When it's cold outside..

Sitter och lyssnar på Rascal Flatts - My Wish och låter tårarna strömma. Finns så mycket känslor i mig just nu som jag inte kan lägga någonstans, eller har någon att prata med om. Önskar Derek, nattvakten, skulle jobba inatt, så kunde jag prata av mig mååånga timmar.. Men men. Ska ut med två amerikaner för några drinkar, det känns nog bättre sen.

Det finns två personer som uteslutande har peppat mest och varit absolut guld värda av olika anledningar under senaste veckorna, och det är AnnaWk och Elin. Ni ska veta att det har betytt grymt mycket, ni har båda på olika sätt hjälpt mig igenom de allra bästa och även de sämre stunderna, och ni ska ha ett enormt tack. TACK, för att ni finns, hejjar på och lyssnar. <3

Det är allt för idag.


I thought life was good, but it got so much better!

Så, om det är någon som skulle ha råkat missa FB-uppdateringen så kommer det även här; Jag stannar i Galway. Stannar som i att jag blir här och jobbar på obestämd tid.

Efter påtryckningar från mina fina arbetskollegor tog jag äntligen tar i saken och pratade med min underbara chef. Idag fick jag då klartecken, jag får stanna här, så länge jag känner för. Det innebär att jag åker härifrån den 27 maj, så som det var bestämt från början, men istället för att stanna i Övik eller på den lilla ön så drar jag iväg igen ca mitten på juni. Under den tiden ska jag först hänga med bästaste Turak12 uppe i Övik, sedan flytta ur den lägenheten (vart jag nu ska sätta de möblerna är fortfarande ett mysterium) och 'säga upp' mitt svenska personnummer. Plus göra någon slags adressändring igen, men jag vet inte riktigt vart, haha! Har en lista på saker som skulle göras i vilket fall när jag kom till Övik igen, så det är väl bara att följa den. Slutligen blir det väl lite Ålandshäng antar jag, måste ju försöka hinna träffa folk så mycket som möjligt eftersom jag inte vet när jag kommer tillbaka igen.

Så, såhär ser det ut. Shane (chefen) ville veta ungefär hur länge jag kunde tänka mig att stanna, men eftersom jag faktiskt inte har något att komma tillbaka till (varken i Sverige eller på ön) så bestämde vi att helt enkelt låta det bli på obestämd tid. Över sommaren iallafall, sedan får vi se. Sam (fransmannen) jobbar bara kommande helg till, sedan har han varit här 7 månader och tyckte det räckte, så han åker hem. Cheryl har som jag nämnt tidigare hittills varit här i ca 5 månader, och hon ska jobba på ett annat ställe under sommaren, därav har de pushat mig att försöka få någon av deras arbeten då praktiken är slut. Och så blir det! Om jag sedan anser mig vara 'klar' redan i augusti eller om jag stannar över hösten, det får vi se sen. Kanske är slutarbetad efter sommarstressen så jag är redo att dra ner tempot på Åland ett tag ;) För just nu känner jag mig verkligen inte redo. Inte redo alls! Detta är rätt val, jag känner det i varenda nerv i kroppen. DETTA är vad jag ska göra just nu!! Kanske inte i flera års tid framåt, men JUST NU. Jag är ung, jag har hela livet framför mig och all tid i världen till att göra annat. Så idag tänker jag göra vad JAG vill, vad JAG mår bra av och vad som känns rätt för MIG. Resten skiter jag i. WHOA!

Jag är så glad att jag träffat så många fina människor under de få veckor jag varit här, som är som mig. Människor som förstår mig, människor jag kan relatera till och som gör mig glad. Människor som peppar mig till att fortsätta göra sånt som gör MIG lycklig, och uppmuntrar mig till att sluta tänka på alla andra hela tiden. Jag tänker för mycket, det är vida känt, och oftast är det just det som sätter käppar i hjulen så fort jag VILL göra något. Jag har äntligen insett att jag verkligen KAN göra allt jag vill, och det TÄNKER jag göra! Det får lixom vara nog nu. I'm done. Aldrig mera tänker jag låta andras åsikter och tankar ta över mina egna, för detta är tamigfan MITT LIV och jag tänker leva det som JAG VILL! Har du negativa åsikter om det, kan du lika gärna hålla käften. För denna gång vägrar jag lyssna. Punkt.

