What if I had never let you go

Alltså, igår var en duktigt sugig dag. På så många sätt. Jag försökte verkligen, framförallt de timmar chefen var på plats och jobbade med mig, men det gick inte. Jag saknar honom till tusen <3

Idag förberedde jag mig på en lika sugig dag, minst, börja jobba 7.30 två dagar i rad är INTE kul.. Men det gick bättre än väntat, mina housemates var högljudda inatt (franska tjejen tar med pojkvännen och andra diverse gäster hem mitt i natten, såååå glad att hon flyttar ut snart!) så jag passade på att stå extra länge i duschen och så imorse kvart i 7, eftersom fläktsystemet och den elektriska duschen är rätt högljudda ;) Klarade dagen utan större missöden, blev lite less på Catherine där en sväng eftersom hon som jag tidigare nämnt är lite väl naiv och omogen emellanåt. Suck. Men, snart kan jag säga IN YOUR FACE, för chefen tog mig nämligen åt sidan i fredags när jag berättade att jag helt enkelt tänkte stanna ÅTMINSTONE till jul. Vet ni vad han sa? JO; 'That's grand, because I want to start training you to become my ASSISTANT MANAGER after the summer' !!!!!! OMG. Assistant manager, det är lite annat än receptionist det.. Plus att jag då kommer få högre lön ;) Har dock inte sagt något som svar än, han ville att jag ska fundera på saken, och ärligt känns det ju faktiskt rätt läskigt. Men, det skulle vara en grym erfarenhet som ser fint ut i CVt, plus att det faktum att han frågade bevisar att jag verkligen kan mitt jobb nu :D Liiite nöjd är jag allt ;) Och det tycker jag faktiskt att jag har rätt att vara. !

Efter jobbet idag gick jag på en shoppingrunda i jakt på skor, men hittade ingenting. De har reor överallt men jag var som inte sugen egentligen.. Ska ta ett nytt försök imorn, måste ändå via Snoozles (fast jag är ledig) och ringa lönekontoret så de kan reda ut varför jag inte ens har fått hälften av det som står i mina löneavier att jag skulle ha fått inbetalat. Sånt kan göra en grymt störd, men min landlord tyckte jag ska behålla de pengarna och betala garantihyran till henne sen när jag fått allting på grej, vilket är riktigt schysst. När jag började promma hemåt för att lägga mig i solen på baksidan av huset, då började det ösregna. Självklart. Vad vore Irland annars, om inte regnigt så fort man verkligen har TID att sola?! Haha. Kom hem iallafall, blöt som ett djur och slängde mig på soffan bredvid Ronan (Connors polare).

Efter att ha snackat skit ett tag, kom Louie (städfreaket) och joinade oss. Jag halvsov medans grabbarna snackade skit, men Ronan knuffade mig till liv och så drog vi för att köpa pizza och lite alkohol :) När vi kom tillbaka hade även Kevin bänkat sig framför tv:n, så hela klanen var samlad. Förutom franskan då förstås, men hon socialiserar inte så mycket med oss andra.. Resten av kvällen spenderade jag och grabbarna med att äta pizza, dricka gott (de öl, jag vin) och se på fotbollsmatchen mellan Argentina och Mexico. Det hela avslutades med Bad boys 2 och lite fotmassage, haha. Grymt bästa söndagskvällen jag haft på ett bra tag, så jävla awesome!! Jag kan inte nog påpeka hur jäkla najs mitt liv är just nu. Det är så längesen jag kände mig alldeles tillfreds med tillvaron, utan minsta stress- eller diverse irritationsmoment att hänga upp mig på. Nu, idag, är allting perfekt. Jag är glad, jag mår bra, jag har ett fint jobb som jag älskar och jag bor riktigt bra. I'm done, med att klaga och störa mig på grejer. Jag orkar inte irritera mig mer, hänga upp mig på skitsaker och stressa över sådant som är utom min kontroll.

För första gången på JÄVLIGT länge är jag alldeles, alldeles nöjd. Och så hoppas jag att det förblir!

Jaja, har som sagt varit uppe sen halv 7 imorse och nu är klockan halv 1, så det är nog dags att börja försöka få lite sömn. Imorgon ska jag kolla lite alternativ för att skaffa ny telefon+irländskt simkort, då jag behöver ett irländskt nr och min gamla telefon håller på ger upp totalt. Fast det kanske den har rätt till, då jag har haft den sedan jag kom till Arlanda midsommar 2007, och mamma gav den till mig som present då jag varit i USA ett år och ville höra av mig till mina vänner så fort jag var tillbaka i Skandinavien. Jepp. Ska även kika på lite skor och därefter storhandla. MAT alltså. Nu när jag har ett stort hus att laga mat i och förvara allt :D Imorgon kväll hoppas jag på lite utgång och så med Connor, han har varit borta över helgen så vi tänkt typ gå och se nästa match på någon av pubarna, och catch up så att säga :) Tror det blir bra, är ju ändå ledig även på tisdag (förutom ett fucking staffmöte kl 14) så jag kan t.o.m dra i mig några pints :)

Jeje. Natti natt, jag har fått säga det viktigaste: Jag ska bli Assistant Manager (WOAH) och har ett grymt bra liv. Yep. <3

I'm giving it my all, but i'm not the girl you're taking home..

