Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Egentligen har jag varken lust eller ork att skriva något just nu, men jag fick just veta något väldigt intressant. Louie (städfreaket) har blivit evicted! Han kommer alltså flytta ut inom en månad, helt sjukt, hur ska det gå sedan? Det kan ju gå åt båda håll. Antingen blir det ÄNTLIGEN lite lugn och ro i huset, man slipper känna att man måste tassa på tå och med lite tur blir jag även respekterad som en vuxen för första gången i detta hus. ELLER så går det galet, då Louie trots allt har varit den som haft stenhård koll på städningen och räkningar osv (om än lite för hårt emellanåt) och det blir kaos i detta hus. Jag hoppas på det första. Det skulle lixom vara fint att kunna mysa ner mig i soffan på lediga dagar och faktiskt utnyttja den nya, enorma tvn utan att känna att man 'stör'. Förstå mig rätt nu, jag trivs riktigt bra i detta hus, det är inte det, men jag har en förmåga att känna mig i vägen om jag vet att tex någon annan är i närheten och kanske vill se på tv, eller sover i rummet bredvid eller... Ja, you get the point. Och hur mycket de andra housematesen än irriterar mig ibland, så funkar vi bra ihop, det är bara Louie som varit ett problem. Jajja. Det var bara det jag ville säga egentligen, känns lite konstigt.

Nu har jag just ätit lite kinesiskt (hemkört till dörren, vad annars) och ska strax återgå till godisätande och filmtittande, rättare sagt Eat Pray Love. Åh vad jag har längtat! Ändå sedan jag läste boken för.. Hmm. Var det förra sommaren i Lynnwood kanske? Anyhow, trött är jag. I onsdags jobbade jag 15-23, i torsdags först 7.30-9.30 (hoppade in för Shane, fick 50€ för besväret så borde inte klaga) och sedan 15-23, och idag har jag jobbat 7.30-15.30. Och det var åttonde dagen i rad. Nu är jag LEDIG 4 dagar, ska inte vara på jobb förrän onsdag kl 15. Därför ska natten nu ägnas åt film, morgondagen åt sovande åt plättlagande/ätande och på söndag blir det filmkväll med trevligt sällskap och ben&jerrys :)

Livet är bra. JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA! Imorgon (om jag orkar) ska jag berätta allt om mina planer. Nu börjar jag nämligen ha bestämt lite grejer, folk är pratade med och saker är planerade. Yep. Natti <3

Ps. Jag har världens bästa lillasyster som tog sig tid att maila två saknade recept åt mig, så nu blir det mer matlådelagande i fortsättningen! Ds.

You could be happy, and I won't know

1. Denna review finns på Hostelworld om Snoozles: "Emma on the front desk was an exceptional young women, who went over and above to make our short stay very pleasant." Jag tycker jag har rätt att skryta lite faktiskt! Det är inte ofta som folk faktiskt nämner namn, oftast är det nämligen 'staff' i allmänhet som beskrivs. Ha.

2. Jag fick just detta på FB: "well if youre bored some time on wed / thu and want to chill out, watch a dvd and eat some ben and jerrys then let me know" Behöver jag nämna att jag råkar jobba 15-23 BÅDA dagar och sedan 7.30-15 på fredag? Det får alltså bli en raincheck på den. Men vad fan, jag kommer ju trots allt vara ledig fyra dagar i rad efter fredag så det är väl dumt att klaga.. Nämde jag att denna inbjudan kom från en karl? :) Folk börjar känna mig alltför väl härikring.

3. Atlantaquaria var AWESOME. Jag klappade rockor, höll i en enorm krabba och fick se sjöstjärnor, sjöhästar, minibläckfiskar och alla möjliga andra vattendjur. Hur coolt som helst!

