Long time no see

Okej, det har blivit dåligt med uppdateringar här. Det känns ju lite taskigt sådär, men jag har inte haft tid. Eller snarare, jag har inte haft ork :p

Sista dagarna i Galway var fantastiska, dels för att jag äntligen kände hur fantastiskt kul jobbet var igen, och dels för att jag fick omge mig med så underbara människor. Sista dagen hjälpte Orla mig att städa ur huset/rummet och släpa ner grejerna till Snoozles, eftersom jag skulle sova sista natten där innan bussen på morgonen efter. Därefter drog vi i oss flaskan med bubbelrosé som jag fått av chefen, Diane, (kanske jag inte berättat det?) och sedan gick vi till favvorestaurangen Bella Roma där vi bokat bord för middag. Så jäkla trevligt att spendera lite tid med Orla, bara vi två, och timmarna flög förbi. När vi skulle gå hem mötte vi några ur restaurangpersonalen som var lediga och även de hade ätit middag där, och de övertalade oss att stanna en stund. Så vi satte oss med dem istället och skumpan flödade. Heeeela kvällen. Sedan blev det totalt fyllekalas då ägaren bestämde sig för att det skulle tas in lite shottar också.. Jajja. Inget extra betalade vi heller för all dricka (inte ens för drickan till vår egen middag tidigare, då ägaren gav oss en schysst 'deal' eftersom vi alltid skickar gäster dit och äter så mycket pizza därifrån själva..) och till slut fick vi sätta Orla i en taxi då hon ville hem. Detta efter att vi krossat ett glas på toaletten (hon), spytt som en gris (jag), flirtat med alla manliga servitörer och Orla lekt kock och sprungit runt med kockmössa på huvudet. Jag har sällan haft så sjukt kul under en så random kväll! När hon åkt hem drog jag till ett Casino med grabbarna en stund, sedan gick jag över till Róisin Dubh och kramades med Connor en sista gång, och drack min förmodligen första HELA pint med Guiness. Connor ansåg att jag inte kunde åka innan jag gjort det :) Mycket bra sista kväll/natt i Galway, som jag verkligen kommer minnas (de saker jag faktiskt minns alltså) och nya nattvakten John släppte in mig på Hostlet strax efter kl 3 på morgonen.

Kl 6 skulle min buss gå, behöver jag ens säga att jag fortfarande var totalt askalas? Är ett under att jag faktiskt fick ihop väskorna och allting med mig, John fick bära den stora väskan runt hörnet till bussen för jag hade aldrig klarat det själv.. Sov som en gris hela vägen till Dublin, enda tacksamma med att vara kanon. Resten av dagen spenderades på flygplatsen i Dublin, på flyg, sedan på Arlanda och därefter flyg igen. Något slut när jag äntligen landade i Mariehamn, trött som ett as och baksmällan var något av det jävligaste jag varit med om på länge.. Men som sagt - det var det sååå värt!!!

Så vad har jag gjort sedan dess då? Jaa. Hade väl inte tänkt erkänna det här, skulle ju låta bra om jag kunde säga att jag flyttat alla grejer till lägenheten, städat ur och kommit mig till rätta. Men verkligheten är lite slöare än så.. Jag har nämligen spenderat tre dagar, visserligen i lägenheten men ändå, med att ligga på soffan, äta alldeles för mycket godis och slöglo på tv, WH13 och Brothers&Sisters. That's it. Igår var jag en sväng runt stan dock, fixade med lite försäkringspapper, gjorde adressändring och stockade upp magmediciner på apoteket. Och varje dag har jag ätit middag hos mina föräldrar. Men så mycket mer har inte blivit gjort! Lägenheten ekar fortfarande tom (förutom de få möbler jag lämnat kvar inklusive tvn och soffan) och alla grejer jag släpat hem från Irland är utspridda lite här och var över golven. Yep. MEN FY FAN VAD SKÖNT DET HAR VARIT!

Inte ett enda måste (förutom ärendena igår) och ingen stress. Bara jag, min fiiina (men ack så tomma) lägenhet och tvn. Så fruktansvärt skönt.

Och nu sitter jag som sagt på Arlanda, påväg till Egypten och världens bästa Elin! <3 Har visserligen 6 timmar kvar att ha ihjäl, ska börja med att släpa mig upp till Donken nu just för frukost, det är det bästa som finns, bacon och ägg-mcmuffin.. Eller alltså, nog fasen har de väl det här i Sverige också?? Nu blir jag orolig, det är det ENDA jag kan äta på morgonen, perfekt när man kommer till Dublin Airport tex. Fett och salt, mums ;)

Jaja, ska sluta svamla om ingenting nu. Ville bara säga att allt är fint, jag tog mig till ön som jag skulle, jag har njutit av ensamheten i min fantastiska tvåa och nu är jag redo för två veckor underbar semester. Bara jag, sol, relax och mat. Något annat tänker jag inte göra, detta är myssemester, jag och mina böcker ska ha det så bra så :) Och så ska jag kramas med Elin förstås!

Nej nu, jag är hungrig. Får se om jag kan uppdatera något där nere, annars har vi ju alltid Facebook! Haha.

God, I miss Galway already.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0