Hope it gives you hell

Det har varit två låååånga dagar, med bilkrascher, konserter och glassar.

Om vi börjar med gårdagen, var helt slut på morgonen så jag sov en timme extra och struntade i Social Security kontoret. Väl på jobbet var det dags för min första dag med Lily. Jisses alltså.. Jag vet inte hur jag ska beskriva henne. Hon går sista året på High School och bryr sig inte om någon eller något, allra minst jobbet. Det var ju förstås bra för mig eftersom jag fick ta de allra flesta besökarna, och det syns ju i kassan vem som har sålt mest biljetter. Hon spenderade största delen av dagen med huvudet precis framför dataskärmen med House, popcorn och fötterna uppe på biljettmaskinen. Proffsigt intryck, I can tell you! Framförallt eftersom hon hade en liten högtalare bredvid, och det var återkommande 'msn-ljud' som pep när hon pratade med folk, haha. Tusan att inte någon av cheferna råkade komma förbi.. Nåja, jag skötte mitt åtminstone, och som sagt syns det ju i slutkassan att jag gjorde det mesta jobbet så.

Som sagt jobbar jag 10am-5pm de flesta dagar, och denna vecka har inte varit något undantag. Kl 4 ungefär, kom ett gäng småtjejer inspringandes och skrek att någon körde runt på parkeringen och kvaddade bilar. Plötsligt var det ett jävla pådrag utanför, upprörda människor, poliser, brandkår och ambulans. Lily slutade egentligen 4, men vi måsta gå ut och se vad som pågick. Vilken syn! Mitt på parkeringen står en förvirrad snubbe bredvid en bil som är inbackad i sidan på en annan bil så hårt att den nästan var mosad. Överallt är det glassplitter, och bara några meter ifrån är cirka sju andra bilar totalkvaddade. På båda sidor om själva vägen OCH bakom refuger!! Då har snubben alltså först gasat på, rakt över några refuger och rätt in i ett gäng bilar, sedan lagt i backen, och gasat igen (!!) och därefter kört rätt in ett nytt gäng bilar, varav två var hyrisar. Han vägrade samarbeta med polisen för blåstest, så de fick boja honom och sätta honom bak i polisbilen. I hans egen bil var det ett gäng halvtomma vodkaflaskor.. Fy fan alltså. Det enda jag kunde tänka på då vi sprang ut, var att min bil stod parkerad där poliserna var. Corollan, årsmodell 2009, som jag har till LÅNS under min tid här. Tusan vad nervös jag var! Men, den var oskadd. Däremot fick vi försöka reda upp härvan där ute, Toni (en av cheferna) var ute och tog registernumrena på de skadade bilarna och sedan fick vi tillsammans försöka hjälpa de vars bilar blivit drabbade. Som tur var fanns det inga människor med i olyckan, förutom killen som körde. Nackdelen var att de flesta ägarna var ute på BOEINGturerna, så guiderna fick förklara för alla i bussarna på vägen tillbaka vad som hänt, och sedan fick jag och Toni prata med dem det gällde, när de kom tillbaka. Puh. Var totalt slut när jag kom iväg därifrån.

Svängde in via Bank of America för att öppna bankkonto, fick vänta i 20 minuter bara för att bli tillsagd att jag inte får öppna något eftersom jag inte kan garantera att det är aktiverat i tre månader.. Suck och stön, jag såg sååå fram emot att få ett nytt bankkort så jag kan beställa saker från nätet! Men icket. Är sämst på att ha cash hemma, använder bara upp allting då.. Men det får väl funka iallafall. Hann bara hem och äta två hot dogs innan det var dags att hoppa i bilen igen, denna gång fick Ruth köra eftersom vi skulle och se på en orkester-konsert som Allys skola hade. Hon spelar violin.. Behöver jag säga att det var låååånga 90 minuter vi satt där?? Jisses, som om jag inte var slut redan efter jobbet lixom. Hoho. På vägen hem skulle hon med våld ha glass, så vi svängde via Dairy Queen. Ruth hade glömt plånboken med jag hade min med, så då kunde jag med gott samvete ta en glass jag också :) När vi slutligen kom hem igen, hoppade jag i duschen och avslutade sedan kvällen med lite pop-tarts, cola och tre första avsnitten av Bumbibjörnarna. Efter det sov jag otroligt nog :)

Idag har det återigen varit en lång dag. Orkade inte med tidigare uppstigning idag heller, MÅSTE upp och fixa det imorn. Hade simulatorn idag, ensam förstås, och för en gångs skull var allting igång och funkade perfekt när jag kom ner och lade igång kassan. Jeei! Lyckan varade förstås bara en stund, eftersom vi endast hade skolklasser hela förmiddagen och de har aldrig pengar till simulatorn ändå, så första timmen var laaaam. Så kom det då äntligen lite folk som ville flyga, och efter några byten så gav den upp! Hahaha. Det var bara att stänga ner skiten och ringa techsarna. Det ironiska var att under den första timmen hade Eli varit och sett till mig tre gånger och frågade om allt var som det skulle, och sedan när han går på ledigt så kraschar maskinen. Suck :) Så det blev Vinh som fick komma och fixa eländet. Detta innebär att vi plötsligt var fyra (vanligtvis två) personer uppe vid biljettdisken, jag, Julia, Donna och Ryan. Kaos med andra ord!! Dagen gick ganska bra ändå, Donna och Julia slutade vid tre så då fick jag irritera Ryan istället. Alltså den killen, ojojoj.. Först kallade han mig tråkig, sedan galen. Jag vet inte vilket som är bättre? Nåja. Vid fyra sa Melody att jag kunde gå hem eftersom det ändå var så lite folk, så jag gick ner till Simulatorn för att stänga och räkna kassan. Då säger Vinh att han precis fått maskinen att funka igen! Så det var bara att sätta sig där och se glad ut. Gav upp efter en halvtimme då det ändå inte var någe folk där nere, stängde ner och åkte hem.