För övrigt kan jag tillägga att min mamma och syster <3 kommer ner och hälsar på om en månad, och nu ser jag fram emot det ännu mer då jag vet att jag kommer att bli här sen! Awesome!

Puss.

(Nu blev det här ett lite småilsket inlägg, men jag har insett så mycket om mig själv de senaste veckorna, mycket tack vare att jag har träffat så många som verkligen är som mig. Jag har inte så många såna i mitt liv, vilket kanske är naturligt när man kommer från en ö där majoriteten är nöjda med att stanna kvar och skaffa familjer och dylikt, istället för att någonsin göra något annat. Ibland är det bara så jävla skönt att få prata med folk som verkligen FÖRSTÅR en, och är INTRESSERADE på riktigt av MIG. Folk som inte låtsas bry sig om hur det är, utan som verkligen vill veta. Folk som frågar hur det är/går för att de verkligen undrar, inte för att det är en hälsningsfras.)

Why do you keep asking, if you really don't want to know?

Tänkte bara säga att jag har lagt upp lite bilder nu!! Hälften so far, fortsätter när jag har tid och ork. Men ni har lite att glo på nu iallafall :) Ska skriva hit en uppdatering över senaste tiden också, bara jag hittar ork för det med. Har nämligen varit strålande solsken i en vecka, så vem orkar sitta med datorn särskilt mycket då? Imorgon kommer att bli en OTROLIGT spännande dag!! Mer om det får ni veta när JAG vet något ;)

ALLTSÅ; BILDER FINNS PÅ BILDDAGBOKEN NU! LÄNK NERE I HÖGRA HÖRNET.

<3

When I woke up I was all alone

Måndag 5 april
Ösregn heeeela dagen. Så inte blev det något Connemara då heller.. Njöt istället av att vara ensam i mitt rum under dagen, läste, grejade med lite skolsaker och hängde nere i receptionen och snackade skit med Vanessa. När jag till kvällen skulle gå och laga lite mat, var det översvämning i köket IGEN!! Alltså okej, jag kanske har glömt och nämna det, men förra veckan hade vi översvämning i köket TVÅ gånger. Första gången var morgonen när jag var ensam med chefen på jobb, var delvis därför det var så sjukt hysteriskt den dagen. Andra gången var i lördags kväll. Det blir alltså när det ösregnar mycket och i samband med ett trasigt rör så kommer det vatten genom taket och sipprar fram under golvmattan i köket. Det var meningen att det skulle bli fixat förra veckan, men killen hade inte tid eller nånting sånt.. Så, återigen fick jag ’jobba’ fast jag hade ledig dag, kunde ju inte lämna Vanessa att reda upp allting ensam. Men jag kan ju säga att jag faktiskt lagade min mat och åt först, någon måtta får det väl vara! :p Haha. När det var någorlunda under kontroll satte jag mig i loungen, och där blev jag. Nattvakten Derek kom på jobb kl 23 och joinade då mig och Michael (som bor här) ett tag. Vi hade så hysteriskt roligt att jag glömde bort att det jag egentligen gjorde där nere var tvättade, haha! Tror klockan hann bli 2 innan jag insåg att det nog var dags att krypa upp till rummet :) Derek erbjöd sig att fixa resten av min tvätt om jag ville gå och sova, men det hann precis bli klart ändå. Inte för att jag i vilket fall hade haft honom att reda upp mina nytvättade underkläder..... :p Hehe. Lade mig på sängen och läste en stund, försökte komma till ro. Så kom då de nya tjejerna hem, haha, de smög in i rummet och viskade, tills jag sa hej och de båda hoppade till :D Hur de trodde att jag sov med lamporna och allt på vet jag ju inte, haha, men vi fick oss alla ett gott skratt :) De hade varit ute och var lite på lyran, så när jag skulle gå och borsta tänderna blev jag fast i dörren för jag fick en miljon frågor om tatueringarna. Vilket faktiskt var rätt kul, jag älskar att få visa och berätta om dem, eftersom de flesta inte syns såhär normalt, så är det faktiskt få som vet hur alla ser ut och var de är. Tror det hann gå 20 minuter innan jag faktiskt fick stänga badrumsdörren och göra mig redo för natten :) Slockande hastigt, rätt lugnande att lyssna på stormandet och regnet utanför.

