Wanna leave all my troubles behind

Idag är det 7 månader. Det gör lika ont ännu. När ska hjärtat läka? Kanske jag föralltid kommer ha ett hål där, ett stort, blödande hål. Jag saknar dig, Moffa. <3

För att undvika att tänka ska jag spendera kommande timmar åt lite shopping. Eller ja, åtminstone planlöst vandrande, för pengar har jag inte i överflöd då det går en hel del till min Ålandssemester och jag ska betala hyra INNAN jag åker då det annars blir för sent när jag kommer hem igen.. Jeei. Sedan blir det lite häng med grabbarna ikväll, imorgon ska jag ÄNTLIGEN jobba igen. Bytte med Donal så han får en dag ledigt, och jag får komma in i lite rutiner igen. Har nämligen varit hemma i 5 dagar nu, börjar bli något mosig i hjärnan..

Toodles.

If you don't know me by now..

Vad gör man när man har 38 graders feber och har jobbat ensam på ett fullt hostel kl 15-23 en tisdagskväll? Svar: Går hem och sover. WRONG! Rätt svar: Går ut och dricker några drinkar med några härliga grabbar, skrattar i två timmar och SEDAN går man hem och sover. Eller nej, vi köpte ju faktiskt pizza på hemvägen och käkade den framför Bear Grylls på Discovery.. Haha. Men SEN sov jag!

Ja, jag har alltså gått och blivit sjuk igen. Denna gång är det en förkylning från helvetet som har tagit över, jävligt bara värre.. Kände det redan i måndags att jag blev otroligt snorig och jävlig och hjärnan orkade inte riktigt hänga med under arbetspasset, lämnade stället i världens oreda kl 23 och skämdes som en hund.. Igår tisdag hade jag börjat tappa rösten, hostade och lät som en kråka. Klarade mig igenom även det arbetspasset, även om febern då kommit smygande och jag svettades ömsom frös med byte några gånger i timmen. Var less och grinig då jag slutade, men Connor och Brendan kom via och 'hämtade' mig och jag kunde inte låta bli att vara glad i deras sällskap. Vi mötte upp min housemate Ronan och snackade sedan skit några timmar över några glas. Glömde rätt hastigt att jag var sjuk kan jag säga :) Uppkom ett gäng interna skämt som förmodligen kommer hänga kvar ett tag, hahahaha. Som 'grab it like it's a pint', HAHA. Ronan och jag köpte sen pizza och spenderade en halvtimme framför tvn innan det var nattidags. Sov som en gris, säkert tack vare vodkan :)

Idag var det dock värre igen, och när jag väl kom till jobbet kände jag mig riktigt risig. Såg förmodligen ut så också, eftersom Shane sa att han tar mitt arbetspass imorn så jag kan vila, även på fredag om jag så vill. Har återigen varit en galen kväll på jobbet, fullt hus och jag HINNER helt enkelt inte göra allting själv när det är så. Vilket jag fick ta en jävla massa skit från nattvakten pga.. Suck. Han är en riktig idiot, snubben som jobbar under veckonätterna. Började nästan grina eftersom jag var så slut och därtill fick skäll för att det var tvätt kvar i tvättrummet, men vägrade ge honom det. Så jag bet ihop, sa att jag ska prata med Shane (eftersom han VET att det blir såhär när man är ensam ett kvällsskift med fullt hus) så då slipper han gå och gnälla iallafall. ARGH. Jag är så förbannad. Det enda som håller mig från att grina nu när jag sitter här i min egna säng under täcket, är att jag hade fått två paket idag! Det ena innehöll mitt klassfoto, och det andra innehöll LAKRISAL och LAKRITSPIPOR! :D Och lite strumpor :) TACK MAMMA! Så nu mådar jag in lakrits, dricker lite cola och tycker synd om mig själv. Och är mest arg. Okej, det har lite att göra med att jag mår kasst också, senast jag mätte febern idag innan jag gick på jobb var det strax över 38, men har ju tagit panadol under kvällen så det skulle gå ner någorlunda.. Fast inte mår man ju hundra ändå. Hostar även som en idiot, gör riktigt ont i halsen nu för det river så jävligt :( Så, det är bra på alla vis att jag inte behöver gå på jobb imorn. Jag ska stanna i sängen hela jävla dagen!! Har en ben&jerrys nere i frysen så jag överlever :) Till kvällen får jag väl beställa hem lite middag... Typ kinesiskt. Yep.