Otroligt nog var det fortfarande soligt och fint när jag kom hem (cirka 17.30) så jag satte mig ute i solen med min bok och ipoden. Hade bara kletat lite sunscreen i ansiktet eftersom det var så sent ändå, och jag satt bara där ute en halvtimme tills middagen var klar. Likafan brände jag mig!! Halv sex på eftermiddagen!! Vart t.o.m riktigt hett där en stund, och nu är jag röd på bröstkorgen och lite småbrun på armarna :D Härligt härligt! Måste göras om imorgon efter jobbet igen.. :)
Åt middag med barnen och drog sedan iväg en sväng för att få i mig en glass igen. Mums. Kommer bli en ful ovana det här med glassen :p

Nu ligger jag under täcket och ser på Family Guy. Blir nog lite Bumbibjörnarna efter det och sen sova! MÅSTE som sagt till kontoret imorgon bitti innan jobbet, och sedan har jag lovat att laga Pitabröd med köttfärssås till middag. Ruth är i Idaho till lördag kväll, så det är bara ungarna och AY hemma. Sedan ska jag baaara slöa hela kvällen :D På lördag är jag ju nämligen ledig, wohoo!! Ska bli så najs. De har lovat underbart väder, så AY tyckte att vi ska fara till en park vid en liten sjö och spendera dagen där. Blir bra för ungarna att komma ut lite, och jag kommer att få ordentligt med sol istället för att bara sitta på en stol i trädgården.. Ser verkligen fram emot det. På kvällen ska jag (hör och häpna) fara och få mina naglar fixade!! Har aldrig låtit någon peta på mina naglar förut, men Ruth får sina fixade hela tiden så jag tänkte ge det en chans. Jag jobbar trots allt med människor hela dagarna och det kan ju vara en idé att även ha välvårdade naglar då.. Jag och Julia pratade lite löst om middag på Billy McHales någon kväll, så det kanske blir av det också då :) I vilket fall kommer det nog att bli en bra helg, oberoende om jag jobbar på söndag eller inte.

Jag och Julia har för övrigt fått ett specialuppdrag, som kommer bli en grymt bra erfarenhet att lägga till registret :) Men det berättar jag om en annan dag, när vi har fått det inplanerat!

Så, då var det lite uppdaterat igen. Eller ja, ganska mycket.. :p Förlåt.

I miss you!
<3

I'm better off without you

Okej, jag har lite kvar att säga :p


Varje dag får jag några frågor, och de är: 'Måste du verkligen åka härifrån?', 'Kan du inte fixa en transfer till ett College här för ditt sista studieår?' och 'Vad krävs för att du ska stanna kvar? Vad måste vi göra?'

Detta kommer både från familjen, och nu även från folk på Future of Flight, min praktikplats/mitt jobb. Och jag är lika mållös varje gång. Hade ett långt samtal med Brad idag, han är en av våra Security Guards som snart ska gifta sig och köper hus på fredag. Han frågade helt enkelt om jag vill flytta hit på riktigt, när jag är klar med mina studier. Och det finns så många sidor hos mig som svarar ja på den frågan. Har som sagt fått praktikplats för vintern i San Antonio på Kellies Marriott Hotell, och det skulle vara en fantastisk chans att komma in i hotellbranschen. Men eftersom jag nu har fått ett visum två gånger, vet jag inte hur möjligt det är att få ett nytt, och i vilket fall skulle jag i nuläget inte ens ha råd med flygbiljetten tillbaka hit. MEN, i ärlighetens namn finns det ingenting jag skulle vilja mer.

Som jag har sagt tidigare, kände jag ett enormt lugn när jag kom hit igen. Så fort jag kom innanför dörren visste jag att nu, nu är jag precis där jag ska vara. Åtminstone just nu. Jag vet att det förmodligen inte skulle vara omöjligt att fixa transfer hit, och studera här kommande terminer, men jag vill inte. För hur mycket jag än älskar att vara här, så älskar jag även Övik och den underbara klassen jag har där. Det jag pluggar just nu varar bara i två år, och jag vill helt enkelt ta tillvara på den tid jag har kvar i Övik och tillsammans med de underbara människor som är mina klasskamrater. Jag är inte beredd att säga hej då helt åt alla dem, inte ännu. Kommer bli otroligt svårt ändå när vi tar examen nästa vår, men vi har åtminstone lite tid att umgås tills dess! Detta är en fantastisk chans jag har fått, att vara här just nu, och jag vill ta tillvara på varenda sekund. Men till hösten vill jag tillbaka till min lilla crappiga etta och kylan i norr. För jag vet att det inte kommer vara för alltid. Heck, jag skulle ju för tusan kunna åka till San Antonio och jobba på hotellet på riktigt när jag tagit examen om det är så, Kellie sa att dörrarna där kommer att förbli öppna för mig, även om jag inte kommer dit i vinter.

Samtidigt önskar jag att allt bara kunde fixa sig i ett trollslag, så jag kunde stanna här men samtidigt plugga klart. Jag vill lixom äta kakan och ha den kvar, och det är totalt omöjligt. Hur det än blir, kommer jag att bli ledsen och lite besviken över mitt val, men faktum kvarstår att jag har min plats i livet här. Även om det dröjer två år igen innan jag kommer tillbaka till USA, så vet jag att det för alltid kommer att vara här det är meningen att jag ska vara. Jag känner ingen tvekan längre, Norden är inte mitt permanenta hem, men detta skulle mycket väl kunna vara det. Inte huset med familjen förstås, men själva Lynnwood, eller fast USA i allmänhet. Den allmänna åsikten om amerikanare är att alla är så ytliga och opersonliga, och så må vara fallet, men jag har haft turen att lära känna några riktigt underbara människor här som för evigt kommer att finnas i mitt liv. Jag älskar klimatet här, lagom varmt på sommaren, och någorlunda kallt på vintern. Självklart är det lite deprimerande med allt regn, men jag skulle nog klara av att leva med det. Jag älskar butikerna, folk har ett helt annat förhållningssätt till service här, och det må vara ytligt men jag trivs med att få ordentlig hjälp om jag behöver. Istället för att bli utstirrad av någon 15årig fjant som bara tycket man är dum i huvudet för att man frågar om skrivbordet finns i någon annan färg.. Typ.

Kort sagt, I am living the american dream, and I LOVE it! Jag kan helt enkelt inte vara ledsen här. Visst, jag har lite svårt att somna om kvällarna, eftersom det är då tankarna kommer. Men det är okej, jag tror att jag t.o.m kan börja vara redo att kanske dejta så småningom.. :) Ruth är väldigt på mig om det (alla minns vi ju Matt, haha) och nu har även tex Donna på FOF börjat tjata om det, hehe. Så vi får väl se. Ska försöka komma ut i helgen lite, vet att Ryan är ledig på söndag och Julia är ledig på lördag som mig, så vi får väl se om man kan styra upp något! Måste ju faktiskt utnyttja det faktum att jag är 21 nu, haha. Är ju inte riktigt samma sak att gå ut och röja med Ruth och AY ;)

Nå, nu har jag babblat klart, tror att jag fått fram det jag ville säga. Så, Cina, du kommer garanterat att få en anledning till att åka till USA i framtiden och hälsa på, för jag kommer helt klart att flytta hit en dag :)

NU ska jag sova!! Lååång dag imorn.