4. Jag är överarbetad som fan just nu och därför blir det inte bättre än såhär. JAG BEHÖVER SÖMN. Fixade makaronilåda ikväll (efter att ha sovit några timmar efter morgonpasset) och det gjorde mig lite gladare för stunden. Om jag tar med en matlåda med det varje dag denna vecka ut så kanske jag överlever till helgen. Kanske.



shamrock

5. Detta är min nyaste i samlingen, en fyrklöver. Nu ser den inte alls centrerad ut, men den är faktiskt det, det är bara jag som står snett. När vi insåg att det såg snett ut var det för sent, kameran dog och jag har ingen adaptor (då batteriladdaren har amerikansk plugg) så jag kan inte ta någon ny innan jag fått tag i en. Och detta är övre delen av min rygg ifall någon inte fattar det!

6. Jag trivs utomordentligt bra med mitt liv. Jag må vara trött och slut och behöver en paus från jobbet något så desperat, men det känns ändå bra. Det har som tidigare nämnts helt enkelt bara blivit för mycket på senaste, jag är så less på att sitta och säga; 'I'm sorry/I'm really sorry to hear that/I'm sorry about that' osv osv osv. Speciellt när det inte en enda gång hänt att gästerna varit arga/upprörda/ledsna över något jag gjort/orsakat, utan andra har.. Det är förbannats mycket mer energikrävande än man tror! Mina arbetskollegor har påpekat att jag inte varit mig själv senaste dagarna, och det stämmer nog så väl. Jag längtar tills jag haft mina fyra dagar off, och kan återgå till jobbet och vara vanliga, glada, vänliga Emma. För denna Emma gillar jag inte så mycket.

7. Det var allt. Nu tänker jag återgå till mina störda FBkonversationer och sedan kolla några serier och äta choklad. Lovade att vakna 6.20 och väcka någon, får se hur bra det går. Fick ett chockerat uttryck till svar när jag erbjöd mig; 'Haha, I know what you looked like when you were forced out of bed at 12, no way I'm letting you get up at 6'. Lixom vad fan, jag behöver bara skicka ett litet mess, sen kan jag sova typ 6 timmar till om jag vill ;)

Detta blev mer än jag tänkt, enjoy! Och tack finaste ni, som kommenterar och är söta :) <3

Just give me a chance to hold on

Alltså, det här med att uppdatera har ju inte gått så väldigt bra, som ni har märkt.

Det finns flera anledningar bakom det hela, en är att jobbet har varit lite småtungt detta senaste 5dagars pass, då jag plötsligt har ansvarat för hela alltihop och automatiskt fått lösa en jävla massa skitproblem som jag egentligen inte haft något att göra med. Och då har jag inte ens blivit promotad än, mest därför att jag enbart sett Shane tex TVÅ gånger under senaste 5 dagarna. Och det är anledningen till att allt har fallit på mig, då ingen annan funnits till hands. Krävs mer än en hand för att räkna antal arga gäster jag har fått hantera efter att ANDRA har fuckat upp deras bokningar och helt enkelt lämnat åt mig att reda upp eländet. Till råga på allt for internet igår, vårt bokningssystem är grundat på webben så då satt jag riktigt i skiten. Och vem saved the day och fixade ett temporärt 'bokningssystem' till pappers så att allting fortfarande kunde löpa på någorlunda resten av dagen? JAG. När Shane äntligen kom in igår vid kl 14 (han messade på morgonen att han skulle komma vid 9) så var jag INTE glad, och denna gång höll jag det inte inne och låtsades som det regnade. Först såg han lite chockad ut, sedan bad han om URSÄKT och uttryckte att det var lite onödigt mycket som lagts på mig under de senaste dagarna. Inte allas chefer som säger det! Sedan tackade han för att hållit ställningarna och fixat papprena då internet låg nere och så.. Därefter gick jag hem och kröp under täcket. Jag har jobbat många 10 dagars pass (även ett flertal då jag samtidigt har festat nattetid) men aldrig har jag varit så fysiskt och psykiskt slut som efter detta 5 dagars. Det blev bara för mycket efter ett tag, jag menar, hade jag faktiskt blivit promotad, haft det efterlängtade mötet, vetat att jag på riktigt är boss, då hade det varit en annan sak. Men att automatiskt bara få allting lämpat på mig, det är inte okej. Men förhoppningsvis blir det bättre nu!

Har varit ledig idag, och är ledig imorn. Och det behövdes definitivt!

