Happy Birthday to me!

Idag är det min födelsedag. 22 bast. Jepp jepp.. Inte så speciellt skulle jag vilja påstå, men Filippo grattade mig och Martina och Gloria sjöng för mig när vi började jobba imorse så det var lite trevligt ändå :) För en stund sedan kom även en av våra bartenders till vårt hotellrum med en flaska skumpa i en kylare, som grattis, haha. Det blev nog lite fel, står säkert inte i infon att vi är personal och inte vanliga hotellgäster.. Jag har för mycket samvete för att bara ta emot det just därför, så jag traskade (i arbetskläder) till receptionen och frågade vad jag skulle göra. De såg bara dumt på mig och tyckte att jag ju ändå fyller år så det är bara att behålla den. Men att jag ju kunde låta bli att dricka hela flaskan på en gång om jag skulle jobba mer idag, haha. Fat chance att jag alls skulle öppna den innan jag är helt ledig.. :) Om de kommer på nu i efterhand att jag inte alls borde ha den, så får de väl hämta den igen. Ska fortfarande jobba kvällspasset till så den lär ju inte öppnas på ett tag ändå. Så får vi se om det blir lite champagne ikväll iallafall, och vidare festande imorn, eller om jag lyckas spara på den tills dess :)

Här emellan vill jag säga GRATTIS till min älskade lillebror Mini som blev 18 igår!! :D Min lilla, lilla pluttmini har blivit stor.. Känns rätt udda faktiskt, gör att jag känner mig gammal lixom. Hehe. En annan som fyllde år igår var finaste Anna Wk, hoppas du hade en grymt fin dag! Och grattis till alla andra jag känner som fyllde år igår, Kiroffe och Urra bland annat. Säkert många fler, men jag kommer inte på mer just nu.. Förlåt :p

Som tidigare nämnt är det då torsdag idag. Förmiddagen var det först Mini Club och efter lunch hade jag först Minigolf med Gloria och därefter Dart med Carlotta. Ägde nästan ut våra hotellgäster så när vi bara var 4 kvar i spelet så kastade jag nästan utan att se så jag missade med flit.. Snacka om att jag har haft nybörjartur senaste dagarna! Ikväll vet jag inte riktigt vad som står på schemat, vi är så många på jobb just nu trots att alla ordinarie är lediga, så jag misstänker att jag och Andrea får springa runt hotellen och byta show-posters. Men det är rätt najs, så jag klagar inte. Lyckades bara sova två timmar inatt så jag är något lam i vilket fall.

Vi har blivit lovade att få gratis trådlöst internet i receptionen i över en vecka nu, men än så länge har inget hänt. Men vi hoppas fortfarande att vi snart ska kunna gå online lite oftare och uppdatera mer! Känner nästan lite ångest för att jag helt enkelt inte har kunnat läsa mina vänners/klassisars bloggar och dylikt, man vill så gärna veta vad alla gör, men för 1€/10min så är det bara kolla mailen snabbt och svara på viktiga grejer/kolla bankkonton som är prioriterat.. Men snart, förhoppningsvis, kan jag börja hålla mig uppdaterad själv igen!

Annars då.. Mja. Min mun har ÄNTLIGEN (tog bara en vecka) börjat bli okej igen, så idag åt jag gurka och kött för första gången på 6 dagar :D Fasen så underbart! Gör mest ont under nätterna nu, så jag slipper knapra värktabletter dagtid åtminstone. Mycket bra. Detta hjälper naturligtvis mot mycket av den tidigare frustrationen jag känt över dylika grejer, nu när jag slipper ha ont hela tiden. Förhoppningsvis kan jag börja sova bättre på nätterna så småningom också, så blir nog allt bra!

Sådär, nu är det lite uppdaterat igen. Ska så småningom traska ut till receptionen med min egen dator och sätta mig där en timme (då kostar det ’bara’ 4€) så jag får upp detta. Har även en hel del mail att svara på och så måste jag kolla mina bankkonton. Måste ju hålla koll på att allting dras som det ska ifråga om räkningar osv.. Plus att jag behöver kolla om jag har cash att ta ut till helgen nu :D Sedan blir det middag följt av några timmars jobb, ska väl vara klara vid 23tiden kanske. Så får vi se om det blir lite champagne och utgång redan då, eller om vi satsar på sömn och sparar allt tills imorn. Beror på hur jag mår ikväll när vi slutat jobba, och hur resten känner. Vet att Filippo och hans polare ska till någe casinon iallafall, så jag ska höra runt lite. Anyhow, nu vet ni lite igen.

Och nej, vi har inte regnat bort! Här hade vi bara lite regn under två dagar, det var allt :)

Jag hoppas mina fina klassisar har överseende med att jag inte har kunnat hålla mig uppdaterad vad gäller era lior, men jag jobbar som sagt på det! Och Cina, du är mest ursäktad av alla, bara så du vet :)

PUSS! <3


Kommentarer
Postat av: AnnaWK

Grattis Emma (trots att det är en minut över midnatt).

För tre år sedan satt vi på CCF och grattade dig precis i denna stund, så vi kunde fira bådas födelsedagar under samma middag. Härliga tider!

Puss på dig!

2009-11-20 @ 00:02:01
URL: http://annawk.blogg.se/
Postat av: Cina

borde orka kommentera..

skönt att höra att du har mindre ont..

kram kram

2009-11-22 @ 20:20:16
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0