PUSS


Sometimes goodbye is a second chance

Okej, om jag skulle försöka få ihop en ordentlig uppdatering nudå.. Om någon sen orkar läsa det är en annan sak :)

Nå, det började ju då med flyget från Arlanda 16 maj. Till Frankfurt var det inga problem, tog t.o.m kortare tid än det var meningen. Sedan vart det trassel. Blev omkringskickad till fem olika ställen innan jag fick gå till gaten, hade sällskap av en kille som var jättetrevlig, efter en kvart ungefär kom vi fram till att han faktiskt var från Stockholm haha, så då övergick vi till att prata svenska.. Så det kan gå :p Efter att ha stressat igenom alla kontroller var jag svettig som en gris, bara för att komma fram till planet som var försenat. Själva flyget över Atlanten var ännu mer försenat så det tog mååånga timmar till Philly. Väl där blev det massa immigrations och customs, inga problem där inte. Men, efter att ha kommit till nya gaten fick vi veta att planet var 'sönder'. Något motorproblem orsakade att vi började boarda planet en halvtimme efter att vi skulle varit i luften. Sedan fick vi stanna mitt på runwayen eftersom det blåste storm och de måste få en ny rutt, detta tog en timme. SEDAN kom vi äntligen upp i luften! Väl framme vid Seatac jublade alla och var lyckliga för att vi äntligen var framme, då fungerar inte jetwayen vid vår gate. Ytterligare en halvtimme ombord på planet. Sist och slutligen fick vi byta gate och slapp ut, då startade killen som satt bredvid mig sin telefon och sa att Norge vunnit Eurovision :) Har var tydligen från Scweiz och hans flickvän hade messat när tävlingen var över :p Väl av planet rusade jag till bagagekarusellerna, där jag blev mottagen av Ruth och barnen med massa kramar. Kom lite tårar, ungarna har blivit så otroligt stora och börjar växa om mig :)

I bilen på vägen hem säckade jag ihop, räknade ut att jag sammanlagt hade spenderat över 19 timmar ombord på diverse flygplan det senaste dygnet, så man kanske får lov att vara trött då? Allys mun gick förstås i ett iallafall, men jag kommer ärligt talat inte ihåg ett ord av vad hon sa, haha. Framme vid huset kände jag ett så otroligt lugn i hela kroppen, jag var 'hemma'. En fantastisk känsla, måsta stanna bredvid bilen en stund och bara titta på huset, känna värmen och luften och dofterna från gräsmattan. Underbart!! Spenderade kvällen med Ruth och AY plus några martinis, sedan blev det att sova nästan ett dygn.


Söndagskvällen spenderades återigen med massa, massa prat, och jag insåg hur otroligt mycket jag har saknat att få prata engelska. Packade upp alla grejer och lade fram kläder för att se proper ut på praktiken följande morgon. Försökte även få lite pratstunder med barnen, men Ally är hundra gånger mer energisk nu än för två år sedan, så det var svårt att hänga med i nånting eftersom hjärnan var något mosig. Hade däremot ett samtal med Sean om tjejer, och det finns tydligen en särskild tjej i hans skola :) Blev så glad över att höra det, att han äntligen kommit förbi sin blyghet!! Han är ju trots allt 12 år nu :) Mina stora ungar!

Så måste jag väl nämna praktiken lite också :) Första dagen (som jag skrivit tidigare) gick jag bara runt och glodde på Donna och Ryan och försökte lära mig. Andra dagen fick jag börja sälja lite biljetter och sånt själv, och mot slutet av dagen fick jag lära mig simulatorn med Summer, alltså hur man tar betalt för den, instruerar de som ska flyga den osv. En helbra dag, men tusan vad slut jag var sedan, efter att ha lyssnat och lärt så intensivt under två dagar! Efter det hade jag ledigt två dagar, som ägnades åt umgänge med familjen, bilkörning och shopping :D Har en gps i bilen, men har hittat till alla mina gamla favoritställen utan att ha behövt starta den, så jag är duktigt nöjd. Snacka om att känna sig stolt varje gång jag brummar iväg och tar mig fram till mitt mål utan att vare sig köra fel eller bli 'försenad' :)

På fredagen hade jag simulatorn ensam hela dagen, och det gick superbra utan minsta missöde :) Bara att säga att man är från Finland och är ny, så funkar det mesta, haha :p Kände mig lite hängig när jag kom hem, och likafan visade det sig att jag hade feber. Lördagen var otroligt tung, fick lite värktabletter av Donna så jag skulle hålla mig upprätt, var stekhet och mådde inte särskilt bra. Men, det gick :) Söndagen var jag fortfarande febrig, och helt slut, så självklart lyckades jag strula till lite grejer i biljettkassan. Ryan drog upp tröjan för ansiktet varje gång jag var i närheten och sa att han inte ville ha 'the swedish flu', vilket han sa att nästan är lika dåligt som svininfluensan. Roligt va? Mycket kul när man är dålig och tror man ska brinna upp.. Var en otroligt lång dag, Ryan fortsatte mobba mig när jag lyckades strula till något, och sedan slutade Sonja tidigare så jag blev ensam de två sista timmarna. Strulade till det lite till, sedan for jag hem och åt hemlagade grillade hamburgare, bakad potatis och grillad majs med familjen. Efter det stupade jag i säng, totalt död.

Igår var det måndag, och jag var ledig!! Sov läääänge, fläkten på högsta flås så hålls rummet svalt och jag hör inte ett ljud hur mycket ungarna än studsar runt och skriker. Var nämligen Memorial Day så hela familjen var hemma. När jag sist och slutligen lyckades vakna någorlunda till liv, smetade jag på lite sunscreen och tog min bok och ipod med mig ut i solen. Satte mig på en stol i trädgården och myste medans AY klippte gräsmattan. Ruth var iväg med barnen, när de kom hem hade Sean fått ett luftgevär, så vi lekte med det fram tills middagen, som bestod av kyckling (hemgrillad såklart), bakad potatis och grillad majs. MUMS. Efter det blev trädgården full av nojsiga grannungar, så AY slängde sig framför tvn i vardagsrummet och jag stängde in mig i mitt rum. Avslutade kvällen med lite cola, pop-tarts och godis.

Imorse var jag trött som en gnu, men lyckades masa mig ur sängen och komma i tid till jobbet. Det var jag och Donna som var partners in crime idag, och hon är så hysteriskt rolig att dagen bara försvann helt plötsligt. Vet inte riktigt vad vi gjorde, men mitt i allt var klockan 5pm och jag kunde stänga kassan, räkna ihop och kontrollera att allt stämde, och sedan åka hem. Sweet! Inte en enda miss på hela dagen, och ingen klagade på de missar jag gjorde under helgen, Melody bara skrattade åt mig och sa att det är så det är att vara ny :) Kändes otroligt lättande, speciellt efter att Ryan gett mig så många gliringar.. Fan, jag är äldre än killen, ändå kör han med mig som om jag vore två år. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om honom, för ena stunden är han flirtig, för att sedan svänga helt och bara irritera mig. Gah. Men, jag trivs anyhow, så jag har absolut inget att klaga på egentligen :) Efter jobbet drog jag via World Market för att inhandla vaniljsocker så jag kan baka lembötekaka i veckan, sedan svängde jag via Ivar's och fick äntligen de efterlängtade friterade baby prawnsen till middag! :D

Nu ligger jag här under täcket med lite cola och Doritos. Ungarna spelar fan, kan säga att inte en enda rutin finns kvar från då jag var här förut.. Men men, det är verkligen inte mitt problem, de är inte mitt ansvar den här gången :) Jag är bara glad över att få bo här, umgås med familjen och kramas med barnen. Och det är trots allt jag som får sova längst varje morgon, eftersom jag jobbar 10am-5pm de flesta dagar :) Imorgon bitti ska jag dock upp lite tidigare, ska hinna via Social Security kontoret innan jobbet, Melody sa att det är okej om jag kommer lite sent till jobbet så länge jag får det fixat, och det öppnar kl 9 så jag borde hinna någorlunda i tid till jobbet sen.