Vad annat har hänt sedan sist.. Som sagt överlevde jag en date, och som Andrea skrev i sin kommentar - nu kan jag klara vad som helst! Ni som känner mig lite bättre vet precis vad hon (och jag) menar! Och det känns jävligt bra. Ikväll var jag tex på bio, normalt klädd, inget smink, och jag kunde vara alldeles mig själv. Vi skrattade så jag har ont i magen nu, och det var INNAN filmen började! Jag KAN vara 'normal' och behöver inte spela en roll för att känna att det är okej. Att JAG är okej. Och ni har inte en jävla aning om hur bra det känns!!
Imorgon ska vi till Atlantaquaria - Irlands nationella aquarium. Och jag är inte ens nervös! Jag är excited någe vettlöst för jag ska få klappa fiskar, titta på hajar och förundrar över små bebissjöhästar! Känner mig som ett litet barn, och kommer förmodligen bete mig som ett, men denna gång är jag inte rädd för att skämma ut mig eller vara mig själv. Det kommer att bli awesome.

Näe, jag har inte någon lust att skriva mer nu. Vill bara berätta att min finaste lilla Ally har skaffat facebook och det gör mig så glad för att jag kan hålla bättre kontakt med mina barn! Hon är tydligen i Honors Class nu vilket betyder att hon är lite smartare än 'andra barn' och jag är så stolt att ni inte fattar! Mina fina, fina barn! Nu är jag ännu nöjdare över att jag fick iväg ett nytt godispaket åt dem häromdagen. Jag saknar dem.

Något annat jag har kommit på mig själv med att göra senaste tiden är att jag saknar min familj. Jag 'saknar' ju självklart alltid dem när jag är borta, men nu har jag lixom verkligen SAKNAT dem. Sådär att jag längtat lite efter att få krama mamma, kolla film och äta bakispizza med syrran och bli retad av styvfarsan. För jag har ju faktiskt världens bästa familj. Även om den är lite smådysfunktionell och att det inte går att hantera saker utan enorma gräl, så är den ändå bäst. För att inte tala om mattes älskade och saknade lilla gris, och Mormor förstås. Ja.

Jag åker hem över jul - det var inte planerat och jag hade faktiskt tänkt vara här över julen - men jag vill nog åka hem litegrann. Till min familj.

<3

Would you lie with me and just forget the world

Jag har varit på date. Det är allt jag ville säga. Jag överlevde en middag vid ett bord för två, med pianomusik i bakgrunden, levande ljus på bordet och ljusslingor i fönstret framför. Haha. Alla som känner mig vet att jag ville dö cirka hundra tusen gånger.. Tills jag fick i mig ett glas vin.

Efter si så där 6 groggar efteråt på min favvispub (Quays) är det nu dags för sängen. Jobb imorgon.

Detta kanske kan bli bra trots allt.

<3

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTASTE ANN SOM FYLLT ÅR IDAG!!! (Har ett inlägg klart, men i detta skick får jag nog inte upp det här ändå. Det får bli imorn :)

Enough is enough

Aaaaaaaaaaah, frustration till max!! Och inte på grund av sjukdom längre, nej nu gäller det jobbet.. Efter kvällens kaos känner jag att FAN vad jag inte orkar fler såna här skift. Helt på riktigt. Jag är sååå less på att folk lämnar mig i skiten och sedan får jag skäll från nattvakterna för att jag inte hunnit med allt innan de kommer. SUCK.

