If you don't give your heart wings, you'll never fly

Tänkte att det kanske var dags för ett livstecken.. Så ja, jag lever!

Blev hemskickad från Egypten, men hann vara där ca en och en halv vecka. Mycket sol, åt gott och drack vin, rökte shisha och umgicks med fint folk, var fint att träffa bästaste Elin igen :)

Efter det då.. Hmm. Spenderade en vecka med att vara missnöjd med lägenheten, mig själv, livet osv. Efter det gick det lite i vågor, och nu senaste veckan har jag börjat må bättre och bättre, och blivit gladare. Fick äntligen hit sista möblerna förra helgen tack vare världens bästa A&R och därmed såg allt lite ljusare ut. Har fortfarande inte träffat mycket folk dock, mest suttit och ugglat i lägenheten, ofta i sällskap av min syster. Har som inte riktigt haft lust med något, och har försökt pyssla med att plocka upp grejer ur lådor och in i skåp osv, och varje gång jag åkt hemifrån ett tag så har man tappat motivationen till att städa och plocka när man kommit hem. Så därför har jag stannat innanför dessa väggar för det mesta.. Men NU ska det väl börja bli ändring på det!

Så, egentligen har jag väl inte så mycket mer att säga. Har som sagt inte hänt så mycket, men börjar ju bli nöjdare med mig själv (och livet) igen så bara jag får ett jobb också så är allt perfekt! Känner mig äntligen hemma här nu, älskar min lägenhet och mina möbler och allt som hör till. Håller just nu på bakar bröd (det jäser en stund) och det är så jävla skönt att kunna göra det, baka bröd mitt i natten, bara för att jag kände för det :)

Var ut i lördags med lillasyster, vi började dricka vin hos mig och sedan körde lillebror Mini oss till krogen. Helt galen kväll/natt, längesen jag hade så roligt, och framförallt tillsammans med syster! Fantastiskt! Slutade med att vi var tre personer som sov här... :) Igår var det mindre kul, de andra två var pigga och glada, men jag mådde bara dåligt. När första dragit så vilade jag och syrran ett tag, sedan var Mini söt och hämtade mat (med syrran) åt oss. När hon dragit hem blev det filmen Footloose här i min ensamhet, sedan sov jag 13 timmar i sträck. Slut.

Idag har jag fortfarande mått dåligt, men fixade lite middag åt mig själv och syrran som kom över en sväng :) Blev lite lakritsglass till efteråt, ÅH som jag saknat det! Fy fasen vad gott. Efter att hon dragit iväg har jag städat och plockat och som sagt bakat lite bröd. Ska bli så gott :) Fick ett oväntat (men efterlängtat) samtal nu också för en stund sedan, så jag kommer kunna sova bra. Eller kanske inte, haha! Jaja, lite uppdaterat blev det. Dags att gå och grädda brödsemlorna så jag kan äta två nybakta med ett stort glas o'boy sedan innan jag kryper i säng :)

Natti natt, om det nu finns någon som orkat hänga kvar trots mitt lilla uppehåll!

<3

Maybe I've found a reason to stay..?

RSS 2.0