Detta är då en liten snabbuppdatering, har inte med allt jag tänkt, men det får räcka såhär :) Det blev ju tusans långt ändå :p

Saknar alla mina söta. Och älskade grisen. Men jag är så glad just nu och trivs så bra så jag tänker bara leva för stunden och ta resten som det kommer :)

Btw, Shinedown - Second Chance är senaste favvolåten :)

<3


I want you so much that it hurts

Alltså, uppdatering väntar fortarande, jag vet. Men jag måste bara skriva detta innan jag glömmer hur jävla roligt det är! Har varit ledig idag (onsdag) och har ledigt imorgon också. Satt mååånga timmar i köket och pratade med Ruth och AY, som försöker allt för att jag ska stanna. Som sagt har Ruths syster redan fixat så att jag kan få jobb/praktik i Texas på ett av deras hotell, och de försöker locka med allt de kan för att jag ska ta jobbet direkt och bli kvar i landet, mest för barnens skull. De berättade bland annat att de aldrig sett Sean 'bry sig om' någon annan än familjen tidigare, men att han grät när de fick veta att jag skulle komma på lördagen istället för fredagen. Han hade t.o.m satt sig i bilen på fredagskvällen, redo för att hämta mig! De som kände mig redan under mitt första år här, vet att det var Ally jag kom nära, och att Sean var så blyg att vi klarade att fungera tillsammans, men det var inte som om vi pratade särskilt mycket eller så.. Tydligen var jag viktigare för honom än jag själv har förstått, och jag satt och grät medans de pratade om hur viktig jag är för barnen, och hur de märkt det på barnen sedan de visste att jag skulle komma och hur de har varit nu när jag är här. Min älskade lilla andra familj!! Jag har ett band till dessa människor som få personer kan förstå, och jag kan inte förklara det mer än att jag älskar dem. På alla sätt som det är möjligt att älska någon du inte har blodsband till.

Men det var inte det som var det roliga. AY drack lite whiskey under tiden vi snackade, och vi började prata om sprit. Plötsligt utmanar han mig och Ruth, vi skulle dela på en flaska vodka och han skulle ensam dricka en flaska Bacardi 151. Så skulle vi se vem som blev fullast, för han hävdade stenhårt att han skulle äga oss 'little women'. Kan säga att jag hann dricka två shottar och en grogg, Ruth fick väl ner tre groggar (men hon började innan mig) och plötsligt halsar AY ur sin flaska en stund innan han försvinner till badrummet. När han kom ut, snubblade han uppför trappan och försvann. Ruth och jag drack ur våra groggar, hällde vodkan i en annan flaska och fyllde med vatten, eftersom vi tänkte fuska :p Men det hade inte behövts. När vi gick upp för att checka till AY, låg han totalt utslagen i mitt och barnens (!!) badrum, hahahahah!!! Såå packad. Fy fan vad roligt!! Ungarna sover, så det går ingen nöd på dem, men AY var så jävla kaxig och skulle absolut 'vinna' över oss kvinnfolk :p Så går han själv och däckar på badrumsgolvet.. Hehe. Ruth fick in honom i deras sovrum efter många om och men, och vi ansåg tävlingen vara avgjord. Vi vann totalt ;) Bestämde att det blir ny tävling i Las Vegas sen, för nu är det bestämt att vi ska åka någon helg nu så småningom :) Tusan, jag var så försiktig och lugn hela första året här, då jag hade ansvaret för barnen. Nu är jag en VUXEN gäst, och det är såå mycket roligare att umgås med Ruth nu! Och AY förstås, men han fanns ju inte med förut.

Så, det var allt jag ville säga nu. Ska till banken imorn och öppna konto igen, sedan blir det Northgate Mall för att inhandla jeans. Har som sagt druckit litegrann, så det är nog lika bra att sova direkt.

Saknar er allihop. Men, ju mer jag tänker på saken, ju mer inser jag att jag nog hör hemma här.. Inte nödvändigtvis i familjen, eller ens Lynnwood, (jag är trots allt vuxen och vill ha mitt eget liv) men detta land.. Ja. Vad har jag i Norden att göra, när jag känner mig mer hemma i staterna? Alla har väl sina egna åsikter om saker, och känn er fria att komma med dem, men jag VET att jag nog förr eller senare kommer att hamna här, för längre tid än någon månad åt gången. Så är det nog bara..

Natti, <3

Some things will never change

Ja, jag vet att ni förväntar er uppdatering.. Men seriöst, jag har sådan fruktansvärd jetlag att jag inte orkaaaar!! Det kommer förr eller senare, är ledig på onsdag så då ska jag sova ut. Sedan blir det en ordentlig uppdatering :) Jag kommer i vilket fall vilja skriva ner allt för min egen skull, så det kommer det kommer..

Det enda jag kan säga just nu, är att jag haft min första praktikdag. Det gick jättebra, fast jag hängde mest bara med och kikade på vad Donna och Ryan gjorde, eftersom min hjärna känns som potatismos och jag helt enkelt inte kan koncentrera mig ordentligt hur jag än försöker. Men, de har förståelse för min jetlag, och de tycker bara det är bra att jag åtminstone är där och lär mig lite, så jag verkligen kan komma igång sen när jag börjar 'på riktigt' på fredag. Är nämligen bara training nu de första två dagarna. Jag kommer nog verkligen att trivas på Future of Flight, ser fram emot sommaren! Det är ett härligt gäng som jobbar där, Ryan är söt (haha) och allting är lite casual och galet, precis som tidigare jobb jag har haft :) Det är inga konstiga regler och personalen kan ha roligt ihop. Great!!

Utöver detta är det en hel del på gång, bland annat ska jag få ledigt för att följa med Ruth till Alaska i slutet av juni, eftersom det inte blev av förra gången jag var här. Ser verkligen fram emot det! Och självklart Hawaii-resan i juli, kommer bli awesome. Ruth har även pratat med sin ena syster i San Antonio (Texas) och de har lovat mig jobb/praktik på ett av deras Marriotthotell i vinter :) Jag vet ju inte hur tusan jag ska ha råd med det.. Men ja. Det blir höstens problem!! I vilket fall har jag praktikplats i Texas, om jag känner för det :) Kommer bli tufft om jag 'måste' tacka nej till det.. Måste ta reda på vad de säger om visum och sånt isåfall. Så ja, mycket att tänka på igen nu, men denna gång är det ju bara bra saker!