Tisdag 6 april
Idag är det tisdag, min andra lediga dag. Sov som en riktig liten gris så jag missade helt på riktigt mitt larm, eftersom de andra tjejerna också sov förbi frukosten. Insåg när jag vaknade (alldeles för sent) att  det faktiskt var lite småsoligt ute, och blev smått irriterad på mig själv att jag måste försova mig just denna dag, när det hade varit perfekt för en tur till Connemara!! Suck. Nåja, rullade över på sidan och öppnade min bok, de andra tjejerna vaknade också till liv så de intog badrummet. Det gjorde de i två timmar!! Så jag låg lugnt och snällt och läste tills de äntligen blev klara med hår, smink, duschar osv osv. När de försvunnit ut genom dörren var det min tur för en snabbdusch, sedan gick jag ner och åt ’brunch’ med Fabio som just fixat en grym italiensk sallad till lunch åt sig. Han erbjöd mig det, men jag ville hellre ha en toastmacka och flingor när jag var lite smått nyvaken :p Jag gillar Fabio, kommer bli trist när hans engelska studier är klara och han åker härifrån. Nåja, efter att jag petat i mig lite käk gick jag och bytte kläder (till kjol med leggings och stövlar..!!) och prommade därefter ut i solen. FAN VAD SKÖNT DET VAR! När det kommer avbrott med ösregn hela dagar, glömmer man hur underbar solen är! Jag var ute i över tre timmar, gick och utforskade alla små gator, spenderade en halvtimme på museét nere vid vattnet och promenerade lite till. När jag började bli hungrig igen, tog jag en sväng via Subway och gick hem för att äta. Var riktigt nöjd och på bra humör, tänkte ta en liten runda till efter mackan, men då började det självklart ösregna igen!! Suck. Så nu har jag suttit och läst en timme igen, riktigt skönt de stunder jag är ensam i rummet.. När jag konstant har folk omkring mig så tar jag tillvara på alla små stunder jag har för mig själv, för jag behöver dem. Kommer ju som inte bli mindre socialt framöver, då vi börjar bli rätt fullbokade ända fram till sommaren, framförallt över helgerna. Ska försöka läsa ett tag till, sedan blir det väl dags att gå ner och fixa lite middag. Tänkte höra med Michael om han har någon bra film som vi kan lägga igång nere i loungen ikväll, eftersom vi har fullt igen så lär det ju finnas lite folk som vill umgås utan att gå ut lixom. Som igår kväll :)

Tjejerna i mitt rum vill ha med mig ut, men jag har ärligt inte råd med det just nu. Jisses vad pank jag börjar känna mig, har köpt en del kläder som jag har på arbetstid, men eftersom det är tröjor som kostar typ 3€/st på Penneys, så är det inte så farligt :p Det som jag lägger mest pengar på är självklart mat, cola och godis. Så jag måste verkligen ge mig själv köp-stopp nu, hur mycket underbara saker jag än hittar som jag vill ha, och hur billigt det än må vara, så MÅSTE JAG LÅTA BLI! För jag har inte råd :( Avskyr att inte ha pengar så jag kan röra mig precis som jag vill, men eftersom jag från och med nu kommer betala hyran på lägenheten i MH så kommer nästan alla pengar jag har gå till det. Plus att det när jag kommer hem ska betalas typ 3 försäkringar (alla med betalningsdatum typ sista maj/första juni) och samtidigt finnas liiite pengar att leva för och för att inte tala om att det kommer behövas pengar när jag ska flytta ner, el osv. Fy vad jag hatar att ha med pengar att göra! Morr.

