When I woke up I was all alone

Måndag 5 april
Ösregn heeeela dagen. Så inte blev det något Connemara då heller.. Njöt istället av att vara ensam i mitt rum under dagen, läste, grejade med lite skolsaker och hängde nere i receptionen och snackade skit med Vanessa. När jag till kvällen skulle gå och laga lite mat, var det översvämning i köket IGEN!! Alltså okej, jag kanske har glömt och nämna det, men förra veckan hade vi översvämning i köket TVÅ gånger. Första gången var morgonen när jag var ensam med chefen på jobb, var delvis därför det var så sjukt hysteriskt den dagen. Andra gången var i lördags kväll. Det blir alltså när det ösregnar mycket och i samband med ett trasigt rör så kommer det vatten genom taket och sipprar fram under golvmattan i köket. Det var meningen att det skulle bli fixat förra veckan, men killen hade inte tid eller nånting sånt.. Så, återigen fick jag ’jobba’ fast jag hade ledig dag, kunde ju inte lämna Vanessa att reda upp allting ensam. Men jag kan ju säga att jag faktiskt lagade min mat och åt först, någon måtta får det väl vara! :p Haha. När det var någorlunda under kontroll satte jag mig i loungen, och där blev jag. Nattvakten Derek kom på jobb kl 23 och joinade då mig och Michael (som bor här) ett tag. Vi hade så hysteriskt roligt att jag glömde bort att det jag egentligen gjorde där nere var tvättade, haha! Tror klockan hann bli 2 innan jag insåg att det nog var dags att krypa upp till rummet :) Derek erbjöd sig att fixa resten av min tvätt om jag ville gå och sova, men det hann precis bli klart ändå. Inte för att jag i vilket fall hade haft honom att reda upp mina nytvättade underkläder..... :p Hehe. Lade mig på sängen och läste en stund, försökte komma till ro. Så kom då de nya tjejerna hem, haha, de smög in i rummet och viskade, tills jag sa hej och de båda hoppade till :D Hur de trodde att jag sov med lamporna och allt på vet jag ju inte, haha, men vi fick oss alla ett gott skratt :) De hade varit ute och var lite på lyran, så när jag skulle gå och borsta tänderna blev jag fast i dörren för jag fick en miljon frågor om tatueringarna. Vilket faktiskt var rätt kul, jag älskar att få visa och berätta om dem, eftersom de flesta inte syns såhär normalt, så är det faktiskt få som vet hur alla ser ut och var de är. Tror det hann gå 20 minuter innan jag faktiskt fick stänga badrumsdörren och göra mig redo för natten :) Slockande hastigt, rätt lugnande att lyssna på stormandet och regnet utanför.

Tisdag 6 april
Idag är det tisdag, min andra lediga dag. Sov som en riktig liten gris så jag missade helt på riktigt mitt larm, eftersom de andra tjejerna också sov förbi frukosten. Insåg när jag vaknade (alldeles för sent) att  det faktiskt var lite småsoligt ute, och blev smått irriterad på mig själv att jag måste försova mig just denna dag, när det hade varit perfekt för en tur till Connemara!! Suck. Nåja, rullade över på sidan och öppnade min bok, de andra tjejerna vaknade också till liv så de intog badrummet. Det gjorde de i två timmar!! Så jag låg lugnt och snällt och läste tills de äntligen blev klara med hår, smink, duschar osv osv. När de försvunnit ut genom dörren var det min tur för en snabbdusch, sedan gick jag ner och åt ’brunch’ med Fabio som just fixat en grym italiensk sallad till lunch åt sig. Han erbjöd mig det, men jag ville hellre ha en toastmacka och flingor när jag var lite smått nyvaken :p Jag gillar Fabio, kommer bli trist när hans engelska studier är klara och han åker härifrån. Nåja, efter att jag petat i mig lite käk gick jag och bytte kläder (till kjol med leggings och stövlar..!!) och prommade därefter ut i solen. FAN VAD SKÖNT DET VAR! När det kommer avbrott med ösregn hela dagar, glömmer man hur underbar solen är! Jag var ute i över tre timmar, gick och utforskade alla små gator, spenderade en halvtimme på museét nere vid vattnet och promenerade lite till. När jag började bli hungrig igen, tog jag en sväng via Subway och gick hem för att äta. Var riktigt nöjd och på bra humör, tänkte ta en liten runda till efter mackan, men då började det självklart ösregna igen!! Suck. Så nu har jag suttit och läst en timme igen, riktigt skönt de stunder jag är ensam i rummet.. När jag konstant har folk omkring mig så tar jag tillvara på alla små stunder jag har för mig själv, för jag behöver dem. Kommer ju som inte bli mindre socialt framöver, då vi börjar bli rätt fullbokade ända fram till sommaren, framförallt över helgerna. Ska försöka läsa ett tag till, sedan blir det väl dags att gå ner och fixa lite middag. Tänkte höra med Michael om han har någon bra film som vi kan lägga igång nere i loungen ikväll, eftersom vi har fullt igen så lär det ju finnas lite folk som vill umgås utan att gå ut lixom. Som igår kväll :)