Har jag för övrigt sagt att jag har fått 'ta över' AYs (mannens) bil medans jag är här? En Corolla årsmodell 2009 :p Har aldrig kört något så nytt förut.. Sweet!! Hade glömt hur najs det är med automat och servo :)

Nu ska jag slänga över mina kläder från tvättmaskinen till torkisen, borsta tänderna och sen krypa ner under täcket och se säsongsfinalen av One Tree Hill. Gosh vad jag har saknat dessa kanaler!!! Efter det blir det att sova, är totalt slut. Slocknade när jag kom hem från praktiken vid halv fem idag, sedan steg jag upp vid sju för att äta middag med familjen. Fick inte ens hjälpa Ruth att duka av, hon skickade mig i säng istället.. :) Eller ja, jag gick och duschade och tvättade. Men NU blir det att göra mig klar för natten, en ny praktikdag imorgon, kommer bli super!

Saknar er allihop, men ni ska veta att livet här är underbart :)
<3

Lynnwood i mitt <3

Då ligger jag här i min säng, på andra sidan jorden. Ja, jag kallar det min säng, för det är samma säng, i samma rum, där jag levde ett år :) Förutom att de har inrett med nya grejer och jag har egen digitalbox till den nya tv:n..

Alla flyg var det strul med, så jag var inte i Seattle förrän vid 22tiden, istället för 18.30. Men det gjorde inget. Har kramats med barnen, dealat med Sean att vi ska se till att den andra tar sin astmamedicin och borstar tänderna varje morgon och kväll (nej, jag har faktiskt inga problem med tandborstning :p) och Ally har bara studsat runt fastsatt i min ena arm. De har sååå mycket att berätta, men jag orkar faktiskt inte ikväll, min hjärna fungerar inte.

Dock har jag spenderat någon timme nu med Ruth och hennes man AY, som är en otroooligt trevlig och kul snubbe. Var lite orolig över att jag skulle behöva ta ett snack med Ruth.. :) Vi har druckit martini (precis vad man behöver när man knappt ätit på flera dagar, haha), fick veta att Ruth redan bokat och betalat flygbiljetterna till Hawaii (inklusive min) och så bestämde de även att vi 'bara MÅSTE' till Las Vegas och festa nu någon helg eftersom jag faktiskt är 21 nu, haha. Hon hade tatuerat sig där senast de var dit, och tyckte definitivt att jag skulle passa på att göra något där jag med :) Så vi får se, har ju en hel del grejer jag vill ha, så kanske det blir att jag gör något nu iallafall, fast jag tänkte vänta till hösten.

Mer uppdatering kommer, klockan är nästan 2 på natten och jag har inte sovit på 3 dygn. Det i kombination med martinis gör att jag inte orkar hålla ögonen öppna många minuter till.

Skriver imorgon!!
Saknar er.
<3

I wish I could hear your voice in the middle of the night

Jahapp, då sitter man på ett öde Arlanda då :) So far har allting fungerat (peppar peppar) och än känner jag ingen oro. Inatt var jag däremot så uppstressad pga passet att jag inte fick många timmars sömn, kan säga att jag tjöt av lycka då jag ringde utlämningsstället i Stockholm halv 10 imorse och de sa att mitt pass kommit!! Jag tror jag sa fem gånger åtminstone att de INTE skulle få skickade det vidare mer, haha. Kvinnan i andra änden bara skrattade.. Tss. Eftersom jag ändå var uppe, kunde jag duscha i lugn och ro, och jag var klar med packning och allt redan halv 12. Vid 12 körde styvfarsan mig till Rosa (eftersom jag var så smart tidigare och inte tänkte på att hon går sommarturlista nu så jag slapp Eckerö..) och jag var i Stockholm redan 16tiden. Trottade in alla väskor i ett skåp på Cityterminalen, sedan rusade jag ner till poststället och hämtade mitt pass. Lycka!

Med passet i väskan kunde jag äntligen slappna av, lallade runt i butiker och glodde ett tag tills Elin mötte upp mig. Det blev massa skitsnack och middag nere i hamnen på Strandbryggan (?), vilket var svingott. Lite kul att sitta på en liten brygga vid vattnet, var lite orolig över att tappa nånting i sjön, är ju lite nojjig över sånt.. :p Det var supermys, trots att det blev så kallt när solen gick i moln att vi var halvt blåa när vi rullade därifrån :) Inne på hemköp blev det inhandlande av lösgodis, passade på att tina upp lite. Slutligen blev det mera babbel uppe på Cityterminalen, tills min flygbuss gick. Och nu sitter jag här. Arlanda är i princip dött, inget är öppet och det ligger bara lite folk och sover på diverse soffor här och var. Men jag är glad ändå, för jag har lite cola, en kanelbulle och en bok. Det är vad som ska sysselsätta mig fram till halv fem då jag borde få checka in :)

Det har nog inte riktigt sjunkit in än, att jag inom ett dygn (okej, lite mer) kommer att vara tillbaka i staterna. På kappisbussen idag började jag tänka på hur fantastiskt underbart det kommer kännas när jag ser Ruth och barnen stå och vänta på mig på Seattles flygplats, och jag fick tårar i ögonen. Fick tvinga mig själv att tänka på annat, har äntligen fått allergin på min sida så jag är mindre snorig, och det är en mardröm att flyga med fyllda bihålor när man är öronbarn.. Men tanken gör mig ändå helt varm, jag hoppas bara att Ally ska tycka att jag fortfarande är 'pretty', fast jag har kort, rött hår nu :) Den ungen är fantastisk på att ge en komplimanger, har nog aldrig fått höra så många gånger hur pretty jag är, som när jag var där :) Aaaah, jag älskar dem!!

Ingen saknad så här långt heller. Jag känner mest ett lugn nu, när jag har fått mitt pass. Vad som helst kan gå fel, men det gör inget, för har jag kommit så här långt ska jag komma hela vägen till Seattle också :) Jag vet vart jag är påväg, jag vet att jag blir mött på SEATAC av underbara människor som har en stor plats i mitt hjärta, och jag vet hur det ser ut och var allt finns i Lynnwood och däromkring. Det känns inte som om jag lämnar något nu, istället kommer jag till min andra familj. Visst kommer jag ju sakna min egna familj, framförallt grisen, för faktum är att trots att jag numera bor i Norrland så har det inte gått mer än en månad innan jag varit ner till ön en sväng. Förlåt Melissa, holmen ;) Men det känns bra ändå. Trist att jag missar min systers och min huns studenter, men, det går ju inte att åka iväg flera månader på något sånt här utan att missa nånting. Det suger att det skulle bli just studenterna jag missar, men jag får ta det onda med det goda. Ni kommer i vilket fall att finnas i mina taknar på 'era' dagar, det ska ni veta :) Ska kramas extra mycket med er i juli istället!!