Så, för att gå till något roligare än tankar på pengar, eller snarare bristen på dem, haha; så har vi ett helt RUGBY-lag här inatt!! Sprang på några av grabbarna i trappan, whooosch vilka pojkar ;) Och nu snackar vi inte 18-åringar, utan stora, biffiga killar runt 25 :D Ögongodis, hehe. Awesome!! Detta kan bli en bra kväll, kanske man blir övertalad att gå ut till slut iallafall.. Eller nja. Får nog tvinga mig att stanna hemma, men jag kan ju alltid sitta och kika på dem när de går förbi ;) Hihi.

Jaja, nu ska jag återgå till min bok. Är rätt trött i huvudet ännu, känns riktigt skönt att börja jobba imorgon igen, för fem dagar framåt. Kommer ha sena skift (LOVELY) hela veckan, vilket innebär jobb från kl 15-23, hur perfekt för mig som helst! Fast det är meningen att jag ska vara helt ensam på söndag kväll, och det fasar jag redan för ärligt talat.. Får se om Shane verkligen vill att jag ska det, han borde vara tillbaka imorgon så vi får se. Jag får väl klämma fram några tårar annars i helgen så kanske jag slipper vara ensam :p Inte för att det känns svårt egentligen, jag börjar ju lära mig nu och vet vad jag gör, problemet är bara vad jag ska göra ifall något ANNAT händer, typ som vattenläckaget i köket eller så. Då är jag ju alldeles själv.. Men ja. Ska jobba fram till fredag och se hur det känns, kanske det blir bra till helgen så jag vill vara ensam iallafall :)

Nu har jag skrivit ännu mer, men det får ni leva med, hehe. Så blir det när det regnar ute ;)
Känner inte det minsta saknad i kroppen idag, inte efter något eller något. Jag vill definitivt inte åka från Galway, detta är ett perfekt ställe för mig. Så är det.
<3

P.s. Har just laddat ner Galway Girl av Steve Earle, har gillat den sedan jag såg P.s I Love You första gången, men det tog tills bussturen ut till Cliffs of Moher innan Britney påminde mig om den :) Och nu betyder den ju något helt annat, när jag själv är i Galway och har varit till ställena han sjunger om, som Salthill till exempel :D


Is it ever too late?

Lördag 3 april
Igår var det lördag. Efter att ha börjat 7.30 tre dagar i rad och kämpat mig igenom det med feber och en cementliknande kropp (gällande tyngden iallafall) så var det otroligt skönt att få sova till 11. Började inte jobba förrän kl 12, så då var frukosten och allt det över. Var nästan pigg när jag klev ur sängen, hade fått sova ordentligt och mådde bättre. Inte helt hundra än, men febern hade iallafall gått ner litegrann. Var ensam med Shane till kl 15, vilket alltid är lika läskigt, vem tycker det är kul att vara ny och förvirrad och ha chefen runt sig hela tiden? Men han är så snäll och har tålamod med mig, så det gick riktigt bra även denna dag. Kanske t.o.m. bättre än tidigare! Kl 15 kom Sam på jobb, numera min favorit-fransman ;) och så jobbade jag med honom till kl 21. Det är verkligen kul att hänga i receptionen med honom, förmodligen för att han bara är liiite äldre än mig och vi har mer gemensamt än jag t.ex. har med chefen. Och ingen har väl någonsin tyckt att det är negativt att bli kallad ’darling’, ’sweetheart’ och ’love’ cirka hundra gånger om dagen ;) Det är ju bara en jargong han har, men det är kul iallafall! Sista timmen av mitt arbetspass fick jag checka in två supersnygga australiensare, hoho, Sam lämnade mig MEDVETET ensam med dem, med ett stort leende på läpparna. Jag sjabblade självklart till det litegrann och när killarna började visa intresse för mig när de frågade var jag kommer ifrån så blev det bara värre, haha. Ni känner mig, ni vet hur jag måste ha sett ut...... Men de var trevliga iallafall, så vi småsnackade en stund och ena killen, Aidan, tyckte definitivt att jag måste till Melbourne ett år och plugga, haha. Han själv hade varit på väg att plugga i Götet (av alla ställen!) och Oslo en gång i tiden, men det hade inte blivit av. När de var incheckade fick jag sluta, så jag fixade lite käk och bestämde med Shauney (en australienska) att ta en liten pubrunda bara jag ätit klart. Så det gjorde vi! Blev riktigt lugnt och fint, vi var till några olika barer och det blev ett par drinkar var. Träffade en hel del gäster från Snoozles ute, vilket som tidigare var hur kul som helst då alla kommer fram och kramas och är glada att se en :D Vi avslutade vår runda vid midnatt, det blev en sväng till Supermac’s där det intogs burgare och för min del kyckling. Tillbaka på Hostlet fastnade vi med nattvakten Derek (som vanligt, haha) och det tog väl ytterligare en timme innan vi rullade till våra rum. Hade inte svårt att somna kan jag lova.. :)