Så det är det. Får se om jag stannar hemma på fredag också, jobbar tidigt skift så jag tror jag går dit, sedan är jag nämligen ledig lördag-tisdag, och jag lär ju bli galen om jag stannar hemma 6 dagar i sträck! Fasen det räckte med 3 då jag hade magsjuka.. Så nästan en vecka går inte. Men vi får som sagt se hur jag mår imorn.

Nu ska jag försöka sova lite, ingen idé att sitta uppe och vara förbannad, jag behöver trots allt sova så jag blir frisk.

Puss och natti.

Leona Lewis - Happy

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can’t have everything

Don’t you take chances
You might feel the pain
Don’t you love in vain
’cause love won’t set you free

I can’t stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be


So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I'm just trying to be happy
I just wanna be happy, yeah


Holding on tightly
Just can’t let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear

But all these days
They feel like they’re the same
Just different faces
Different names
Get me out of here

I can’t stand by the side
Ooh, no
And watch this life pass me by
Pass me by


So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge?
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I’m just trying to be happy




Och jag är så jävla glad! Det tänker jag fortsätta med. Jag är nöjd med mig själv och mitt liv, då kan ni också vara det. Jag skulle kunna flytta tillbaka till Åland och lägenheten, skaffa ett jävligt tråkigt jobb med fast lön och fortsätta som alla andra. Men det VÄGRAR jag. Jag kommer inte sätta mig i den sitsen igen, jag tänker fortsätta göra vad som gör mig glad, och just nu är det detta. Har planerat in mitt allra första RIKTIGA äventyr för april 2011, och det ska bli så jävla roligt!! Ni fattar inte. Och jag tänker inte berätta om det riktigt än.. Det finns ju alltid någon jävel som kommer påpeka att det är långt dit och att jag förmodligen inte kommer göra det iallafall. Men tji får ni då säger jag bara .... För nu är Emma klar med andras åsikter och gör vad hon vill! Jag tänker fortsätta vara lycklig, vad som än krävs för att det ska fortsätta vara så. Punkt.

<3

It's the wrong kinda right

Mjaha, då kan jag nog räkna mig som frisk. Trallade glatt in i duschen i lördags för att förbereda mig inför första arbetsdagen sen jag blev sjuk, gick bra tills vattnet blev för varmt och allt blev svart.. Fick tvätta håret sittandes, en ny upplevelse måste jag säga! Jeje. Själva jobbet gick väl okej, det var jag och Catherine och Shane var på jobb ett tag eftersom han tyckte jag såg för blek ut, haha.. Klarade kvällen hyffsat, Catherine tog hand om gästerna och jag spenderade mest tid i tvättrummet med alla lakan och sängkläder. Funkade bäst så, då hjärnan och kroppen inte riktigt ville orka med.. Då vi slutade kl 23 skulle C möta upp Donal på the Skeff så jag hängde på en stund, efter en halv pint insåg jag att näe, det är inge bra alls, så jag gick hem och kröp i säng igen.

Igår var det söndag, kände mig ÄNTLIGEN bra när jag vaknade, inte det minsta yr eller illamående, och var mitt vanliga glada jag på jobb. Så fort World Cup Finalen började blev det dock kaos eftersom vi hade BBQ igen, trots att vi var tre på jobb (jag, C och D) så var det panikartat hela kvällen och vi önskade alla att gästerna skulle försvinna.. Själv var jag fast bakom receptionen precis hela kvällen, fick inte ens chansen att gå in i tvättrummet en enda gång. Catherine skenade på som en galning för att få rum klara, hålla köket i skick och samtidigt mingla med gästerna, Donal var fast vid grillen och jag var som sagt i receptionen. Fick 5 (!!) erbjudanden om att gå ut på kvällen, men fick vänligt men bestämt tacka nej. När det äntligen började lugna ner sig och gästerna drog ut på stan, tog vi (som jobbade) varsitt glas vin och varsin burgare som Donal sparat. Lyckades mot alla odds ha det mesta klart när Derek kom in kl 23, så då pustade vi ut och gick hem. Jag gick via Centra, småpratade med killen i kassan (är ALLTID just han som är där när jag kommer) och fick med mig en Baked Alaska hem. Efter en stund med datorn i famnen och halva glassen uppäten släckte jag ner.