Så, ja. Allt känns nog bra nu. Först kände jag att jag 'rymmer' igen, som jag har för ovana att göra, men nu känner jag tvärtom. Jag ska ut på äventyr, och det är endast för att JAG VILL det, inte för att jag försöker komma bort från något annat. Men ska jag vara ärlig, så känns det ändå bra att åka nu, jag skulle inte klara av att se dig något mer för tillfället. Bara ditt namn ger mig tårar i ögonen, fast det kommer du aldrig att få veta. I will never give my heart away again.

Nu ska jag plocka ihop mina grejer och leta upp någon mysig soffa eller stol i ett hörn, och bänka mig där :) Klockan är tydligen redan halv 1, tänk så fort tiden går när man har roligt! Haha. Skämt åsido.. Nu blir det Emma-mys ett tag :)

Uppdaterar när jag kommit till Lynnwood, eller åtminstone samma kväll, misstänker att jag inte kommer att få gå och lägga mig riktigt direkt när jag kommit dit ;)

Puss på mina älsklingar, jag kommer sakna er!
<3

I'm stupid, you're smarter, I'm stupid thinking there's a way..

..for this to turn out right..

De senaste dagarna har ingenting riktigt gått min väg. Men, har man något problem så får man lösa det! Och det är exakt vad jag har gjort. Ifall något inte funkar nu iallafall, så ger jag upp. Det är passet jag pratar om. Det har alltså blivit skickat till Övik. Jepp, till ÖVIK. Fast jag skulle ha det till Åland.. Hade jag bara ringt till posten här igår och frågat, hade jag hunnit få det tills idag, men icket. Så jag fick göra det bästa av situationen helt enkelt, spenderade förmiddagen till att prata med postkontoret i Övik, där de skulle fixa så att passet blir skickat ner till Stockholm inatt (urgulliga människor!) fastän min avilapp ligger i postlådan, vilken de inte slipper in i. Sedan fick jag boka om flyget, så jag åker LÖRDAG morgon istället för imorgon bitti, men det funkar ju lika bra. Sved lite att behöva betala en avgift för att boka om, men jag hade inget annat val. Nu har jag även pratat med postkontoret i Stockholm där passet ska hämtas imorn, så de INTE skickar det vidare igen, för då är jag körd. Å andra sidan är jag lika körd ifall det inte kommer ner till Stockholm imorn överhuvudtaget, då vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra av alltihop. Så håll tummarna för att det finns där när jag ringer imorgon bitti och checkar!! För nu har jag inte råd att boka om fler grejer.. Puh.

Imorgon ja, planen är att åka med Eckerö kl 13.30, borde vara i Stockholm vid 16.30/17.00 ungefär, och det blir bra för postkontoret stänger kl 18. Men nu vet de ju att jag kommer, så det borde inte vara något problem att komma springande i sista minuten :) Efter det tänkte jag försöka få i mig lite middag i storstaden, innan jag beger mig ut till Arlanda där jag kommer att få spendera natten. Inte så farligt, planet går så tidigt att jag borde få checka in redan 4 eller så.

Detta är alltså PLANEN. Hur det slutar sen, det vete fan. Så mycket krångel som det har varit hittills får jag väl vara glad om jag hinner till Lynnwood innan maj är slut. Det som gör mig mest arg över hela grejen är att det var så onödigt, hade jag ens tänkt tanken att de skulle skicka brevet vidare till Övik istället för till huset (vars adress faktiskt står på kuvertet) så hade jag ringt postkontoret här redan i början av veckan och sagt att jag väntade på ett brev som INTE skulle skickas vidare. Men ja, nu är det bara att hoppas att mitt pass kommer ner med flyget från Ume ikväll, så det finns i Stockholm imorgon.. Längre framåt tänker jag inte fundera just nu, det får bära eller brista helt enkelt.

Utöver detta så har jag hjärnan full av annat skit jag tänker på. Dumma tankar, känslor och annat jox.. Helst av allt vill jag bara koncentrera mig på resan, att få komma tillbaka till Ruth och barnen, och självklart praktiken som börjar på måndag. Men det är svårt, det finns så mycket som försöker trycka bort de tankarna. Samtidigt som jag är så less på att försöka, det slutar bara med att jag känner mig dum, otillräcklig, för att jag inte duger. Hur jag än försöker säga det, blir det fel. Det finns bara en viss mängd smällar ett hjärta orkar ta, och trots att den gränsen passerats för länge sedan, utsätter jag det för samma sak igen. Människan måste vara jävligt dum på det planet, man utsätter sig ofta för saker som skadar mer än hjälper, även om man vet att man inte mår bra av det. Jag är så trött på att det ska göra så förbannats ont, ändå kan jag inte låta bli att längta, önska och vilja. Man måste väl få drömma iallafall? Även om drömmar tar på tillräckligt de med..

Nåja, ikväll kommer andra semifinalen av Eurovisionen, så jag kommer på andra tankar. Såg första häromdagen, och blev besviken över hur dåliga årets bidrag var! De flesta åtminstone. Men, alla länder har väl olika smak om vad som passar, så det är ju inte min sak att säga att det är dåligt. De enda jag gillade var iallafall Finland, Portugal och Island. Finlands för att det påminner lite om E-type, en upbeat låt som går lät att trudelutta med i. Islands är jättefin, kanske inte någon passande låt i tävlingen direkt, men den kommer förmodligen inte 'dö' som de flesta låtar gör efter tävlingen. Min absoluta favorit var Portugal, synd att man inte förstår vad hon sjunger! Det är en sååå söt sång, får mig att tänka på blommor och sommar och så :) Härligt helt enkelt :) Får se vad resten av länderna har att komma med ikväll!