Tjejerna i mitt rum vill ha med mig ut, men jag har ärligt inte råd med det just nu. Jisses vad pank jag börjar känna mig, har köpt en del kläder som jag har på arbetstid, men eftersom det är tröjor som kostar typ 3€/st på Penneys, så är det inte så farligt :p Det som jag lägger mest pengar på är självklart mat, cola och godis. Så jag måste verkligen ge mig själv köp-stopp nu, hur mycket underbara saker jag än hittar som jag vill ha, och hur billigt det än må vara, så MÅSTE JAG LÅTA BLI! För jag har inte råd :( Avskyr att inte ha pengar så jag kan röra mig precis som jag vill, men eftersom jag från och med nu kommer betala hyran på lägenheten i MH så kommer nästan alla pengar jag har gå till det. Plus att det när jag kommer hem ska betalas typ 3 försäkringar (alla med betalningsdatum typ sista maj/första juni) och samtidigt finnas liiite pengar att leva för och för att inte tala om att det kommer behövas pengar när jag ska flytta ner, el osv. Fy vad jag hatar att ha med pengar att göra! Morr.

Så, för att gå till något roligare än tankar på pengar, eller snarare bristen på dem, haha; så har vi ett helt RUGBY-lag här inatt!! Sprang på några av grabbarna i trappan, whooosch vilka pojkar ;) Och nu snackar vi inte 18-åringar, utan stora, biffiga killar runt 25 :D Ögongodis, hehe. Awesome!! Detta kan bli en bra kväll, kanske man blir övertalad att gå ut till slut iallafall.. Eller nja. Får nog tvinga mig att stanna hemma, men jag kan ju alltid sitta och kika på dem när de går förbi ;) Hihi.

Jaja, nu ska jag återgå till min bok. Är rätt trött i huvudet ännu, känns riktigt skönt att börja jobba imorgon igen, för fem dagar framåt. Kommer ha sena skift (LOVELY) hela veckan, vilket innebär jobb från kl 15-23, hur perfekt för mig som helst! Fast det är meningen att jag ska vara helt ensam på söndag kväll, och det fasar jag redan för ärligt talat.. Får se om Shane verkligen vill att jag ska det, han borde vara tillbaka imorgon så vi får se. Jag får väl klämma fram några tårar annars i helgen så kanske jag slipper vara ensam :p Inte för att det känns svårt egentligen, jag börjar ju lära mig nu och vet vad jag gör, problemet är bara vad jag ska göra ifall något ANNAT händer, typ som vattenläckaget i köket eller så. Då är jag ju alldeles själv.. Men ja. Ska jobba fram till fredag och se hur det känns, kanske det blir bra till helgen så jag vill vara ensam iallafall :)

Nu har jag skrivit ännu mer, men det får ni leva med, hehe. Så blir det när det regnar ute ;)
Känner inte det minsta saknad i kroppen idag, inte efter något eller något. Jag vill definitivt inte åka från Galway, detta är ett perfekt ställe för mig. Så är det.
<3

P.s. Har just laddat ner Galway Girl av Steve Earle, har gillat den sedan jag såg P.s I Love You första gången, men det tog tills bussturen ut till Cliffs of Moher innan Britney påminde mig om den :) Och nu betyder den ju något helt annat, när jag själv är i Galway och har varit till ställena han sjunger om, som Salthill till exempel :D


Kommentarer
Postat av: dea

Haha, ja det kommer det att göra ^^ Vi måste hinna ha en avskedsfest i övik innan vi drar bara :)

2010-04-08 @ 19:49:45
URL: http://deaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0