 80årsdagar och dylikt, eftersom det är så jävla orättvist att MIN Morfar minsann inte kommer få fylla 80 år. Eller ens 75. Och prat om farsdagar och presenter, jag har numera varken en far eller Morfar, än mindre en Farfar eftersom det har jag aldrig haft. När jag tänker efter så finns det bara en man kvar i mitt liv, och det är min Styvfar. Och även om han är den absolut bästa som finns - så uppväger det inte det faktum att jag inte har min Morfar. Men som sagt, hur förbannad och ledsen jag än blir emellanåt över detta, så får jag inte låta det ta över. Det hade inte Morfar velat. Jag ska sluta vara ledsen på månadsdagen, jag ska istället tänka på Min Morfar, så som han var, och le. Le för att han var världens bästa, och le åt minnena. Ja, det ska jag göra.

En annan sak jag har funderat på är julen, hur det kommer bli, hur det kommer kännas osv osv. Men även de tankarna lägger jag åt sidan nu. Jag åker hem några dagar, jag ska äta god mat och umgås med min familj. Mer komplicerat behöver det inte vara! Jag har nästan alla julklappar klara nu (helt sjukt, jag är alltid ute i sista minuten) och några av dem är i bolag med min syster. Vi har diskuterat en del på sistone och jag tror vi har rätt bra planer :) Det allra bästa är att jag förmodligen kommer hinna få nycklarna tillbaka för lägenheten i MH under dagarna på ön, vilket innebär att jag kan fara och sova på min alldeles egen soffa framför min alldeles egen tv någon natt! :D Som jag har längtat! Visserligen blir det som sagt bara en snabbvisit, men jag hinner få en början.

Så, här kommer då i stora drag det som är planerat; Jag åker hem över jul, sedan kommer jag tillbaka till Galway. Vid det laget blir jag chef på heltid då Shane kommer vara borta på smekmånad till slutet av januari. Hur det ska gå till vet jag inte riktigt, eftersom jag fortfarande inte har hunnit tränats in. Får bli superträning nu en månad framåt.. 17 januari lämnar jag Galway. Jag har sagt upp mitt lease på rummet i detta hus och kommer inte återvända till det. I slutet av januari åker jag och min lillasyster till Gran Canaria en vecka eller två, vilket jag har nämnt tidigare. Vad som händer därefter är öppet.
Vad jag vet idag är att jag kommer flytta tillbaka till lägenheten på Scheffersgränd 17 januari. Jag ska se om jag lyckas få något jobb (crucial för att betala hyra) och känna efter om jag verkligen vill vara där. Det som är så fantastiskt med detta är att jag får BEHÅLLA JOBBET PÅ SNOOZLES I GALWAY! Alltså, Shane och jag har diskuterat detta en hel del och jag får behålla mitt jobb tills jag bestämt vad jag vill göra! Det var till och med han som föreslog det. Okej, inte ett år eller så, men jag får några månader på mig att komma in i livet i MH igen, känna efter om jag verkligen vill ha kvar lägenheten och bosätta mig där på riktigt, ELLER om jag bestämmer mig för att göra mig av med den en gång för alla och flytta tillbaka till Galway. Vi har sagt sommaren som gräns, alltså har jag hela våren på mig att hitta jobb i MH och fundera ut vad jag vill göra. Om jag flyttar tillbaka till Galway kommer jag att skaffa en lägenhet här, för mig själv, har flera vänner som redan erbjudit sig att gå på apartmenthunts medan jag är på Åland :)

Detta är en fantastisk möjlighet jag har fått, och jag är så glad, SÅ GLAD att allting har löst sig till det bästa! I dagsläget kan jag ju inte veta hur jag vill göra, men jag känner mig själv och har ju tidigare erfarit att det är roligt att flytta tillbaka 'hem' ett tag (några månader på sin höjd) sedan är jag rastlös och uttråkad. Nu har jag möjligheten att få uppleva det fantastiska med att få 'komma hem' och flytta in i min underbara lägenhet, men samtidigt vet jag att jag har ett annat alternativ om jag inser att jag helt enkelt inte vill det längre :) Aaaah! Jag har tamigfan den bästa chefen som finns. Någon som är av en annan åsikt? Inte? :)