Annars har jag väl inte så mycket att komma med. Dagarna har spenderats åt packning och rännande på stan efter diverse papper, växlat pengar, färgat om och klippt håret osv. Min bror var söt och lånade ut sin extranyckel så jag har kunnat fara och rota i mitt förråd hur mycket jag har velat, lyckades efter mycket trassel få ner de lådor jag ville komma åt, och fick då tag i min gamla plattång som jag köpte i USA (behöver alltså ingen plupp till den), mina flygbiljetter från då jag lämnade landet förra gången och jag hittade efter mycket om och men min lilla necessär med quarters, som kommer vara ovärdeliga ifall jag behöver ringa Ruth om planet är försenat i Philly. Hittade även ett par gamla cd-skivor som kusin brände åt mig förra gången jag skulle till USA, men som jag aldrig fick att fungera i den datorn. Efter lite fixande på nya datorn, fick jag dem att fungera!!! Nu har jag 100 avsnitt av Bumbibjörnarna att roa mig med under lediga stunder :D Det behövs inte mycket för att jag ska bli glad märker jag, haha, så mycket som har krånglat så jag är lättroad.. Men det är bra. Gamla flygbiljetterna kan komma att behövas ifall de klagar över departure-slipen som fortfarande sitter i passet, kan hända att de bråkar om att jag aldrig lämnade landet.. Vilket jag ju gjorde, och nu kan bevisa. Fick även en plupp av mormor och morfar, så de få elektroniska saker jag har med europeiskt uttag kan fungera där. Men andra ord har jag fixat ALLT som behövs inför resan, om det inte vore för passet skulle jag vara på väg redan. Har t.o.m varit och hämtat ut förnyade recept idag, och köpte diverse mediciner för 75 (!!!!) euro! Ska tamigfan klara mig igenom allt nu. Även sånt där antibakteriellt gegg slank ner, så jag slipper oroa mig för svininfluensa, haha.

Tusan vad långt det här blev. Det var inte alls meningen. Nåja, skyll dig själv om du har läst såhär långt :)

Nåja, nu ska jag trakassera styvfarsan medans han lagar middag åt oss, kanske skriver mer ikväll/imorgon om jag kommer på att jag har något annat på hjärtat.. Förutom honom då. Tss. Steg ett: Kunna skämta om det. Mjaha.

<3
Puss.


A grown-up woman should never fall so easily

Dags för lite update då :) Har sett på Mamma Mia med mamma ikväll, nu får Lay all your love on me gå på repeat ett tag.. Jag vet inte varför, har egentligen aldrig riktigt gillat ABBA, men denna låt är bara såå fin. Å andra sidan är det versionen från filmen jag lyssnar på..

Som alla förmodligen har förstått, var veckan i Övik otroligt känslosam. På många olika sätt. Jag upplevde några av de bästa stunder jag någonsin haft, samtidigt som jag aldrig har varit så förkrossad någonsin. En otroligt innehållsrik vecka, även om det kanske inte har låtit som om det hänt särskilt mycket.. Det är allt jag tänker säga om det. Det var en fantastisk vecka i vilket fall, och jag ångrar fortfarande inte att jag åkte upp, även om det inte slutade som jag hade tänkt.

När jag kom tillbaka till Åland var allting lite snett. Men min hun, R och lp (bland andra) fick mig på fötter igen, även om jag kanske inte är riktigt okej ännu. Har sovit och sovit, men inte ätit. Jag vet inte, alla reagerar olika när de mår dåligt, jag brukar fastna i att inte äta. Mer än någon smörgås eller en joggis eller så, jag svälter mig inte totalt heller! Men några kg har jag gått ner de senaste veckorna, och det är väl knappast särskilt hälsosamt, men NU börjar jag komma igång igen :) Babysteps. Det är ju inte som om jag inte kommer gå upp i USA, haha..

I onsdags satte jag mig på Rosa igen (för vilken gång i ordningen den senaste månaden vet jag inte..) där jag knappt fick vara ifred 10 minuter, det känns skönt att vara saknad :) Får se om folk känner likadant när jag kommer och terroriserar dem 10 dygn i sträck i augusti! Hehe. Min slutstation var Norrtälje, Där min hun och E mötte upp mig. Inhandlade lite glass, cola och köttbullar, det fick bli middag. På kvällens program stod hockey, jag trodde allvarligt att jag skulle få hjärtsnörp, har aldrig varit så inne i en match förut. Ville grina när vi förlorade mot USA, det var ju fan bara pga misstag som de hade kunnat undvika!! Men det var en otroligt spännande match iallafall, och man fick känna att man levde :) Jag hävdar fortfarande att vi hade ägt allt om vi haft tex Selänne och Koivu med på isen.. Nåja. Fick ingen sömn den natten, trots att jag hade behövt vara utvilad, men men. Man kan inte få allt.

Torsdagen ja, släpade mig ur sängen och mot Stockholm kl 6 på morgonen, var i Stockholm vid halv 8. Svängde in via Cityterminalen, petade i linser och på med lite mascara för att se någorlunda presentabel ut (det lyckades nog inte..) och efter att ha låst in min ena väska med telefoner och dylikt i ett skåp på terminalen satte jag mig på en buss mot Blockhusudden (?). Det kändes som en evighet till ambassaderna, var så nervös att hjärtat satt i halsgropen hela tiden, trots att jag var så trött att jag hade kunnat somna på fläcken om jag hade slappnat av bara litegrann. Själva besöket kändes som en evighet, utan telefoner visste jag inte vad klockan var och hur länge jag fick köa, först ute på gården och sedan inne på ambassaden. Men allt gick bra, jag fick mitt visum beviljat och kunde inte låta bli att få till ett litet glädjetjut så tjejen bakom disken måste skratta lite :) Jag blev bara så lycklig över tanken på att få åka tillbaka till mitt älskade Lynnwood, till Ruth och barnen :D Frågade ena vakten på utvägen vad klockan var, och den hade inte ens hunnit bli 10. Snacka om flyt. Så blev det buss tillbaka till Stockholm.

Planen var att stanna i storstaden över dagen, så jag hämtade ut mina grejer från terminalen, köpte sista gänget av mina isfolksböcker (eftersom de jag köpte i Övik tog slut väldigt snabbt när jag bara varit i huset för mig själv) och satte mig sedan i solen vid hötorget och läste. Efter några sköna timmar gick jag en runda genom HM och Gina, för att slutligen möta upp Elin för lunch. Det var trevligt, alltid mys att träffa någon från klassen, saknar alla så grymt mycket redan! Efter lunchen gick hon tillbaka på jobb, jag var in via apoteket en sväng eftersom min allergi har utvecklat sig till ett helvete, och avslutade med att sätta mig på Cityterminalen och läsa i väntan på Kappisbussen. Väl ombord blev det Club 29 (as always) med pojkarna, hur mysigt som helst. Fast efter halvvägs över havet blev jag så febrig att jag inte klarade att sitta inne i hyttvärmen, så jag gick och handlade lite godis (och lonken, förstås) och blev sedan kidnappad av en Jennifer som ville ha följe på brandrundan :) Till sist blev det en cigg med henne, sedan var vi framme. Det var underbart skönt att gå till bilen då, alldeles lagom svalt ute när jag var febrig. Kom till huset, petade i mig diverse mediciner och somnade.