Söndag 4 april

Idag har det då varit söndag igen. Jobbade 9-12, vilket kändes liiite hårt att komma upp till då det kommit två nya tjejer till rummet under natten, som började packa ihop och grejade från kl 6.30 på morgonen.. Både jag och Jane (en amerikanska som bott med mig nu några dagar) var något grumpy och klagiga när vi steg upp, men det var okej då vi åtminstone kunde dela irritationen! Haha. Var åtminstone så gott som feberfri, så själva arbetspasset gick snabbt. Började med att checka ut lite folk och så, sedan fick jag i uppdrag att gå ut och sopa cementgången utanför dörren vilket var hur skönt som helst. Spenderade nog säkert en halvtimme där ute, var underbart att vara i solen och få frisk luft! Även om det var rätt kallt, hade min tjockare jacka och halsduk.. Men det var härligt iallafall! Två större gäng med killar som varit på Snoozles över natten checkade ut och lämnade Hostlet medans jag var där ute, så jag blev självklart avbruten i mitt arbete flera gånger för att snacka lite med dem :) AAAAAH, jag älskar detta jobb!! :D Jag menar, eftersom de stannar och pratar, tackar för allt och berömmer mig, så betyder det ju att jag sköter mig bra och att gästerna gillar mig :) Det är världens pepp kan jag lova! Så otroligt roligt, och jag glömde snabbt att jag var trött och lite smågrinig. Och om jag inte nämnt det förut, så är chefen grym på det där med beröm han också, efter varje arbetsdag så säger han tack för idag, och så ger han en liten wink, alltså blinkar med ena ögat, haha! Det är lite småcharmigt, måste vara något irländskt :) Det är verkligen inte menat som något, det är bara en grej han gör, haha :p Men det är så skönt att få höra när man har gjort något bra, och att han verkligen säger ’thanks, Emma’ efter VARJE arbetspass, så man vet att man har skött sig. Det är sådant som gör att man trivs som medarbetare! För gudarna ska veta att jag har haft många kassa chefer under tidigare jobb.. Och självklart är det ju en big deal att han redan litar så mycket på mig att han låter mig fixa incheckningar och sådant ensam, medans han bara håller sig i närheten så jag kan ropa om jag behöver hjälp. Samtidigt som det ju är lite småläskigt att vara ensam med honom, så är det ju ändå bra lixom. AWESOME!