Detta gäller nu Derek, förbanna vad arg jag är!! MORR! Som jag har nämnt tidigare har han jävligt svårt med att ta 'order' från mig, eller ens överhuvudtaget lyssna på vad jag säger. OM JOBBET. Idag när jag kom dit hade han haft morgonpasset ensam och inte fått NÅGONTING gjort!! Han klagade över att han var trött, överstressad och ville gå hem. Tough shit, vi har alla morgonpass ensamma och vissa gånger är det mer stressigt än andra, bara att leva med! Det gick så långt att han blev arg och stormade ut genom dörren. UTAN ATT BERÄTTA NÅGOT OM BOKNINGARNA OCH ANNAT VIKTIGT!! Så där satt jag, med en kassa som var åt helvete fel, bokningar som inte blivit tillgivna några rum, inte ett enda rum hade han kollat om det blivit städat, ett flertal personer hade diskuterat med honom att stanna extra nätter men inga bokningar fanns, tvätten var ett elände och köket går jag inte ens in på.. FAN vad arg man kan bli lixom. Det enda jag kunde göra var att beta av lite åt gången så gott jag kunde. När jag insåg att jag inte skulle ha allt upprett tills jag slutade, ringde jag Shane och förklarade situationen. Okej, jag använde väl lite snällare ordalag och så, men det viktigaste kom fram. Han frågade då MIG vad JAG tycker att vi ska göra åt situationen nu. Min första tanke var; göra oss av med Derek, eftersom han nu bevisat flera gånger att han helt enkelt nog inte klarar av dagspassen. Och som nattvakt funkar det inte heller längre då han var så trött på sitt jobb.. Men det sa jag ju inte åt chefen. Jag bad bara Shane att prata med Derek eftersom de båda kommer vara där under morgonpasset, och att jag fixar så mycket jag kan nu under kvällen och lämnar resten till imorgon.

Då sa Shane äntligen; nästa vecka blir jag OFFICIELLT ASSISTANT MANAGER! :D Detta innebär att alla (nattvakter och Derek inberäknat) MÅSTE lyssna på vad jag säger :D :D :D Vi ska även börja med ett litet möte, han och jag, och jag ska fundera ut förslag på hur vi kan ändra hur jobbena sköts för att allt ska fungera bättre. Och ta mig fan om jag inte redan har en hel del förslag.. Jag menar, Shane jobbar väldigt sällan de sena passen och har egentligen ingen aning om hur kaosartat det kan vara kvällar som denna till exempel, framförallt om personen som jobbat morgon inte gjort vad den skulle. Jag om någon har jobbat tillräckligt med kvällar för att veta hur det går till, och banne mig om jag inte vet hur det kan ändras!! Tjohoo!!

Detta lugnade mig något. Derek måste skärpa sig och sluta bete sig som en liten unge (för det är precis så han gör, först blev han arg, smällde i dörren och härjade till att han måste röka, haha) och det där med att helt enkelt bara dra och lämna mig i skiten istället för att ens FÖRSÖKA reda upp det (hur irriterande jag än må vara) är INTE OKEJ. På vilken jävla arbetsplats är det okej? Att han har personliga problem med mig ska fan inte behöva gå ut över gästerna, vilket det gjorde ikväll då jag gång på gång fick ursäkta mig då allting var fucked up.
Men alltså, nästa vecka blir jag utnämnd chef över honom, och det blir HAN som får gå om problemen fortsätter. Yep. Det har lixom varit min livlina hittills, ifall något går snett och det inte funkar på jobbet så kan JAG alltid säga upp mig och dra hem. Det har alltid känts som en trygghet, jag har trots allt ett annat hem, jag är inte härifrån och behöver heller inte stanna här om jag inte känner att det är bra. Men nu blir JAG överhuvudet vilket innebär att jag även har rätten att diskutera fram att någon annan alternativt behöver få sparken :) Vilken makt! Nu känner jag mig lite storhetsgalen, haha. Nej då, så illa är det inte..

Så, nu har jag fått ut lite av mina aggressioner. Faktum är ju att Derek redan har ögonen på sig då han inte direkt uppträtt exemplariskt mot kunderna sedan han började dagtid. Han är alltid sur och grinig, och har väldigt lite social kompetens i övrigt, när det gäller att tex småprata eller få gästerna att känna sig som hemma. Shane har bett mig hålla koll på det (yes) eftersom han själv varit orolig att Derek kanske inte alls passar i receptionen. Så jag vet ju att mina ord håller ganska starkt i denna fråga.. Jaja, nog om Derek. Jag är trött på honom.