Men inte fan har jag kunnat sova, inatt heller... Nu är inte ens problemet illamående, nej nu är det tankarna som skenar iväg istället. Tänker alldeles för mycket, och nu är det Gran Canaria som ligger och molar.. Hmm. Som jag sagt tidigare har jag blivit en helt ny Emma här, för första gången i mitt liv är jag så oförskämt jävla nöjd med allt, framförallt mig själv. Det har mycket att göra med att jag äntligen vågar ta för mig, i allt vad det behövs. Och då tänker jag tillbaka på GC, hur mycket lättare det hade varit på praktiken där, om jag hade varit den jag är nu. En annan sak jag tänker på är självklart hur abrupt det slutade, och emellanåt känns det nästan lite jobbigt att det blev som det blev och jag fick åka hem tidigare. Nu behöver ingen bli upprörd - jag vet att det var mitt eget val att lämna, även om det i mina ögon inte var ett 'val' jag kunde göra. Jag måsta helt enkelt åka hem. Det betyder dock inte att det inte fortfarande finns lite bitterhet i tanken på att saker hade kunnat vara annorlunda om det inte blivit som det blev.. Visst, jag hade bara en och en halv vecka kvar i vilket fall och det är inte mycket som kan hända under den korta tiden, men iallafall!

Jag vet inte ens varför jag tänker på det här, hade en dröm häromnatten att jag var där, den där sista kvällen då jag sa hej då till alla och så.. Kanske det var det som triggade hjärnan att börja fundera på det igen? Trots allt har jag ju ingen aning om hur situationen ser ut där idag, det har trots allt gått ett halvår och hälften av de som jobbar där kommer förmodligen inte ens ihåg mig längre. Men ändå finns tanken, att kanske....? Hmm. Jag sa redan i våras att jag så grymt gärna vill åka tillbaka och hälsa på efter sommaren. Nu blir ju inte det av, eftersom jag är här, och jag har ingen önskan om att vara någon annanstans. Däremot börjar jag forma lite funderingar om julen.. Jag kommer ju självklart inte vilja fira jul i år, så är det bara, jag tror inte någon i släkten kommer ha någon större lust med det. Så kanske, kanske jag skulle dra till Maspalomas över jul? Någon som vill följa med? Jag vet inte hur framtiden ser ut, hur länge jag vill bli här och vad jag kommer göra sedan, men jag kanske behöver åka tillbaka till GC, prata med lite folk och 'avsluta' det hela ordentligt? För det är så det känns. Som att jag inte fick avsluta nånting. Det blev ett hastigt tack och hej vi ses kanske igen-avslut och det är inte förrän nu jag börjar inse hur mycket jag känner att något saknas. Från det alltså. Jag vill absolut inte tillbaka och jobba i Animación, hur kul jag än tyckte det var emellanåt, jag har nämligen funnit 'min grej' och det är vad jag gör nu. Men jag vill känna mig 'klar' med Maspalomas och allt, och det gör jag nog ärligt talat inte idag. Tror jag ska börja med att skicka ett mail till Dave, som var vår chef där, kanske tankarna lägger sig sedan och jag kan sluta fundera iallafall. Ja, det ska jag göra.

Ah, det är så mycket som snurrar i skallen så det inte är sant!! Och då är ingenting fel eller dåligt, absolut inte, kanske jag bara helt enkelt har funnit tillräckligt mycket sinnesro i mig själv att mitt undermedvetna tycker det är dags att ta tag i sådant som bara blivit undangömt och ignorerat så länge? Äh, jag vet inte. Jag bara svamlar och svamlar om allt och ingenting. Förmodligen kommer ingen fatta vad jag menar ändå, eller så tror ni att jag har blivit fullständigt galen :) Det har jag inte, jag lovar!

Jag är ledig nu, idag och imorgon, och dessa dagar ska ägnas åt Emma. Och Emma enbart. Idag sov jag läääänge, sedan var jag och käkade och handlade hem lite grejer. Imorgon är det shopping och bio som gäller, alldeles ensam det också, fan så skönt det ska bli! På onsdag börjar jag ett 10dagars arbetspass, så det är väl lika bra att njuta medans jag kan. Så, för att göra den långa pinan kort - avslutar jag nu detta osammanhängande inlägg med en av mina favvobilder från GC:


Andrea, Yeray och jag.
Denna bild togs alldeles innan jag åkte till flygplatsen och lämnade GC.


Åh vad jag önskar att jag hade varit då, den jag är idag. Att jag hade varit modigare..

Puss <3

And I remember every word you said

..och där kom det. Fick gå hem från jobbet imorse halv 11 (chefen och Catherine tog ett enhälligt beslut att jag inte fick jobba) och så fort jag kom hem började jag spy. Jeei. Har inte sovit på hela natten för jag mådde riktigt dåligt, men frukosten gick bra för det var så busy att jag som inte hann tänka. Sen när de kom på jobb och jag kunde sätta mig ner insåg jag att det nog inte var så bra. Så dagen har efter det spenderats i sängen, jag känner mig ynklig och trött och hungrig och illamående och det är SYND OM MIG! Snyft.

