It's a waste of time

Jag har blivit kallad mycket i mina dagar, på både gott och ont, men en sak jag aldrig har fått höra tidigare är att jag skulle vara en BONUS. En bonus som i om-jag-inte-får-henne-så-duger-vem-som-helst-som-bonus. Ska man skratta eller gråta?
Jag grät. Idag skrattar jag. För jag är så trött. All tid och energi jag lagt på denna människa, och så får man plötsligt veta att ingenting jag har gjort hade någonsin gjort någon skillnad i slutändan. Avslut? Javisst, och ett jävligt bra sådant. Gårkvällens smartaste uttalande kom från världens bästa Ann, och det var att man ju alltid är så mycket ärligare när man druckit alkohol. Och tacka fan för det! Nu är det liksom över, på riktigt, och jag kommer aldrig behöva fundera över det igen, om det KANSKE hade varit annorlunda en annan gång osv. Nu är det slut. Och jag mår så jävla bra inombords så det finns inte, men det kanske också har att göra med att någon stod och väntade på mig utanför min dörr när jag kom hem inatt :)

Igår var det alltså vintercruising. Efter de tidigare årens draman var jag väldigt skeptisk till det hela, men det som har varit 'problematiskt' förut löste sig själv under kvällens gång och ingen var gladare än jag! Vi drack, pratade, kramades och dansade, mitt bland alla raggarsvin. De bästa svinen som finns! Mot slutet gick det som sagt lite på skit iallafall, men jag är såå glad för det idag. Det drog ju ner humöret litegrann, men vid det laget började kalaset dö ut iallafall och till slut satt jag mest och väntade på att få åka hem, haha. Var liiite trött.. Så fick jag ju som sagt ett samtal i bilen på väg hem, så jag gick inte ensam upp till lägenheten.

Nu är jag dock ensam, haft söndagsmys hela dagen men till slut fick någon myror i byxorna och måste röra på sig, haha! Så jag kröp till duschen och nu känner jag mig nästan redo att äta lite. Livet känns så bra. Just idag. Imorgon är en ny dag och saker ändras så fort, men just idag mår jag riktigt otroligt bra. Inombords alltså, fysiskt så är jag väl inte i bästa skick efter cruisingen med tillhörande fest.. Bonus, hah. Det tycks ju finnas någon som tycker högre om mig än så :) För jag förtjänar faktiskt att få vara glad. Och inte någons jävla bonus. Så det så.

Dags att få på sig kläder och få i sig lite mat! Nojsat klart för denna gång, fick iallafall ur mig lite irritation.

Puss <3

RSS 2.0