Idag är det lördag, eller ja, egentligen är det väl söndag nu.. Anyhow, har bara tagit det lugnt de senaste två dagarna, har varvat feber med hosta, ont i hela kroppen och tonvis med näsdukar. Trevligt, I can tell you! Var till Knorring med mamma och åt idag/ikväll, supermumsigt, och jag fick i mig en hel ordentlig middag :) Inte illa, med tanke på att jag igår lagade fisksoppa/gryta och åt ordentligt av det med :) Det börjar ta sig! Imorgon är det ju morsdag och då ska vi nog ut och äta igen tror jag, eftersom det ändå bara är jag och mamma i huset. Styvfarsan kommer hem på tisdag och Syrran först i helgen, ungen är ju och solar i Aya Napa.. Nej, jag är inte bitter ;)

Kommande vecka kommer gå otroligt snabbt, jag har nämligen bokat flyget nu, vilket avgår från Arlanda tidigt på fredag morgon :D Ska ta Rosa kl 16 på torsdag redan, och kramas lite med gänget ombord, och sedan spendera kvällen/natten på Arlanda. Flyget går så tidigt så det är bara dumt att sova där emellan. Kan sova på planet sen! Kommer vara framme fredag kväll, vilket är underbart, då hinner jag justera mig till tiden och allt innan det blir start för praktik på måndagen. Jag längtar så otroligt!! Samtidigt kommer jag att sakna massor, men det tror jag att jag kan leva med, jag ska ju få åka tillbaka till mitt andra (tredje?) hem och min andra familj!! Wohoo!!
Hemresedatumet blev 23 juli, så jag kommer väl till ön den 24e eller så. Ifall ni ville veta det :)

Nu ska jag slänga igång en film till och mysa ner mig i täcket med halstabletter och näsdukar :p
Det är ju lixom överskattat det här med sömn.. Haha.

Natti, puss!

I need you more than you will ever know

Har ingen ork att skriva alltför mycket just nu, är fruktansvärt dålig pga allergi/astma/förkylning, så jag ska försöka ta igen uppdateringen sen när jag blivit friskare.

Det enda jag ville uppdatera er om är att jag spenderade gårdagen i Stockholm för ett besök på ambassaden. Det gick otroligt bra, fick visumet utfärdat och klartecken för USA. Så, jag åker tillbaka till mitt älskade Lynnwood nästa helg!! Kommer att stanna där till slutet av juli, så ifall någon känner att den vill hinna ses/umgås innan dess, är det bara att höra av sig.

Som sagt är jag rätt 'sjuk' för tillfället, orken finns inte riktigt. Men det blir nog bättre så småningom, och jag har en hel del jag ska försöka hinna med innan jag åker. Träffa de flesta av mina vänner och släkten till exempel.. Så jag måste helt enkelt bli bättre nu kommande dagar. Preparerar mig själv med diverse mediciner, så det ska nog gå bra.
Uppdaterar som sagt senare, nu vet ni det viktigaste.

Jag saknar dig.

Puss.

Here comes goodbye

Då var man nere på ön igen då. Kom i torsdags kväll med sista Rosa, blev inga öl eftersom min älskade syster varit gullig och lämnat bilen i hamnen och bilnyckeln ombord :) Mycket kramande blev det förstås ändå, många söta ombord. Fick bärhjälp till bilen, eftersom både rygg och axlar var slut efter att ha släpat väskorna mellan bussar och tåg. Tack Mikko :) Sedan blev det huset, slet ut innehållet i väskan för att få fram datorn, sedan blev det film och sova.

Igår var det fredag. Humöret var fortfarande i botten, åt en liten joggis innan jag var ut med grisen, sedan blev det lite persikor från en burk jag hittade i skåpet.. Fortfarande ingen matlust med andra ord. Funkar ju lika bra med godis! Planen var att inte göra nånting, jäsa på soffan och äta godis. Det slutade med att jag fick ett mess om att jag hade 30 minuter på mig att duscha och bli klar, för sedan skulle jag bli kidnappad. Sagt och gjort, hoppade i duschen, fick ner det viktigaste i en väska och så blev jag hämtad av en Lp. Blev förvånad, eftersom det var min hun jag pratat med tidigare.. Så bar det iväg till min hun, där hon och R höll på fixade middag. De var lite störda över mina icke existerande matvanor de senaste dagarna, så de 'tvingade' mig att äta lite grillat :) Och jordgubbar! Tusan vad gott det var. Drack vin till maten också, mumma. Efter det bar det iväg till klubben en sväng för att socialisera med lite raggarsvin, sist och slutligen hamnade vi på Arken. En mycket, mycket bra kväll! Tack allihop, ni visste precis vad jag behövde, även om jag själv var lite oklar över det :) <3

Idag är det en underbar lördag. Vaknade av mig själv, utan krappis. Lite seg bara. Var ut med grisen på en prommis, och nu sitter jag här. Måsta lägga in bilderna också så jag fick se dem, skitkul :p Kommer väl upp på bdb så småningom, när jag orkar ta tag i det. Ikväll har jag planerat att göra ingenting. Måste inhandla lite rafflisar och cola, så får det bli soffan. Det mesta känns okej nu efter gårkvällen, så jag tror jag klarar att vara hemma för mig själv nu :) Även om tankarna finns kvar, och saknaden. Men, det finns absolut ingenting jag kan göra, så det är bara att bita ihop. Det var tur att min älskade hun tog bort lite mess från min telefon inatt, annars hade jag kunnat göra något dumt. Alkolås, någon? Nåja.

En ny favorit som just nu spelas emellan Lady Antebellum; Rascal Flatts - Here comes goodbye. Ladda ner!!

Jag älskar er, verkligen. Vad hade jag gjort utan er i mitt liv.. Puss!



I told myself I won't miss you, but I remember, what it feels like beside you.. Do you ever think of me?

...

Lady Antebellum - One day you will


You feel like you're falling backwards
Like you're slippin' through the cracks
Like no one would even notice
If you left this town and never came back
You walk outside and all you see is rain
You look inside and all you feel is pain
And you can't see it now

[Chorus]
But down the road the sun is shining
In every cloud there's a silver lining
Just keep holding on (just keep holding on)
And every heartache makes you stronger
But it won't be much longer
You'll find love, you'll find peace
And the you you're meant to be
I know right now that's not the way you feel
But one day you will

You wake up every morning and ask yourself
What am I doing here anyway
With the weight of all those disappointments
Whispering in your ear
You're just barely hanging by a thread
You wanna scream but you're down to your last breath
And you don't know it yet

But down the road the sun is shining
In every cloud there's a silver lining
Just keep holding on (just keep holding on)
And every heartache makes you stronger
But it won't be much longer
You'll find love, you'll find peace
And the you you're meant to be
I know right now that's not the way you feel
But one day you will

Find the strength to rise above
You will
Find just what you're made of, you're made of

But down the road the sun is shining
In every cloud there's a silver lining
Just keep holding on (just keep holding on)
And every heartache makes you stronger
But it won't be much longer
You'll find love, you'll find peace
And the you you're meant to be
I know right now that's not the way you feel
But one day you will

One day you will

RSS 2.0