Here comes goodbye

Då var man nere på ön igen då. Kom i torsdags kväll med sista Rosa, blev inga öl eftersom min älskade syster varit gullig och lämnat bilen i hamnen och bilnyckeln ombord :) Mycket kramande blev det förstås ändå, många söta ombord. Fick bärhjälp till bilen, eftersom både rygg och axlar var slut efter att ha släpat väskorna mellan bussar och tåg. Tack Mikko :) Sedan blev det huset, slet ut innehållet i väskan för att få fram datorn, sedan blev det film och sova.

Igår var det fredag. Humöret var fortfarande i botten, åt en liten joggis innan jag var ut med grisen, sedan blev det lite persikor från en burk jag hittade i skåpet.. Fortfarande ingen matlust med andra ord. Funkar ju lika bra med godis! Planen var att inte göra nånting, jäsa på soffan och äta godis. Det slutade med att jag fick ett mess om att jag hade 30 minuter på mig att duscha och bli klar, för sedan skulle jag bli kidnappad. Sagt och gjort, hoppade i duschen, fick ner det viktigaste i en väska och så blev jag hämtad av en Lp. Blev förvånad, eftersom det var min hun jag pratat med tidigare.. Så bar det iväg till min hun, där hon och R höll på fixade middag. De var lite störda över mina icke existerande matvanor de senaste dagarna, så de 'tvingade' mig att äta lite grillat :) Och jordgubbar! Tusan vad gott det var. Drack vin till maten också, mumma. Efter det bar det iväg till klubben en sväng för att socialisera med lite raggarsvin, sist och slutligen hamnade vi på Arken. En mycket, mycket bra kväll! Tack allihop, ni visste precis vad jag behövde, även om jag själv var lite oklar över det :) <3

Idag är det en underbar lördag. Vaknade av mig själv, utan krappis. Lite seg bara. Var ut med grisen på en prommis, och nu sitter jag här. Måsta lägga in bilderna också så jag fick se dem, skitkul :p Kommer väl upp på bdb så småningom, när jag orkar ta tag i det. Ikväll har jag planerat att göra ingenting. Måste inhandla lite rafflisar och cola, så får det bli soffan. Det mesta känns okej nu efter gårkvällen, så jag tror jag klarar att vara hemma för mig själv nu :) Även om tankarna finns kvar, och saknaden. Men, det finns absolut ingenting jag kan göra, så det är bara att bita ihop. Det var tur att min älskade hun tog bort lite mess från min telefon inatt, annars hade jag kunnat göra något dumt. Alkolås, någon? Nåja.

En ny favorit som just nu spelas emellan Lady Antebellum; Rascal Flatts - Here comes goodbye. Ladda ner!!

Jag älskar er, verkligen. Vad hade jag gjort utan er i mitt liv.. Puss!



I told myself I won't miss you, but I remember, what it feels like beside you.. Do you ever think of me?

Kommentarer
Postat av: AnnaWK

Tack :D Vi hade sommarvärme här i helgen men nu är det mer 12 grader och snålblåst som gäller.

Nej nej inte ge upp, du är så nära nu!

xoxo

2009-05-04 @ 21:18:01
URL: http://annawk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0