Okej, mycket har hänt, mera är på gång och jag vet inte riktigt var jag ska börja.

Just nu ligger jag i min stoora säng i mitt alldeles egna rum i ett lagom stort hus. Jag delar resten av huset med tre grabbar och en tjej, tjejen flyttar ut om två veckor. Pojkarna är hur trevliga som helst, den lite 'äldre' karln ser efter allt som att det hålls städat, att alla hjälper till osv, plus att det är han som sköter maintenance och internet och sånt. Super. En av de andra killarna håller sig mest för sig själv, men är trevlig han också. Den tredje var ett riktigt lyckoskott då det råkar vara en av Connors kompisar och jag träffade honom bara dagar före jag flyttade in, vi blev båda lika förvånade när jag kom med mina grejer och insåg att vi skulle bo ihop :D SJUKT ROLIGT! Med andra ord har jag det stört bra.

Jobbet går superfint, fick min allra första lön idag och jag måste säga att få betalt varje vecka (några hundringar åt gången) känns inte alltför dåligt. Blir alltmer säker på vad jag håller på med och nu när jag vet vad jag kan förvänta mig angående lön (och att överhuvudtaget få någon!) gör det extra värt de där långa jävla 9 dagarna i sträck. Har ävan bondat lite mer med mina arbetskollegor då vi var ut i måndags kväll tillsammans, en nattklub här i stan hade nämligen anordnat kalas för service- och hospitalitybranschen så Vanessa ringde och fixade inbjudningar till oss ;) Galet kul var det, lite för mycket vodka blev det och kvällen avslutades med en kyss. Haha.

Kan ju även nämna här för er nyfikna jävlar som tyckte det var korkat den gången på Quays när jag gav mitt nummer till en av vakterna i fyllan och villan.. HAN STOPPADE MIG NÄR VI VAR DIT FÖRRA HELGEN OCH SA ATT HAN FÖRSÖKT HÖRA AV SIG FLERA GÅNGER! Men av någon anledning funkade det inte, antar att våra telefoner inte är kompatibla, haha.. Det är allt ni behöver veta om det. :p

Andrea var här nästan en vecka, mycket kul, även om det återigen hamnade i en 9 dagars arbetsperiod (som när mamma och syster var här) så man var ju lite smått slut och grinig. Men det var roligt iallafall, blev en del festande, men även en del soffmys med Ben&Jerry's :)

Nu till det jag egentligen tänkte skriva, jag har nämligen just bestämt mig. Eller egentligen inte, bara börjat planera lite längre än näsan är lång. Alltså;

JAG STANNAR I GALWAY TILL JUL. Åtminstone. Pratat med min landlord, jag har ett kontrakt på rummet jag bor i för åtminstone ett år, ett halvår om jag så vill eller bara över sommaren om jag vill härifrån efter det. Det vill jag inte. Så jag håller halvårsdelen. Pratade även med Shane, chefen, som garanterade mig heltidsjobb på Snoozles för hur länge jag vill, några månader, ett år, fem år, you name it! Sist och slutligen pratade jag med dem som bor i min lägenhet i MH för ca fem minuter sedan, de bor väldigt gärna kvar till jul så då vart det bestämt. Jag stannar.

Jag har ett mysigt rum här med inte alltför hysterisk hyra, jag har ett heltidsjobb där jag tjänar rätt bra, jag har många fina vänner här nu och livet känns alldeles perfekt just nu. Skulle jag komma tillbaka till Åland nu så skulle jag inte ha någonting. Vänner och familj, ja, men att vara arbetslös och vara inneboende hos Morsan tills jag hittar på något bättre är inget alternativ. Men till jul, kanske, då kommer jag tillbaka. I värsta fall (för er) blir det enbart för att tömma lägenheten på grejer och ge upp den en gång för alla. Än är jag dock inte riktigt redo att göra det. Denna chans är dock en på miljonen och jag tänker leva mitt underbara lilla Galway-liv så länge jag kan!

Sug på den ni. Dags att boka resa till Irland kanske? ;) Kan iallafall säga att jag planerar en semester på en och en halv vecka i augusti, då kommer jag till ön en sväng.

Detta är allt ni får nu, jag slutade kl 23 igår och började 7.30 imorse, däremellan sov jag inte mer än två timmar. Nu är det natti en stund, kanske tar tag i annat krafs ikväll sen.

PUSS <3

Robyn - Dancing on my own

Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

I'm in the corner, watching you kiss her (Oh oh oh)
I'm right over here, why can't you see me (Oh oh oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home (Oh oh oh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)

I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

I'm in the corner, watching you kiss her (Oh oh oh)
I'm right over here, why can't you see me (Oh oh oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home (Oh oh oh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)

So far away, but still so near
(The lights go on, the music dies)
But you don't see me, standing here
(I just came to say goodbye)

I'm in the corner, watching you kiss her (Oh oh oh)
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home (Oh oh oh)
I keep dancin' on my own
(I keep dancin' on my own)




Jag är tillbaka i Galway, lyckligare än någonsin förr. Trots att jag lämnade Åland lite messed up som vanligt... Uppdaterar snart, jobbade första dagen av 9 idag, så det blir tungt ett tag framöver. Men det kommer!

Puss. <3


RSS 2.0