Jag känner mig rätt nöjd med arbetskvällen i övrigt, återigen bevisade jag för mig själv att jag kan hålla huvudet kallt trots allt kaos, vara trevlig mot gästerna och även reda upp allt möjligt under press och stress. Känns bra. Jag är trött och slut och fortfarande rätt förbannad, men jag vet att när jag vaknar imorgon kommer jag återigen vara glad över att få gå på jobb. Till ett jobb jag kan sköta riktigt jävla bra. Nu skryter jag lite igen, men jag fick faktiskt lite dricks i onsdags IGEN, av en man vars bokning hade strulat till sig lite så jag fick hastigt och lustigt lösa det på plats. Jag var in till Snoozles på tisdagen (när jag fortfarande var ledig) och gav den ena chokladasken jag fått åt Orla. Hon förtjänade det lika mycket som mig, hon må vara ny men hon har verkligen blivit duktig på detta och sköter sig riktigt bra nu! Jag tror det är därför jag har så mycket problem med att ha D i receptionen, han är den enda som inte kan samarbeta med resten av oss.. Nåja. Som sagt, jag är nöjd med mig själv, och jag tror inte det ska vara några problem att bli 'chef' över Orla, då jag inte känner att hon behöver ett överhuvud :)

Pust. Nu försvann all min energi! Kanske lika bra så jag får sova inatt, imorgon jobbar jag till 23 och på lördag börjar jag kl 7.30. På söndag också för den delen, fy fan.. Avskyr morgonpass. Men det ger åtminstone tid för shopping efter jobbet :D Håller på samlar ihop lite presenter och julklappar och sånt, plus att jag fortfarande vill ha mina nya boots och en höstjacka.
Flera fina spanjorer lämnar Hostlet nu, en av tjejerna åker imorgon men hon blev glad när jag sa att jag kommer till Madrid i vinter :) De andra åker på lördag. Dock kommer det som sagt nya studenter hela tiden så det går bra ändå. Och snart får jag träffa dem alla, på deras hemmaplan! :D

Ah, livet är trots allt fint. Oberoende hur arg jag varit under kvällen, och det faktum att jag kunde äta min middag först kl 22 (och därmed få en utskällning IGEN att det var tvätt kvar åt idiotnattvakten) så är jag nöjd. Jag är nöjd med mig själv, jag vet vad jag har gjort och därmed vad jag kan åstadkomma, och det räcker för mig. Är för övrigt frisk nu också, måste ha varit kycklingsoppan :) Tror vi ska på bio i helgen när jag jobbar tidiga pass, vi får se. Mamma - han heter Adrian, är lite äldre än mig och från Nya Zealand. Och han jobbar numera här i Galway - jag vet att du är nyfiken!! Haha. Vi är dock bara vänner.

Puss <3

It ain't over yet

Idag hade kunnat vara ytterligare en sugig sjukdag. Okej, sjuk är jag fortfarande, men det var inte lika sugigt som igår! Anledningen heter Adrian. Han lagade nämligen kycklingsoppa idag som han kom hit med åt mig :D Och lite choklad också, ifall det skulle krävas lite mer än soppa för att jag ska bli bra, hehe.. Det kändes mycket bra. Och soppan var riktigt god! :)

Så, ibland är det inte så illa att vara sjuk. Eller att bli lite omhändertagen. Nu har jag åtminstone gett mig fan på att jag ska vara på fötterna imorgon, det här går ju inte. Tur att jag har lite av soppan kvar så jag kan äta till lunch imorgon och sedan bege mig ner på stan :)

Ja, ibland undrar jag som sagt hur jag kan ha så många underbara människor i mitt liv. Både här och i Norden. Hur kommer det sig att så många fina vill vara med just mig? Jag är ju inte särskilt speciell - jag är ju bara jag.

Men jag är otroligt tacksam för allihop. För fina vänner kan man inte ha för många av! Jag må vara sjuk - men jag känner mig inte ensam längre.

Puss <3

It's too late to change the past

Alltså, det var ju egentligen inte särskilt oväntat, hade det lixom på känn. Men ändå, VAD FAN?! Man jobbar och sliter i 10 jävla dagar bara så att man ska få vara ledig 4 i rad, och vad händer? JAG BLIR SJUK!!! Aaaaaah! Frustrerad till max.

