You broke my world, made me strong, Thank You

Jajja. Slut på konstiga inlägg nudå. Eller ja. Åtminstone 'såna där' inlägg.. Jag är bara lite less (när är jag inte det?) just nu, mycket pga värk. Värk värk värk. Varför ska livet bestå av så mycket värk, jag är ju för tusan inte ens 22 än!! Att konstant gå omkring och ha ont överallt är rätt påfrestande. Det lutar mer och mer åt att jag verkligen har någe 'värre' fel som reuma eller nånting, skulle inte vara särskilt förvånande med tanke på att min farmor haft det i princip hela mitt liv. Men ja, det ska redas ut i vår. Ingen idé att fundera på just nu.

Åland ja. Min fina hun fyllde the big 20 förra helgen, så jag hade planerat ihop ett litet besök för att överraska :) Detta hade planerats samman med hennes R, hehe. Tusan vad bra vi var på att hålla det hemligt, men oj vad svårt att behöva 'ljuga' för min bästaste hun! Gör nog inte om det i närmaste taget.. Men lite kul var det, och överraskad blev hon. Det var mycket mysiga om än intensiva dagar. Vardagarna spenderades åt att springa en miljon ärenden (kändes det som), samla in försäkringar som ska betalas under tiden jag är borta osv. Inte en ledig stund :p Så var det då kalas hela helgen, vi bakade tills lederna och orken tog slut och sedan var lägenheten fylld med folk både dag och natt. På söndagskvällen åt jag middag med familjen, eller ja, en del av den iallafall, sedan fick jag vinterdäcken på pärlan. Bara för att jag har världens bästa styvfar och lillebror! Efter det for jag till mormor och morfar för att kramas lite, innan det var dags att återvända hem till A&R för att packa ihop. Måndagen ägnades då åt att köra. Köra, köra, köra. Men som jag sagt tidigare, Pärlan och jag är världens bästa team, så det gick relativt snabbt och smärtfritt. Enda irritationen var att Frasses inte hade öppet när jag kom till Tönnebro. Trist, hade verkligen sett fram emot en laxburgare till lunch.. Nåja. Vid middagstid var jag hemma igen, i mitt fina Övik! Sov som en gris, man blir tröttade än man tror av att köra så många timmar ensam..

Idag är det torsdag. Igår var jag bombsäker på att det var fredag idag, men där fick jag. Det är ju faktiskt fredag först imorn.. Vi har haft studiedag idag, dvs inga lektioner, så jag och Andrea har suttit själva i skolan och pluggat. Efter några timmar tog det stopp och nu är jag mer säker än någonsin på att jag INTE kommer klara tentan imorn. Jävla företagsekonomi, bara massa formler och uträkningar. Jag har ju sagt att JAG INTE KAN MATTE. Det är omöjligt för mig att lära mig. Här skulle man kunna använda uttrycket att 'det bara är ovant, inte omöjligt', men tamigfan.. Jag gav upp matte för sisådär 6 år sedan, av den anledningen att jag nästan failade högstadiematte. För ANDRA gången, dvs på gymnasiet. Yes. Matte finns inte i min värld. Inte företagsekonomi heller. Nåja, gör vad jag kan imorgon och sedan satsar jag på omtentan. Wohoo.

För övrigt försöker jag få min lilla hjärna att förstå att vi åker om två veckor. TVÅ VECKOR!! Sedan blir det solen till början av januari :D Fy fasen så skönt. Det ska bli underbart med lite sol, börjar nästan känna mig lite blekfis igen. Och så ska det bli roligt. Och värmen kommer förhoppningsvis mjuka upp mina helvetiska leder så jag bara kan vara nöjd och glad och njuta av praktiken :) Det ska bli så bra så!

Nu i helgen är det typ klassfest/födelsedagsfest med temat 60-70-80tal, är väl ingen fråga om vilket årtal jag tänker klä mig från.. ;) Fast det är ju förstås mer 50-60tal. Men det får gå ändå! OM jag orkar mig dit dvs, överväger en lugn och fin hemmahelg faktiskt. Igen. Typ varannan helg har varit så senaste tiden, jag orkar lixom inte socialisera riktigt som förr. Värken tar på så mycket, plus skolstressen, så jag är helt slut mest hela tiden. Och nästa helg har vi klasskalas igen, denna gång ska vi fira Halloween eftersom det knappt kommer vara någon kvar här när det är Halloween på riktigt. Så, det blir kalas så det heter duga! Men som sagt måste jag välja bort den ena.. Jag har inte ork till båda två :( Vilken det blir återstår att se. Fast roligast lär väl Halloween bli. Jeje.

Annars då? Intet nytt under solen. Var och 'besiktade' min tvåa i MH, blev så otroligt sugen på att flytta tillbaka redan nu att jag nästan började gråta, haha. Men, 1 juni 2010 blir den min igen!! Kändes lite kul att ringa på dörrklockan, när det står mitt eget namn på dörren, hehe. Och grannen var inte hemma, hade nästan förväntat mig att få komma in på en kaffe. Eller en öl.. Nåja, det tar vi i januari ;) Var in på Åhlens ikväll och hittade massa fint som skulle vara såå grymt perfekt till tvåan. Men det är kanske lite tidigt att köpa sånt än, får vänta till våren iallafall :) Så fantastiskt härligt det ska bli!

Nu är det dags att kika på lite Criminal Minds. Sedan läsa igenom anteckningarna en sista gång innan det blir sängen. Drar mig lite för att sova, har drömt så mycket senaste nätterna. Mycket konstigt, men även en hel del verkligt. Sådant jobbigt som får tankarna att komma och sedan är kudden blöt resten av natten. Ibland saknar jag honom bara så fruktansvärt. Jag vet att det är orättvist (nu tänker jag på mina kusiner) men bara för att han är i livet fortfarande betyder inte att han finns som han borde. Han har inte funnits på säkert 8 år, varesig för mig eller min syster, och det gör så förbannats ont i hjärtat emellanåt. Jag är glad, lever mitt liv och försöker hålla masken varje dag. Men fan vad tungt det är ibland! Nu vet ni det.

Dags för tv, godis och lite cola. Sedan plugg och sängen. Natti.

Kommentarer
Postat av: Cina

<3

vi får passa på nu att ses innan ni far..

2009-10-16 @ 22:04:56
URL: http://livetsomfisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0