Så ja, denna dag har varit mycket bra. När jag slutade vid lunchtid så tog jag en liten promenad igenom Galway, det mesta var ju stängt eftersom det är påsk, men det var jätteskönt att bara promenera och jag tog chansen att kika igenom de lite mindre gatorna som går kors och tvärs i stan. När jag kom tillbaka käkade jag en ordentlig lunch bestående av frosties med mjölk och en fruktsallad :) Efter det sov jag tre timmar, haha. Var nog lite trött ännu trots allt, efter att ha varit sjuk. Nu sitter jag på min säng och glor, var ner och käkade middag tidigare med Fabio, han hade varit söderut över helgen så han hade mycket att berätta och nu vill jag verkligen åka ner till Killarney någon gång när jag har ledigt!! Är för övrigt ledig kommande två dagar nu, hade planerat att dra till Connemara imorgon eftersom det inte blev av denna vecka, men nu spöregnar det igen så vi får se. Man får se så mycket fantastiskt fina platser på vägen, så jag skulle inte vilja ha det ’förstört’ genom att sitta på bussen hela resan pga regnet. Men det tar jag imorn! Ska stiga upp i tid för att faktiskt hinna äta frukost har jag tänkt, så då kan jag kolla vädret samtidigt :) Är ju ledig på tisdag också, så i värsta fall får vi hoppas att det är sol igen då! Nu är detta återigen jättelångt, men AnnaWk har ju rätt, det är lite av min grej att skriva superlånga inlägg, mer sällan, istället för korta inlägg oftare ;) Och Teernis, jag lovar att börja slänga upp bilder så fort jag har några! Haha. Såhär långt har jag bara från utflykten till Cliffs of Moher, har inte tagit några foton här i staden än eftersom jag aldrig tänker på att ha med kameran när jag tar mina promenader.. Är det fint imorgon så ska jag fota mycket! Både på utflykten och sedan här i staden :) Jag lovar!

Åh, jag måste ju bara berätta något som VERKLIGEN gjorde min dag idag! Vi har haft två gäster vars bokning var cancelled när de kom, av någon anledning, och de har fått byta rum då vi haft fullt osv osv.. Idag kom tjejen alldeles rosig om kinderna och var jätteglad, och gav oss varsitt påskägg!! :D Ååååh vad glad jag blev! Varje år har jag fått påskägg av familjen/släkten, men i år har det ju inte blivit.. Så nu fick jag ett litet påskägg, och vart så glad att jag nästan blev lite rörd :) OCH, Shane berättade att han ska till Dublin imorn, för ett besök på IKEA, så jag frågade om jag får lägga in en liten beställning.. Så min chef ska köpa O’BOY åt mig om han hittar!! :D Wohoo! Ja. Det har varit några sämre dagar när jag har mått kasst, men plötsligt känns livet alldeles underbart igen, trots att det spöregnar ute :) Det är de små sakerna som gör det!!

Nu ska jag lägga ner detta och återgå till min bok. Ska som sagt försöka komma upp i tid imorn och tjejerna som störde oss imorse har inte kommit tillbaka än så jag misstänker att de kommer sent och stiger upp astidigt igen.. Så det är lika bra att passa på att vila så länge det går! Som tur är åker de imorn. Haha.

Natti, puss! <3


I've found a reason for me, to change who I used to be

Idag är det söndag igen, vilket innebär att jag återigen har låtit bli/inte orkat uppdatera på en vecka.. Oh well. Fick ett känsloanfall idag när jag tog en liten prommis igenom centrum, fasen vad jag älskar att vara här!! Jisses. Nå – här kommer lite om veckan som gått iallafall:

Måndag 29 mars och Tisdag 30 mars
Dessa dagar var jag också ledig, men pga att spöregnet fortsatte blev det ingen Connemara-tur. Kände att det inte var värt att fara bara för sakens skull, då jag faktiskt har två månader på mig att ha en ledig dag då det är soligt och då kan dra iväg på sådana äventyr! Lyckades inte sova riktigt på nätterna heller, trots att jag fick ha rummet för mig själv. Kanske det var det som var problemet.. Saknade Morfar till tusen, så det var lite jobbigt där ett tag. Försökte spendera min vakna tid med att läsa min bok och umgås med gästerna+personalen förstås. Grejade med exarbetet lite också på tisdagen, men det gick bort när jag tog en liten paus för att hälsa på Cheryl i receptionen, där blev jag 3 timmar (!!) och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var otroligt skönt, hon är från Australien och har inte varit hem på ett par år nu, och hennes mormor gick bort för någon månad sedan, så det var fint att kunna prata med någon om just sådana saker också. Vi fick mycket ur systemet, båda två, och den natten lyckades jag sova utan att börja känna alltför mycket saknad.