Jag var så jävla nöjd med tillvaron i fredags, trött och hängig förstås (10dagar jobb, duh), men nöjd. Så vaknar jag upp igår (lördag) och är alldeles täppt i näsan och huvudet känns fyllt med bomull. Konstaterar att febern är ett faktum och spenderar dagen i sängen. Till kvällen körde Ronan mig till Tesco så jag fick storhandla (utan att behöva bära hem alltihop uppför backarna sen) och efter det var jag ännu mer slut.

Idag visar febertermometern över 38 grader. Vad less jag blir. Visst, jag hade väl mest tänkt sova under helgen och vila upp mig i vilket fall, men det bara så jag skulle orka GÖRA något nu när jag är ledig måndag och tisdag också. Istället tycks jag få stanna i sängen. Så jävla kul. Jag är något förbannad..

Så, min efterlängtade långhelg blir inte mer än ett sjukpass. Yep. Mediciner har jag ju iallafall så det räcker och blir över nu, och än så länge är det mest bara feber och tungt huvud/huvudvärk som bråkar. Man får väl vara glad så det länge jag inte får hosta eller någe annat jobbigt.. Men SUCK alltså.

Detta är ett gnällinlägg, men jag är så förbannad och less just nu att jag skulle kunna grina bara för den sakens skull. Tror jag ska kasta mig i duschen och gå ner till Bella Roma och hämta en pizza, lite frisk luft lär ju knappast göra någon skada i detta läge. Det är världens finaste höstväder ute och solen skiner (åtminstone ser det fint ut genom fönstret) och jag kommer ju inte bli bättre av att bara ligga och glo. Ja, så blir det.

Det är de små nöjena som gör livet bra!

Tjoh.

Maybe I won't have to choose

Så, det är fredag kväll, och vad gör jag? Sitter i min pyjamas med skitigt hår och vräker i mig choklad så det står ut genom öronen! Nu skulle jag ju kunna vara ute och leka med de andra barnen (framförallt de spanjorer som är här sista kvällen) men jag dissade. Varför? För att jag kan! Haha, sug på den ni.

Nej, men ärligt talat. Senaste dagarna har varit ett fan att ta sig igenom orkesmässigt, och när jag idag äntligen hade jobbat klart min sista dag (av 10 i rad) så gick jag hem och sov. Inte särskilt spännande inte. När jag vaknade nu på kvällssidan beställde jag hem lite kinesiskt och bara att ta sig ner till ytterdörren för att ta emot det var jobbigt, haha. Men gott! Och nu sitter jag som sagt här och kollar på serier och äter choklad. De senaste två dagarna har jag nämligen fått TVÅ chokladaskar på jobbet, så då måste man ju få äta upp dem också? Hehe. Och ska jag vara ärlig så känner jag att jag faktiskt förtjänar det. Helt på riktigt. För jag är jävligt bra på det jag gör, mitt jobb. Riktigt awesome tillochmed. För första gången någonsin kan jag säga det, och mena det, utan att vilja skryta eller så. Jag känner mig bara riktigt bra, för det är jag.