Hade tänkt fortsätta om hur jävligt det känns just nu, men Ronan lovade att köpa glass åt mig på vägen hem (Ben&Jerry's MÅSTE ju magen tycka om ...) och alldeles nu fick jag ett mess. Så kanske det inte är så tokigt ändå. Förutom det faktum att jag inte kan äta och vete fan om jag kan gå på jobb imorgon heller. Och jag missar kvällens happening - matchen - med resten av gänget. SCHNYFT.

..Fast jag har ju alltid telefonen... :)

I like the way it hurts

Okej.. Alltså jag tänkte ju som sagt uppdatera er om senaste veckan som gått osv. Men jag insåg att ni nog inte har så mycket glädje av det, för vad gjorde jag? Jobbade som en gris, självklart, det är så tacksamt att ha ett jobb jag älskar, för annars hade jag ju blivit galen emellanåt.. Räknade till att jag var ute och festade 5/7 kvällar, utöver jobbandet dvs. En kväll började jag med mina arbetskollegor och mötte senare upp Connor och Liam, en annan kväll hängde jag med Ronan och hans arbetskompis Loretta, en annan kväll var jag på hostlets pub crawl med en jäkla massa dårar, och sen var jag ut i lördags med Connor, Ronan och ett gäng annat löst folk som jag inte minns namnen på ens.. Haha. Eller jo, galningen Fabio, en italienare som bet (!!) mig i kinden! Haha. Sick night. Så ja, det är väl ungefär vad jag gjort, på lediga stunder, så inte har jag sovit mycket eller tvättat, eller handlat eller något annat.. Jag har åtminstone aldrig tråkigt, och jag tror att det är därför jag är så nöjd idag, aldrig har jag haft så mycket möjligheter att göra något istället för att sitta hemma! Alltid är det någon som vill hänga :)

Nu har jag åtminstone bestämt att det fan får bli lugnt ett tag. Sade i söndags när jag hade sån helvetisk krappis efter lördagen åt Vanessa att nu jävlar får det vara nog! 10 minuter senare kommer chefen med vodka och säger varsegod, ni får dricka lite på arbetstid nu när vi ska ha BBQ! Hahahaha. EN grogg blev det, var trots jag som hade kvällsskiftet och det kändes helt sjukt att dricka sprit då. Med chefen av alla människor, HAH. Nåja BBQn var riktigt kul, fast det var mycket jobbande för min del också medans de andra arbetskollegerna som faktiskt var lediga mest kunde mingla runt med våra gäster och ha det mysigt.. Oh well. Kanske jag kan vara med mera när vi gör det igen vid World Cup-finalen! Var helt slut, så Vanessa sa att hon gärna bytte sin lediga måndag mot mitt tidiga skift, så jag skulle få sova ut och ta igen mig lite. Och sov gjorde jag igår, så det heter duga! Gick hem direkt vid 23 i söndags kväll, och stannade i sängen till kl 15.30 följande dag :p Underbart!

Igår kväll hade jag ju som sagt tänkt ta det lugnt först, men sen bestämde jag och Connor att vi skulle ses för en öl eller två, och det blev i slutändan bestämt att det bara skulle vara vi två. Så vi var först en sväng till O'Connells som har världens mysigaste Beer Garden, och sedan tog vi en drink vid Front Door. Det var allt. Ca halv 2 tog vi en liten promenad runt stan innan det var dags att säga godnatt och gå hem. Kan säga att de timmar vi var ute skrattade jag nästan oavbrutet, tänk vad roligt vi kan ha! Och eftersom vi i princip var nyktra var det en helt annan sak än att hänga ute på fyllan med ett helt gäng. Vi hade riktigt seriösta diskussioner, och jag tycker om Connor mer och mer :) Helt platoniskt kan jag ju säga, haha. Det var många år sedan jag hade en killkopmis som honom, och det är underbart! Han är en av de få personer jag har i mitt liv idag, hela världen inberäknat, som verkligen är ärliga när det gäller allt, vilket också gör det så mycket mer fantastiskt att vara med honom. Vilken tur att han checkade in pojkarna på Hostlet när de var i Galway, annars hade jag förmodligen aldrig träffat honom :)
Måste bara berätta om en natt förra veckan tex, då vi var via Supermacs efter en utekväll för jag var hungrig som en gris. Vi gick hem till honom eftersom det är på vägen till mig, och så åt vi där. Så fort jag satt mig ner och tog fram maten så försvann han och kom tillbaka med ketchup (heinz!) och sa: 'Well, I know how much you hate that 'ketchup' they give you at supermacs, so I kinda bought this the other day so you'll have some real stuff when you come over' :D De enda som verkligen är så är A&R, som vet vad jag behöver när jag är bakis, vad jag gillar att äta och vad jag behöver höra om jag är ledsen. Och nu även Connor, känns riktigt fint faktiskt :)