Något annat som känns superbra just nu är att jag som sagt har de flesta julklapparna klara, men också att jag samtidigt har lyckats spara ihop tillräckligt med pengar för två MHhyror! Ska lägga över dem till mitt finska konto imorgon, sedan behöver jag inte oroa mig för att inte klara av att betala hyran i tex januari. Får ju även tillbaka några hundringar på skatten om en månad och sedan får jag min deposit på 300e tillbaka när jag flyttar härifrån. Framtiden är säkrad, även om jag inte lyckas få ett jobb direkt när jag kommer till MH :) Och jag får ju fortfarande några hundringar i lön varje vecka fram tills jag åker, så nu är läget rätt stabilt.

Om några veckor fyller jag år. Jag har inte tänkt över det så mycket, tills min syster tog upp det tidigare ikväll. Ärligt talat kommer jag ändå jobba och har inte några storslagna planer om firande. Förra året firade jag och Andrea på GC, med alldeles för mycket champagne och annat gott, jag har fortfarande lite ångest över vissa grejer jag gjorde även om det var kul, och jag har blålila ärr under fotknölarna där mina nya pumps skavde bort skinnet fast jag var för full för att märka det just då.. Det var en grym födelsedag, framförallt med tanke på att jag var utomlands, men jag behöver inte fler sådana födelsedagar. Nästa gång jag firar får bli när jag fyller 25, eller eventuellt 30 :p Dock kommer de att (för första året) ha en julmarknad mitt på Eyre Square fram till jul, och de öppnar den 19 november, så det kanske får bli mitt födelsedagsnöje, att gå och kika på massa fint och äta och dricka gott där :) Ser verkligen fram emot marknaden, har tidigare fruktat julen och allt med den, men nu börjar jag få lite julkänslor jag också och att veta att jag kommer vara tillsammans med min familj då är nog största anledningen till att det nu känns okej att se fram emot det.

En enda trist tanke har jag, och det är att det nog inte blir Madrid nu i vinter :( Det får lixom bli bortprioriterat, eftersom jag väljer att åka hem över jul så kommer jag varken ha ork eller råd med Madrid också. Vissa blev rätt besvikna, jag med, men å andra sidan har jag resten av livet att fara dit och hälsa på, så det kommer definitivt att bli av! Av personliga anledningar kanske det är lika bra att inte åka dit just nu, det är så mycket som skulle kunna bli fel. Jag försöker låta bli att tänka på enbart mig själv i detta fall, och just nu känns det rätt. När allt annat går så bra just nu, så skulle det vara dumt att förstöra det genom att låta hjärtat rusa iväg igen. Jag har det ju trots allt rätt bra här i Galway också numera :)

Jaja, nu blev det massa svammel igen. Men jag vet att vissa ville veta om planerna, och nu vet ni. Mitt lilla äventyr som var planerat får bli framskjutet, men det är endast eftersom jag inte bestämt var jag kommer husera än. Bara jag bestämmer mig för en fast utgångspunkt så kommer det också att bli av! Var så säkra :)

Nu ska jag återgå till att äta glass och se på Toy Story 3, som min housemate laddade ner åt mig idag :)

AnnaWK: Anledningen till att amerikanen måste flytta är att han fått den nya killen att vilja flytta. Alla i huset vet hur amerikanen är och jag lyssnar ärligt talat inte på vad han säger längre (orkar helt enkelt inte bry mig) men den nya killen tog så illa vid sig av allt att han ville flytta ut igen bara efter ett par veckor här. Vår landlord blev förbannad eftersom vi alla vet hur amerikanen funkar och hotade med att han blir evicted om någon flyttar ut pga honom, och nu har det hänt. Jag visste inte att den nya killen också tänkte flytta så därför fattade ingen av oss nånting till att börja med, men nu faller ju bitarna på plats. Så, om två veckor flyttar de båda ut, och två nya flyttar in. Vete fan hur det kommer att bli här då, hela sammanhållningen i huset kommer bli som bortblåst.. Om inte de två nya är awesome people dvs. Men det är upp till bevis!

Det var allt. <3

RSS 2.0