På tal om chokladen förresten, har jag nämnt hur duktig jag har blivit när det gäller kosten och matvanorna? Kanske jag inte har gjort.. Köpte ju vitaminer förut (tuggtabletter för barn, hehe) och de går lätt ner, en om dagen. Har hållit på några veckor nu. Vet inte om jag riktigt känner någon skillnad just av dom, men det är ACDvitaminer så något lär de ju göra :) Sedan har jag ju även druckit en actimel varje dag, DEN har gjort skillnad kan jag säga! Min stackars lilla problemmage mår bättre än någonsin! OCH - inte nog med detta - JAG HAR NÄSTAN SLUTAT HELT MED COLA!! Vem trodde att jag någonsin skulle kunna säga det?! Helt vansinnigt. Jag vet inte ens hur jag lyckades med det, alla som känner mig vet vilken otrolig colaoman jag är.. Började bara cold turkey och slutade köpa eländet, tvingat mig att dricka massa vatten istället och varje dag på jobbet (och hemma) har jag alltid åtminstone en fylld vattenflaska i kylen. När det blev tråkigt så köpte jag hem saft som jag nu blandar ner liiiite av i flaskorna, bara så det får lite smak. När jag verkligen ville ha cola så har jag köpt burkar istället, det är ju mindre i dom än en halvliters flaska, och förra veckan drack jag endast 3, SAMMANLAGT. Hur otroligt är inte det? Och det roligaste är att nu när jag knappt dricker det längre, har jag insett att min mage inte gillar det, haha. Så fort jag dricker lite så får jag ont i magen, det smakar inte ens särskilt gott något mer. Alltså - mina dagar som colaberoende är ÖVER. Nu sitter jag visserligen med en burk bredvid mig (första för denna vecka) och njuter lite tillsammans med chokladen. Men halvvägs igenom den som jag är känner jag mig nog mer sugen på saften nere i kylen så jag tror jag går och byter snart :)
En annan bra vana jag har fått in är att ALLTID äta innan jag går på jobb. Tidigare har jag ju inte brytt mig så mycket, men nu blir det alla dagar en skål med flingor, en actimel och antingen en banan eller bagel, beroende på vad jag har hemma. Genom detta är jag inte så hungrig hela tiden och kan hålla mig till middag sedan och däremellan någon Kbar med chokladsmak :) Tack vare alltihop har jag heller knappt ätit godis på TVÅ VECKOR, vilket är helt sinnessjukt när man tänker på hur mycket jag brukade äta varje jäkla dag förut. Mamma skickade paket som jag fick för en vecka sedan, med lakritspipor och lakritsal, även där märkte jag så fort jag åt att magen inte tyckte om det så jag lät bli. Har det mesta kvar, hör och häpna, och sparar det nu tills suget verkligen kommer och jag bara MÅSTE ha lakrits!

Jag är verkligen stolt över mig själv. Därför kan jag nu sitta och äta chokladen jag har fått av fina gäster, med gott samvete, för jag vet att jag kan återgå till att låta bli sen när helgen är över :) Har även gått ner litegrann i vikt, förmodligen för att jag börjat skärpa mig med allting, och det känns bra. Jag mår så mycket bättre nu, och bara jag börjar laga ordentligt med mat här hemma (matlådor) så kommer jag nog få ännu mer resultat när det gäller välmåendet! Som jag sagt förut, livet är fint :)

Annars rullar det på, många fina människor har lämnat Snoozles, men nya kommer hela tiden och allt fungerar fint. Ska börja tränas in med Shane nästa vecka, det är fint att han tror på mig. Som han sa häromdagen när jag var lite osäker på det hela "Emma, you're the strongest person here and I know you can do it". Awesome. Så allting är som det ska vara just nu, livet leker!

Just det, har ju glömt att skriva om nya tatueringen. Den är fin som fan! Kommer upp bild kommande dagar, bara jag får någon att fota den ;) För första gången har jag en som jag inte kan se själv om jag inte står framför en spegel!! Är för övrigt den 'lättaste' jag gjort också, i fråga om smärta och läkning, för det gjorde inte det minsta ont att göra den och den har inte ömmat ens litegrann nu efteråt. Alls. Blev för övrigt sömnig igen när jag blev tatuerad och hade somnat om jag inte suttit lutad över en stol - Mary (tatueraren) kom fram till att jag kanske lider av någon form av tatueringsnarkolepsi :p Eftersom jag när jag fick liljan gjord somnade tre gånger.. Hehe. Galet. Men men, fin är den, och Mary är en grym artist. Hon kommer nog få träffa mig snart igen :)

Bokade ett flyg just. Detta betyder egentligen ingenting, bara att jag kan fara på min systerresa i januari. Jag har nämligen diskuterat saken med lite folk och fått klart för mig att jag kan både äta kakan och ha den kvar. Ni har ingen aning om hur skönt det känns - jag kommer inte behöva välja!! Vad det egentligen innebär kan jag berätta sedan, när allt annat är utrett och igenomtänkt. Just nu är jag bara jävligt nöjd. Med all rätt.

"Stay the way you are" - rådet jag fick av en av alla fina som lämnade Snoozles nyligen. Och det tänker jag nog!

Puss <3

RSS 2.0