Ah. Jag är så nöjd, så nöjd! Och ja, jag var via Quays en sväng också, hehe. Men det håller jag för mig själv! ;)

Anyhow, från och med nu ska det bli lugnare med det sociala, jag måste börja tvinga mig själv att vara lite ensam också. När jag bodde på Snoozles blev jag galen för att jag i princip aldrig var ensam, nu är jag ensam så lite det går iallafall :p Jag menar, varför sitta hemma och glo för mig själv när det finns så mycket roligare saker att göra?! Dock är det helt säkert slut med sprit ett tag nu. Tex imorn ska jag ut och se fotbollsmatchen på Kings Head med lite folk, men det SKA inte bli något fylleslag, en öl eller två får räcka. Min kropp börjar protestera mot all vodka nu, trodde aldrig jag skulle uppleva den dagen.. Haha. Nå man kan ha roligt utan sprit, och det hindrar ju inte att jag går ut med mina vänner fast jag helt låter bli att bli askalas varje kväll :)

Blah, bara massa svammel. Jag har inget intressant att säga längre, jag har det så kul och bra och allt känns bara som fjanterier, haha! Livet är så bra, och jag lever för varje stund, så detta med att skriva blogg känns inte lika roligt längre. Jag har faktiskt inte tid!

Nu sova, klockan är strax efter midnatt och jag ska vara tillbaka på jobb 7.30. Puh. Men sen är jag ledig 24 timmar när jag slutar imorn ;)

JO; Jag hade turen att få checka in två RAGGARE i helgen, far och son från Hudik :D Så jävla sköna människor, ikväll visade de sina nygjorda tatueringar och sa att jag MÅSTE komma upp till Hudiksvall och hälsa på när jag är tillbaka i Norden, hahahaha :D De checkar ut imorgon, men de sa att de kommer tillbaka innan de åker hem igen så länge jag är kvar ;) Och att jag hittills är det bästa med hela deras resa. Det är ju inte annat än att man blir lite uppblåst av sitt eget ego ibland.. ;) Jag har ett störtskönt jobb.

Natti! <3

Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year

HAR LAGT UPP LITE BILDER NU!!

Så in och glo med er ;) Tänkte lägga in Connemarabilderna också och skriva en uppdatering om senaste veckan, men jag måste hopp i duschen för jag ska möta upp Connor och grabbarna för en öl eller två ikväll. Har som lovat en viss vakt att komma via Quays ikväll en sväng också så jag måste ju vara duschad och fixad ;)

På återhörande!
<3

Destiny is calling me

Alltså. Jag har det så oförskämt bra just nu. Mitt liv är så grymt för tillfället och efter gårkvällen med awesome vänner vilket slutade i ett nytt samtal med vakten på Quays så kan jag inte annat än le. Jag saknar inte mitt gamla liv, inte det minsta, och jag är sååååå klar med att vara den personen jag var innan. Jag gillar mig själv mycket bättre idag, jag gillar mitt liv, allting är så perfekt det kan bli. Visst, det finns sämre stunder och efter ett lite mindre 'gräl' med Derek, vår nattvakt, så blev jag lite småless sådär.. Men det är privat emellan oss och inget ni behöver fundera på. Allting flyter som på precis som jag vill och jag är så NÖJD med allt. Detta får mig bara osökt att börja fundera: Förtjänar jag verkligen detta? Är jag verkligen värd att ha det så jävla bra? Och när kommer det att börja gå neråt? För jag kommer ju inte vara så här lycklig för alltid. När tar det slut? Måste det verkligen göra det?

Aaaah. Tankarna gör mig galen, haha. Men, efter några mess ikväll så hålls nog tankarna på annat håll, iallafall ett tag :) Fast det är heller inget jag tänker skriva här, inte än.. Får väl rapportera sen när jag har något att säga, haha! I vilket fall så går allt på räls, med jobb och privatlivet, och jag är bara så grymt jävla fantastiskt lycklig!!

Over and out.

(Ja, jag ska ge er en vettig uppdatering imorgon eller på tisdag, fina Vanessa bytte nämligen sin lediga dag imorgon mot att jobba mitt skift, så nu ska jag sova sova sova!!)

<3

RSS 2.0