Onsdag 31 mars
Så började veckans 5dagars pass. Kl 7.30. Det var hysteriskt vid frukosten, alldeles vansinnigt och jag sprang runt som en galning för att hinna fylla på allting, diska upp koppar (diskmaskinen blev snabbt full och tar en timme..) osv osv. Det var bara jag och chefen, så han tog receptionen medans jag fick sköta frukosten. Var så slut när det äntligen var över och vi kunde städa köket i lugn och ro, att tårarna var nära. Och värre hann det bli! Herregud vilket kaos det var någon timme senare, när folk började checka ut, andra ville checka in, tvätten måste fixas, rummen kollas, bagage hit och dit och handdukar och fan och hans mormor.. JEEZ. När Cheryl kom på jobb och frågade hur dagen gått ville jag lägga mig på golvet och ge upp, haha! Helt hysteriskt. Kontrollerade hur mycket juicetetror jag fyllt på och mjölkförpackningar som gått åt under frukosten, 15 JUICETETROR på 2 liter/st!! Och 5 förpackningar med mjölk. Och då var ju det bara drickat.. Hoho. När kl var 15.00, var mitt pass slut. Frågade Shane (chefen) om jag skulle få hoppa i sjön, och hans svar var; ’No, I need you back for work tomorrow’ HAHA! Jag hade gjort en massa missar under dagen, inte vid frukosten men med incheckningar osv, så jag bara väntade på att han skulle säga något om det.. Men icket. Han sa bara Tack för idag, vi ses imorn, typ. Så jag kan alltså inte ha messed up alltför mycket.. :) Var ett varv och handlade, sedan mötte jag upp Britney (hon var tillbaka några dagar) och två andra tjejer, tillsammans gick vi till en pub här bredvid och käkade en ordentlig stek till middag! Därefter stupade jag i säng, hur slut som helst.

Torsdag 1 april
Vaknade återigen till en arbetsmorgon som började 7.30, kände mig alldeles tung i huvudet, kroppen värkte och allting gjorde ont. Släpade mig hursom ner till första våningen för att jobba med Cheryl. Och jobba fick vi! Om onsdagen var hysterisk, så var detta 10 gånger värre, vi sprang om varandra för att hinna få allting påfyllt och fixat vid frukosten, samtidigt som folk skulle checkas ut och boka bussturer osv. När det ÄNTLIGEN var över sa Cheryl att detta var den värsta frukosten hon varit med om under sina 5 månader här. Det säger ju nånting om hur galet det var.. Så länge jag höll mig på fötter och igång så hann jag inte tänka, men så fort jag kunde sätta mig ner runt 12tiden då allt var bortplockat och köket+matsal var städat, då var det INTE bra. Insåg ganska brutalt att jag hade rätt ordentligt med feber, men eftersom vi hade fullt upp ändå så kämpade jag mig igenom de sista tre timmarna så att Cheryl inte skulle behöva ta hand om allt ensam. Svettades som en gris och frös något fruktansvärt om vartannat, men det gick helt okej för jag kunde fixa med tvätten och sånt istället för att sitta i receptionen och ha folk gloendes på mig, haha. När passet var slut kunde jag gå direkt upp till mitt rum och slängde mig i sängen. Där blev jag. Gick bara ner ett varv till köket på kvällen för att hämta en macka och en cola, men det var allt.

Fredag 2 april
Mådde om möjligt ännu sämre är tidigare dag då jag vaknade, masade mig i vilket fall ner till receptionen och möttes av Shane. Han tyckte jag såg så slö ut så han frågade om jag skulle orka hjälpa med frukosten (vi räknade med att det skulle vara lika galet igen) och att jag därefter skulle få gå kl 12 istället för 15. Jag var ju ändå vaken och uppe, så varför inte? Det var myyyycket lugnare denna morgon, så jag kunde ta saker i min egen takt och därmed blev ingenting överdrivet jobbigt. När frukosten och allt var över, fick jag torka av fingeravtryck från glasfönstren (har en heeel hög med glasfönster nere runt loungen) och därefter fick jag sluta. Lallade runt ungefär som tidigare kväll, låg mest på sängen och läste. Och käkade mediciner för att bli frisk. Somnade som en gris rätt hastigt..


RSS 2.0